Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarigi alip sola yerleştirecen. saga göre verimi düşecek ve biz o adama .5.5 mu vericez. sabriyi geri çagir. ligde solda o oynasin.gidin o parayla forvet alin. solda emre tosunda oynar. ha maximum 3 e geliyorsa gelsin çamli.

yabancı sınırı kalkmadan ne tat olur ne de tuz eskiden yerli oyuncular daha bir heyecan vericiydi daha tekniktiler bu yüzden sanırım yabancı sınırı bu kadar önemli değildi ama artık sergen tugay okan küçük hakan hasan şaş arif çıkmıyor ve bunun sorumlusu olarak yabancı oyuncular gösteriliyor işte en saçma düşünce bu iyi bir sergeni tugayı hangi yabancı oyuncu kesebilirdi ? eğer bu oyuncular çıkmıyorsa sorunu daha temelde aramak lazım yabancı sınırı getirerek türk takımlarını avupa arenasında averaj takımı haline getirerek değil !! en son bursanın durumunu gördük !!

Tarık'ı almak zorundayız arkadaşlar..

Mesela düşünün Campell geldi kesersin Telles'i ya da Muslera'yı maçın kritik oluşuna göre..

Hücumda kullanırsın Bruma'yı da Campell'i de..

Yani Tarık sağ bekte oynar sol bekte oynar..

5.5 çok haklısınız bende katılıyorum ama neylersiniz arkadaşlar..

Verecez mecbur..

Eray kiralanacak diye bisey okudum demin. Insallah dogrudur. Bu takimda yeri yok.

Olcan ve Bruma'nın alternatifi yok..

Biri sakatlansa bir kanat çöker çok net..

Sabri'nin takımda tutulması lazım..

Tansiyonu yüksek maçlarda gerçekten iyi oynuyor Sabri..

Yönetimin o konuya el atması lazım bek oynamasa bile ofansif olarak kullanılabilir..

Turgut Doğan'ı almadılar

Gökhan Töre'yi kaçırdılar

E kimi alacan baboş..

4 milyon €'ya şaka gibi Gökhan Töre kaçtı..

Tarık'ı almak zorundayız arkadaşlar..

Mesela düşünün Campell geldi kesersin Telles'i ya da Muslera'yı maçın kritik oluşuna göre..

Hücumda kullanırsın Bruma'yı da Campell'i de..

Yani Tarık sağ bekte oynar sol bekte oynar..

5.5 çok haklısınız bende katılıyorum ama neylersiniz arkadaşlar..

Verecez mecbur..

hele sola gelirse. hiç mecbur degiliz. 5.5 a hiç degiliz. emre tosunu oynat gitsin.

Zaten Bjk katılamayacak Cl'ye onların parasıyla alacaktık Gökhan'ı..

Büyük bir darbe olacaktı..

Doria felan gelmez

Campell en fazla kiralanır opsiyon vermezler

Tarık olur

Transfer kapanır.

Ön sezilerim bu yönde..

Oğlum sol ayaklı olursa kesinlikle topçu yapacam..

Emre'yi oynatmazlar..

ligde senin üstüne dogru dürüst gelen yok. fener bile gelemiyor. maç rolantide gidiyor. bence saçma olur. o parayi hücum oyuncusu için isterim. tarigin bindirmeleri iyi olsa bile solda sagda oldugu gibi rahat degil. orta yapamiyor hemen pas veriyordu. zaten onun için asisti bulunmuyor.

Büyük takımların yedekleri de çok iyi olacak bizde hep unutulur onlar iyi bir 11'in varsa tamamdır Türk yönetici kafası bu..

Şimdi Telles var Veysel var kağıt üstünde iyi ama yedekleri yok..

Real Madrid aptal değil Di Maria varken James'i alıyor..

Çünkü ne kadar kaliteli adamlar da kenarda olursa başarıya ulaşmak bir o kadar kolay ve rekabet bir o kadar üst seviye olur..

Tarık transferi bütün transferlerden önemlidir bana göre..

Önce Tarık sonra diğerleri..

Veysel bir sakatlansa Sabri'yi sildiğini düşünelim takım yaralanacak

Telles'e birşey olsa Hakan Balta'yı çekip kahrolayacak Prandelli..

Biraz önümüzü görmemiz lazım 3 kulvarda giden bir takımın bu denli alternatifsiz oluşu beni çileden çıkarıyor..

Misal Burak'ın ayağına bakılmaz bütün sene

Bruma ve Olcan sakatlığa çok müsait oyuncular hareketli oyuncular daha çabuk sakatlanırlar

Yedekleri yok..

Bence en az 5 transfere ihtiyacımız var ve artık zamanda kalmadı yönetimin bu kadar uyuşuk tavırları olduğu sürece şampiyonluk zor gibi,Avrupa'da ise gruptan bile çıkabileceğimizi düşünmüyorum açık net..

Ne Doriasi arkadas stoper alacaksak tecrubeli direk katki saglayacak birini almamiz lazim, potansiyelli ve genc olarak Koray var zaten hemde yerli statüsünde. Doria her ne kadar potansiyellide olsa cok sacma olur su an. Campbell ve Tarik gelsin dertler bitsin.

Gesendet von meinem LG G3

Campell'ı kiralıyorsan opsiyonu koyacaksın yoksa kiralamanın mantığı yok..

Ki Wenger az çakal değildir..

Yaş tahtaya basmaz bu kadar yetenekli çocuk için sadece 10 milyon €ya evet demez en az 15-20 ister..

Bizde o paraları veremeyiz..

Campell'da çok gerçekçi durmuyor kağıt üstünde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt