Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayin, cok ama bos konusuyorsunuz. Tarika o kadar para verilmez. Verene mal derler, enayi derler, öküz derler. Derler de derler. Ki hakli olarak.

O haysiyetsiz soyguncu dolandirici kulüplere para savuracagima giderim altyapidan birini oynatirim. (Emre Tosun mesela)

Ya da inadina Baltayi ya da Olcani sol bek oynatirim. Nedir lan bu bizim dolandirici kulüplerden cektigimiz???

Amrabat, Salih Dursun vakalari yetmedi mi, illa ki bir defa daha kaziklanmamizi istiyorsunuz ???

Yalnız kim gelirse gelsin Muslera bile yedek bırakılır (5+3 ten dolayı ) ama Sneijder-Melo-Bruma-Telles gelirse Campell kesinlikle 11 de düşünülmelidir bence.Telles İshak Doğan gelseydi yedeğe çekilebilirdi ama şimdi o da olmaz.Umarım Bruma ki bu sene onun senesi olacak ve seneye Avrupa'nın en gözde futbolcularından biri olacak kesik yemez.

1 tane yabanci gelecek daha fazla degil..

Zaten Bjk katılamayacak Cl'ye onların parasıyla alacaktık Gökhan'ı..

Büyük bir darbe olacaktı..

Bırak bize katkısını bu sınırlamada Bjkye de büyük darbe olurdu.Kimi koyabilirler ki başka. Ama bizde yönetici yok. Galatasaray umurlarında değil adamların.Hepsi hobi niyetine takım tutan adamlar.

bu campell gelirse bruma kesik yer ve adamın atacağı max gol 10 olur zaten bruma 34 mac oynasın oda 7-8 tane atar bize net santrafor lazım bir tanede alternatif santraf

Yalnız Arsene Wenger Campbell'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyormus.Bir Premier Leaugue takımına kiralamak istiyormus.Bize gelirse de opsiyon koydurmayacaklarmıs.Opsiyonsuz gelecekse gerek yok.Bir sene oynat sonra Arsenal'e ver.Lüzumsuz bir hamle olur.

Eskişehir Tarık transferinde bizi enayi yerine koyup 5.5 M Euro söğüşlemeye çalışıp başarılı da olursa giden paraya da üzüleceğiz,Hamit-Veysel gibi 2 alternatife de üzüleceğiz..Tarık tamam ederine alınsa birşey demem evet kaliteli adamdır ama hem kazıp yeyip hem 2 oyuncuyu klübeye yollamak hiç ama hiç akıl karı değil.Veysel'den ve sağlıklı ve formda bir Hamit'ten bu sene oldukça yararlanabiliriz.Onun yerine sol kanada,stopere,forvete alternatif yerli bir isimler düşünülseydi..

Joel Campbell

Armindo Bruma

Mevlüt Erdinç

Burak Yılmaz

Umut Bulut

yeterli olur mu sizce?

joel-campbell_2942542b.jpg

:016:

Büyük takımların yedekleri de çok iyi olacak bizde hep unutulur onlar iyi bir 11'in varsa tamamdır Türk yönetici kafası bu..

Şimdi Telles var Veysel var kağıt üstünde iyi ama yedekleri yok..

Real Madrid aptal değil Di Maria varken James'i alıyor..

Çünkü ne kadar kaliteli adamlar da kenarda olursa başarıya ulaşmak bir o kadar kolay ve rekabet bir o kadar üst seviye olur..

Tarık transferi bütün transferlerden önemlidir bana göre..

Önce Tarık sonra diğerleri..

Veysel bir sakatlansa Sabri'yi sildiğini düşünelim takım yaralanacak

Telles'e birşey olsa Hakan Balta'yı çekip kahrolayacak Prandelli..

Biraz önümüzü görmemiz lazım 3 kulvarda giden bir takımın bu denli alternatifsiz oluşu beni çileden çıkarıyor..

Misal Burak'ın ayağına bakılmaz bütün sene

Bruma ve Olcan sakatlığa çok müsait oyuncular hareketli oyuncular daha çabuk sakatlanırlar

Yedekleri yok..

Bence en az 5 transfere ihtiyacımız var ve artık zamanda kalmadı yönetimin bu kadar uyuşuk tavırları olduğu sürece şampiyonluk zor gibi,Avrupa'da ise gruptan bile çıkabileceğimizi düşünmüyorum açık net..

Burak yedek kalmazmış çok para alıyormuş, Gökhan İnler lüks olurmuş. Ama sorsan aynı adama avrupada çeyrak finalden başkası yalan der.

Bizim bırak yedekleri ilk 11 de bile çok sıkıntımız varken bu taraftarın bu kadar rahat olması inanılır gibi değil.

Sadece tarık konusunda katılmıyorum.Tarıkdan önce Ozan Tufan için çaaba sarfedilmeli. Olmazsa tabiki tarık alınabilir. Fakat tarıkdanda çokda ümitli olduğumu söyleyemem.

Ozan için fazla para isteniyorsa elinde amrabat var umut var. Kullan takasta.. Sağlık durumu iyiyse al Muhammed demiri...

Daha yabancı oyuncu konusu varki hiçbir ilerleme yok.

Bana göre Yönetim aynen Adana polat dönemindeki gibi kendisinden nefret ettirme yolunda doğru adımlarla gidiyor.

Campbell alınmaz diyorum hala... Elde Bruma-Amrabat-Olcan-Sinan-çöp Aydın var..2 tane yabancı kanat varken ne kadar mantıklı olur 3. kanadı almak...Amrabat gönderilirse bir ihtimal alırız ama şu şartlarda stoper dışında bir yabancı transferi beklemeyin.. Ha bana kalsa Campbel Buraktan iyi oynar en uçta ama Buraka bu sözleşmeleri imzalatan yönetim onun yedekte beklemesine razı olmaz.. Zaten yabancı sınırı da buna müsaade etmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt