Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın bağlantılarını kullanması lazım. Campbell'in satın alma opsiyonu 10-12 arası bir fiyat olur tahminim.

Aynen. 10-12 Milyon € de iyi bir fiyat Campbell icin, bence cok underrated bir oyuncu....

Aslinda kiralik oyuncular sevmiyorum cünkü bugüne kadar Melo disinda hangi oyucu aldik? Melo de zar zor aldik...Satin alma opsiyonu hep düsürmeye caliscagiz cingene gibi.. (Bknz. Dos Santos) Hep ayni....Seneye Para gelecek Sampiyonlar Liginden falan filan, Campbell'in satin alma opsiyonu kullanicagiz, insallah, gelirse tabi. Su anda maalesef nakit para yok. O yüzden en fazla kiralik olur.

yanliz yabanci transferi anca 2-3 haftada biter. daha kac oyuncu gonderilmesi lazim.

Bu Campbell'ın net bir hedef santrafor olduğunu düşünmüyorum, daha çok sahte 9 gibi geliyor bana. (Pek izlemediğim için net yorum yapamıyorum onu da belirteyim) Eğer santrafor olarak düşünülüyorsa kesinlikle aradığımız adam olmaz, ama kanatta veya yardımcı forvet olarak iyi iş yapar.

Özellikle sıkışan maçlarda kenar ortalarıyla etkili olmamız gerek, Drogba'nın bu bağlamda bir çok maçta kilidi açtığını unutmamak lazım. Konya ve Gençlerbirliği maçı ilk anda aklıma gelen 2 maç mesela. Olmayacak pozisyonlarda kafa golleriyle hayat vermişti. Bizim ihtiyacımız olan budur. Bu sene kaç zaman sonra ilk kez adam gibi kanat oyunu oynayacakmışız gibi görünüyor, bunu da kaliteli bir hedef santrafor ile süslemez isek gerçekten yazık olacak.

Aslinda bonservissiz Menez'i almaliydik...Kacirdik maalesef...Ama Campbell gelirse üzülmem.

Campbell -> Menez.

Yabanci sinirlamasi olmazsa Tarik Camdal'i degil, Dani Alves'i alirdik, düsün yani...:sad:

radyo spor son dakika tarık çamdal için 3.5 milyon€+ tapusuyla furkan yarın veya cuma kapa düşecekmiş parayıda peşin istiyorlarmış.

radyo spor son dakika tarık çamdal için 3.5 milyon€+ tapusuyla furkan yarın veya cuma kapa düşecekmiş parayıda peşin istiyorlarmış.

Furkan gitsin istemezdim.

Umutlardan bir tanesi gitse daha iyi olurdu. Neyse bakalim cikar kokusu ortaya 1 2 gune dogru mudur yanlis midir.

Gelde küfür etme iki seneden beri kimle çıkıoz gruplardan.

İlk seneki gurubumuz bir daha 20 senede denk gelmez bize öyle şanslı bir gurupta idik , üstelik Burak tek forvet değildi ayrıca Ferguson yedek takımı getirmese eleniyorduk.

2.sene ise Drogba vardı Drogba bize CL'de çok çok önemli katkı yaptı...

Bu sene Burak tek forvet bu adamı biliyoruz artık 2 senedir bizde oynuyor.Ben eksik yazdım doğrusu tek forvetin Burak olduğu takım hiçbir şey yapamaz CL'de...

Tarik gelirse, en az 1.5 Milyon € alacak... Bu Para net alacak, yani herhangi bir Vergi ödeymecek.

Bundesliga'da mesala oyuncularin aldiklarini 45%'i devlet'e gidiyor. (Vergi)

Süper Lig'te profesyonel futbolcu olmak gercekten her adamin hayali....

Shaqiri Bayern de 2,5 Milyon kazaniyor 45%'i devlet'e gidiyor. Böylece yillik kazandigi para 1,125 Mio € oluyor.

Umut Bulut nerdeyse iki katti kazaniyor.

Alman ikinci ligte kovulan Tarik Camdal, Türkiye Liginde Shaqiri'dan daha cok para kazaniyor, Galatasaray ile Sampiyonlar Liginde oynaycak. Her mac en az 10 Bin € mac basi prim alacak.

(Gelirse...)

TSKLER TÜPCÜ

356514-3-4-3634e.jpg

İnşallah doğru haberdir.

Furkan iyi futbolcu ama Yekta ve Emre Çolak varken çok gerek olmadığını düşünüyorum.

Tarık kritik bir hamle olacak ve çok can yakacağına inancım tam.

İnşallah doğru haberdir.

Furkan iyi futbolcu ama Yekta ve Emre Çolak varken çok gerek olmadığını düşünüyorum.

Tarık kritik bir hamle olacak ve çok can yakacağına inancım tam.

genede 3.5 milyon € cok para ama bu şartlarda daha iyisi olamaz gibi geliyor hayırlısı bakalım yarın veya cuma kap haberi bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt