Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Yobo'yu takımda tutma kararı almıs.Aziz Cristian ve Holmen'i gönderecegiz demis.

Egemen sakatlandığı için Yobo kalacak demek malum paraları yok...İyi oldu bu.

İleride 4 yabancı kullanıyorlar geriye tek yabancı kalıyor Meireles-Alves-Kadlec-Yobo kaldı diğer yabancılar...

2 türk stoperleri kaldı Bekir-Serdar ikisi de rezil.Sanırım sene içinde sık sık çift stoper ile oynayıp çok sıkıntı çekecekler.Üstelik bu sene ligi ilk 5'de bitirenler doğrudan TR kupası gruplarına katılıyor nereden baksan en az 8-10 maç yapacaklar artık kaçamazlar bundan,kadro da ciddi şekilde kısıtlı bakalım nasıl bir sene geçirecekler...

Cilek transferi olarak kabul edilir Campbell transferi. Kiralik miralik hic umrumda degil.

Kanatlarimiz ucar. Cok etkili oluruz hücumda. Insallah olur bu transfer

campbell geçen sezon 43 maç yapmış 11 gol 12 asisti var başmevkisi sağ açık olarak gözüküyor ama sol açık ve forvettede oynayabiliyor

ben komple forvet istiyordum para yok sanırım burak umut intihar olacağı için campbelle hayır demem

Campbell bu yabancı sınırlamasında bence aradığımız adam değil bize ayağında top tutabilecek duvar olabilecek bir forvet lazım. Yabancı sınırlaması olmasaydı güzel transferi olurdu ama şu şartlarda bilemiyorum

dorıa mevlut bence cok ıyı olur ama campbell olursa sanırım stoper olmaz sampıyon olursak sınan bolat hamlesı cok krıtık olacak gıbı

campbell gelirse olcan ı sol bekte oynatalım caner gibi hücumcu bek yaratmış oluruz. olcan yedek kalmamalı bence

haydaaa arınç coştu iyice asenaya çaktı diye hoşunuza gidebilir ama adam haddini aştı kadınlara kadınlık dersi vermeye kalkıyor gündem değiştirme çabaları yemeyin!!!

10256290_769542026422529_3943145057379995279_n.jpg

CL´de böyle bir kadroyla cikardik. Saglam da bir kadro olurdu acikcasi.

Form durumuna göre Burak´in yerine Campbell, onun yerine de Olcan´i koyabiliriz.

Bence iddiali bir kadro olurdu.

1057903_Galatasaray_SK.jpg

The Timesin haberini okudum. İnternet sitelerinde böyle bir haber yok. Gazetelerinde var. Orada satin alma opsiyonuyla kiralamaktan bahsedilmiyor. Sadece oyuncunun kiralanmasinin maaliyetinin bize 800 bin pound maaliyetinin olduğunun bize söylendiği, oyuncunun West Ham tarafindan da istendiği fakat Premier Lig kurallari nedeniyle bu transferin mümkün olmadiği söyleniyor.

Acikcasi campbell bizim aradigimiz forvet tipi degil bize tek forvet oynayabilecek bir kule lazim sirti kaleye dönük oynayabilen

Yalçın Ayhan ı alsaydık keşke...........Uğur u Akhisar satmayacak tecrübeli bi stopere ihtiyacımız olacak.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt