Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kulüpte yerli transfer yapamama hastalığı var arkadaş. Senin yerli sol beke ihtiyacın iki seneden beri varken:

1. Tarığı 2 milyon euro iken niye alamazsın?

2. İshak için geçen sene tolunay hocanın teklif gelirse oyuncunun önünü açarız şeklinde ılımlı bir açıklama yaptığını hatırlıyorum. O dönemde planlamani yapıp ishağı neden almazsin?

Bizim kulüpte yerli transfer yapamama hastalığı var arkadaş. Senin yerli sol beke ihtiyacın iki seneden beri varken:

1. Tarığı 2 milyon euro iken niye alamazsın?

2. İshak için geçen sene tolunay hocanın teklif gelirse oyuncunun önünü açarız şeklinde ılımlı bir açıklama yaptığını hatırlıyorum. O dönemde planlamani yapıp ishağı neden almazsin?

plan yapamadığımız için

Beyaz formayi aldim cokta guzel camur atmayin

Kardeşlerim bir rahatsızlığı mi dile getirmek istiyorum. Bu forumda adaletsiz bir ceza uygulaması var. Bazı şahıslara (Fatih Terim, RTE, Burak v.b ) sınırsız ve cezasız hakaret var. Ne zaman bazılarının işine gelmeyen yazıldığı zaman pat diye ceza veriliyor. Eğer burası forum değil bir partinin yandasligi yapilan sürekli Fatih terime ve bazı yerli futbolcular imiza hakeret edilebilen bir forumsa açık açık yazılsın bizde burada yerimiz olmadığını bilelim. Saygılar....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Rte ye hakaret etmek sevaptır :DD

Şaka bir yana, hak vermek gerekir yazına.

Özelikle Fatih Terime yazılanlar utanc verici

129595_news.jpg

gs_olympiakos.jpg
9b0_020b4.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 16742Ekli dosyayı görüntüle 16743

Ekli dosyayı görüntüle 16744
profile_barusso_b.jpg

images
images

Ekli dosyayı görüntüle 16745

İBRET ALMAK İSTEYEN ALABİLİR BİR DAL. :D

Küme düşer miydi acaba?

Eksik olan kişinin yokluğu bile farkedilmemiş galiba öyle harika bir kadro. :wink-new:

Sol ayaklı ortalama bir bek de mi yok altyapıda onu da anlamadım. Resmen kendimizle billur gectiriyoruz fakir anadolu kulüplerini. Özellikle abdurrahim albayrak gittikten sonra yerli futbolcu transfer becerimiz yerlerde. Bir çok hareketini tasvip etmememe rağmen albayragin yeniden yönetime gelmesi bu sorunumuzu çözebilir.

Rte ye hakaret etmek sevaptır :DD

Şaka bir yana, hak vermek gerekir yazına.

Özelikle Fatih Terime yazılanlar utanc verici

Sevmeyenleri saygı duyuyorum lakin burada çok okudum parator yazan mi dersin burak a gerizekali yazan mi ararsin hepsi var ve çoğu 1 gün bile Myc almadi. Sürekli forumu okuyan biri olarak bundan sonra böyle yazan herkesi raporlayacagim ve takip edeceğim.

hakaretin yeri olmamalı asla

ama

RTE ve Ft in de isimleri geçmemeli.

kimi nasıl savunup nasıl futbolun içine ettikleri belli.

Terim şimdiye kadar kimi savunmuş o tarafdan?

rte konusunda tartışacak bir şey yok zaten. Cahil olmayan herkes ne olduğunu bilmekde bu beyfendinin

Sevmeyenleri saygı duyuyorum lakin burada çok okudum parator yazan mi dersin burak a gerizekali yazan mi ararsin hepsi var ve çoğu 1 gün bile Myc almadi. Sürekli forumu okuyan biri olarak bundan sonra böyle yazan herkesi raporlayacagim ve takip edeceğim.

Daha çok kebapcı diye lanse ediliyor ki buna ceza bile verilmiyor.

Boşuna raporlama yani kebapcı konusunda.

Booooş ver ya. Her şeye kafana takma ve ciddiye alma.

Lig başladığında listede göstermezsin olur biter şimdi gelmesi için illa gitmeleri gerekmiyor. İstersen 30 tane yabancı al listeye sadece 8 tanr yazacaksın. Bunlar hep asparagas haber olsun diye yazıyorlar. Bi kaç yer bilgi verince bunlarda vermeden duramıyor :)

Açıkcası demek istediğini anlamadım.Ama şöyle birşey var.Şimdi biliyorsun yabancı kısıtlaması getirildi.5+3 zırvalığı.Bizim elimizde de 10 yabancı var.İşte Campbell'in gelebilmesi için muhakak 2 kişinin yada 3 kişinin gitmesi gerekiyor.

Forumdaki yeni kurallar gereği artık,

Zırtarapator, kebapçı, pizzacı gibi ifadelerin kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu tür mesajları ısrarla kullanmaya devam eden üyeler konudan uzaklaştırılacak, devam ettikleri takdirde ceza alacaklardır.

Terim şimdiye kadar kimi savunmuş o tarafdan?

rte konusunda tartışacak bir şey yok zaten. Cahil olmayan herkes ne olduğunu bilmekde bu beyfendinin

terim?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=63mNjmFwllE[/media]

hatırlıyor musunuz? yada dur türk futbolunun içine etmek için o koltuğa geçirilen ismin yanında oturmak?

yok yok asıl meziyet bütün siyasi olayların içinde bulunmak?

yok daha neler FT yabancı sınır kalsın dedi hep(!)

kimseyi savunmadı lakin çıkıp milli takım TD olarak çıkarak bu şikeyi temizlemek lazım dedi mi?

Eboue

Ontivero

Dany

Bunları yolamamız gerekiyor işde. Eboue zor ola bilir.Yılda 2.2 milyon € kazanıyor kemiksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt