Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk seneki gurubumuz bir daha 20 senede denk gelmez bize öyle şanslı bir gurupta idik , üstelik Burak tek forvet değildi ayrıca Ferguson yedek takımı getirmese eleniyorduk.

2.sene ise Drogba vardı Drogba bize CL'de çok çok önemli katkı yaptı...

Bu sene Burak tek forvet bu adamı biliyoruz artık 2 senedir bizde oynuyor.Ben eksik yazdım doğrusu tek forvetin Burak olduğu takım hiçbir şey yapamaz CL'de...

Yav varsayımlarla gelme karşıma çıktınmı çıktın herseyi Burak'ın üstüne yüklemeyi bi bırakın artık

Mevlüt - Tarık - Campell.. Transferi bu 3lü ile kapatırsak fena olmaz. Özellikle kanatlarda Sneijder ile birlikte baya bir tehlikeli oluruz.

Gönül neler ister tabii ama maddi durum ve yabancı sınırlamasına göre fena hamleler yapmamış oluruz..

Yav varsayımlarla gelme karşıma çıktınmı çıktın herseyi Burak'ın üstüne yüklemeyi bi bırakın artık

Sanane birader sana mı soracağım ne yapacağımı ?

Geçen sene onlarca gol kaçırıp bizi şampiyonluktan eden adam sanki bu değil.Daha Bruma ile duvar pası yapamıyor sen bana varsayım diyorsun...

Mevlüt - Tarık - Campell.. Transferi bu 3lü ile kapatırsak fena olmaz. Özellikle kanatlarda Sneijder ile birlikte baya bir tehlikeli oluruz.

Gönül neler ister tabii ama maddi durum ve yabancı sınırlamasına göre fena hamleler yapmamış oluruz..

O kadar para yok kulüpte. 3'ünden birini alacagiz. Ve ya 3'ün birini alacagiz artik.

Campbell gelsin yeter.

umut da furkan da kiralık verilmesi gereken oyuncular.

bulut ise gidebilir hatta gitmeli.

abHmEJZanX.png

Sanırım 4 Milyon Euro+ Umut Gündoğan'a bitecek Tarık.

Keza 4.5 Milyon Euro+ Dany gibi bir bedele de Mevlüt alınacak.

Campbell için de 1-2 arası bir kiralama bedeli düşünülüyordur+ 12-14 arası bir opsiyon.

Bunların üzerine bir de stoper alınırsa takım kendine gelir biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt