Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut Uslu:Dikkat edin GS hep yalnız takımdır.Etrafında kimse olmamıştır.

Ünal Aysal:Sayın USLU'ya hak veriyorum çünkü zirve tek kişiliktir.

Fena geçirmiş yalnız :D

rte emrinde çalışan birisi bunları söyleyemez türkiyede maalesef. Ismi terim olsa bile.

rte yi tutan birisi üstelik maalesef. Dediğim gibi, en büyük mankosu budu bence. Neyse, yaşatırdıklarına saygım bir Galatasaraylı olarak sonsuz.

Eleştiriye senin yaptığın gibi kimse bir şey diyemez zaten. Fikrin budur bizede saygı duyarız ama bazıları gibi terime saygızca hakaret etmelerine göz yumayamaz bazılarımız.

değil FT 7bli herhangi birine bile hakaret edilmemeli ve bu savunulmamalı.

benim şanlı Galatasaray ve şerefli Galatasaray taraftarından beklentim herkese saygı ama şikeye ve sessiz kalanlara tepki.

değil FT 7bli herhangi birine bile hakaret edilmemeli ve bu savunulmamalı.

benim şanlı Galatasaray ve şerefli Galatasaray taraftarından beklentim herkese saygı ama şikeye ve sessiz kalanlara tepki.

Tepki veremeyenlerde var işde terim gibi rte ye yakın oldukları için.

Ben yinede verirdim tepkimi ama burdan salamakda en kolayı.

joel-campbell-pictures3.jpg

Campbell Reisss

Campbell gelmicek ya arsenw wenger ingiltere icinde bi takima yonelmis 6 aylik kiralik sporx yaziyodu

Şike topuna hiç girmedi . Bu videoda kimlere laf yoladığını kimse bilmiyor.

Yabancı kalksın söyledi ve milli takıma gectiğinde yine söyledi.

Terimi tek eleştire bileceğim nokta siyaset ve özelikle rte'ye olan yakınlığıdır. rte istedi diye ve milli duyguları ağır oldu diye milli takımı kabul etti zaten.

Tüpcü orda zaten sadece uzakdan kunlanılan bir kukla.

rte yönetiyor futbolu. Küçük detayları tüpcü ve elemanları yapıyordur tabiki.

Şike kararları, yabancı konusu.. Tüpçü bunları karara bağlayacak insan olamaz.

Hiç öyle kendini kandırma renktas ,

Yabancı konusunda elini masaya vurmadı, ulkede futboldan sorumlu tek adam diye seni koydularsa benim dediğim olur deyip kuralın degismesi için elinden geleni yapacaktı ama yapmadı çünkü o da bize yarayan bir hamle yapmak istemedi,

Nasıl bir,önceki hollandalı hocanın sözleşmesini istetip aynı parayı almak için yirtindiysa bunuda yapabilirdi,

Campbell´i alirsak kanatlarimiz cag atlar zaten. Forvet de oynar CL´de vs.

Süratli, yaratici, teknik, akip gidiyor. Bruma ile birlikte cok yipratirlar rakipleri.

Campbell, Mevlüt, Tarik, tamamdir. Defansa bakacagiz artik :)

Galatasaray, Tarık için girişimlerini hızlandırdı. Radyospor’da Ünlü Boya’nın sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif’e katılan Eskişehirspor basın sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç önemli açıklamalar yaptı.

Saraç, “Galatasaray bize resmi teklifte bulundu. Oyuncu istemiyoruz. Biz 6 milyon Euro istedik. Tarık’ın transferi nedeniyle taraftar bize tepkili. Bayradan sonra nihai karar alınacak. Tarık 5.5 milyon Euro civarında bir bedelle Galatasaray’a gidebilir” dedi.

Saraç, Tarık Çamdal için Trabzonspor’unda resmi teklifte bulunduğunu açıkladı.

Radyospor

Hiç öyle kendini kandırma renktas ,

Yabancı konusunda elini masaya vurmadı, ulkede futboldan sorumlu tek adam diye seni koydularsa benim dediğim olur deyip kuralın degismesi için elinden geleni yapacaktı ama yapmadı çünkü o da bize yarayan bir hamle yapmak istemedi,

Nasıl bir,önceki hollandalı hocanın sözleşmesini istetip aynı parayı almak için yirtindiysa bunuda yapabilirdi,

Bilmiyorum. Belki siz haklısınız bu konuda. Neyse, terim üzerinden tartışmalardan bıkdım ben zaten.

Giden gitmiş.

Sol ayaklı ortalama bir bek de mi yok altyapıda onu da anlamadım. Resmen kendimizle billur gectiriyoruz fakir anadolu kulüplerini. Özellikle abdurrahim albayrak gittikten sonra yerli futbolcu transfer becerimiz yerlerde. Bir çok hareketini tasvip etmememe rağmen albayragin yeniden yönetime gelmesi bu sorunumuzu çözebilir.

2.bir Amrabat vakası istiyirsun heralde.

Albayrak iyiydi hoş tu ama bize hükümet ile yakınlık kurmasından başka bir yararı yoktu.

Ulan bedavaya satacaktiniz sozlesme yenilediniz.

Halinize sukur edin be. 3 m yeter size.

5.5 verilirse çok yazık olur gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt