Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erhan telli çok iddialı

haberin altına imzasını attığına göre

balon haber demek kolay değil

ama şu da bir gerçek ki

bu yaz tüm duyumcular tüm muhabirler fena patladı

hele şu trt'nin dobişkosu barış yurduseven yok mu :D

her akşam balotelliyi getiriyor gs'a :D

şaka bi yana Doria transferi muhteşem olur

Bruma'dan sonra 2. vizyon transfer olur

ki takıma çağ atlatır

hadi hayırlısı...

Muslera

Chedjou-Semih-Balta

Veysel-Melo-Selçuk-Olcan

Sneijder

Burak-Bruma​

Van Gaal tarzı :D

Ünal Aysal kaç gündür ortalarda yok ya kulübü iyice saldı ya da bir şeyler için uğraşıyor ben ikincisinin olmasını temenni ediyorum ve bir şeylerin bombaların artık patlamasını bekliyorum

Ünal Aysal kaç gündür ortalarda yok ya kulübü iyice saldı ya da bir şeyler için uğraşıyor ben ikincisinin olmasını temenni ediyorum ve bir şeylerin bombaların artık patlamasını bekliyorum

külübü iyice salarmi, sende valla dedigin laf degil.

baskan sürekli tvnin onünde aciklamami yapacak?

besiktasin maci var bugun, forum canlanir umarim. bugun feyenoordluyuz yani.

habertürk kaynak leş ama haberden bal damlıyor resmen doria efsane olur tarık iyi kötü iş yapar leş ligde kosta rikalı zencide burak umut sonrası büyük etki yapar

Ben transferden umutsuzum tek isteğim veya temennim diyeyim Prandelli'nin takımın kondisyonunu sezon boyunca en üst seviyede tutabilecek şekilde ayarlayabilmesi bu yeteneksizlikten kıvranılan ligimizde 90 dakika koşan,mücadelen eden ve önde pres yapan her takım iş yapar o maçı bir şekilde alır deplasman ev sahibi fark etmez birde üzerinde bizim formamız olunca çok zor olmaz.

Bu arada şikecilerde Egemen sakatlanmış sanırım yine.

SIRADA SÜRPRİZ BİR YERLİ VAR

Olcan Adın ve Sinan Bolat’ı kadroya katan, Tarık’a da imza attırmaya hazırlanan G.Saray’ın sürpriz bir yerliyi daha transfer etme aşamasına geldiği öğrenildi. Rakipler devreye girmesin diye ismi sır gibi saklanan bu oyuncu eğer Başkan Ünal Aysal onay verirse hemen alınacak. Böylece yeni sezon öncesi transfer sıkıntısı kalmayacak.

Umarım Muhammet Demir'dir.

SIRADA SÜRPRİZ BİR YERLİ VAR

Olcan Adın ve Sinan Bolat’ı kadroya katan, Tarık’a da imza attırmaya hazırlanan G.Saray’ın sürpriz bir yerliyi daha transfer etme aşamasına geldiği öğrenildi. Rakipler devreye girmesin diye ismi sır gibi saklanan bu oyuncu eğer Başkan Ünal Aysal onay verirse hemen alınacak. Böylece yeni sezon öncesi transfer sıkıntısı kalmayacak.

Umarım Muhammet Demir'dir.

bunun kaynaga yokmu

Veysel esti Tarık'ı kesti - Hürriyet Futbol

Bu linke göre Veysel çok beğenilmiş ve kimse alınmayacakmış.Herhalde Sabri takımda kalacak.

Sabri'nin gönderilmesi taraftarıydım ama Tarık vasıfsızının fiyatını öğrenince kalmasını istiyorum artık...

Ben transferden umutsuzum tek isteğim veya temennim diyeyim Prandelli'nin takımın kondisyonunu sezon boyunca en üst seviyede tutabilecek şekilde ayarlayabilmesi bu yeteneksizlikten kıvranılan ligimizde 90 dakika koşan,mücadelen eden ve önde pres yapan her takım iş yapar o maçı bir şekilde alır deplasman ev sahibi fark etmez birde üzerinde bizim formamız olunca çok zor olmaz.

Bu arada şikecilerde Egemen sakatlanmış sanırım yine.

İlk hazırlık kampı sonunda fizik durumumuz iyiydi 2.kampı yaptıktan sonra çok daha iyi hale gelecektir.Zaten 2 senedir yaşadığımız en ciddi sorun buydu bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt