Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.718
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genede 3.5 milyon € cok para ama bu şartlarda daha iyisi olamaz gibi geliyor hayırlısı bakalım yarın veya cuma kap haberi bekliyoruz.
cok söyledik burda abi
dinlemediler
İlk seneki gurubumuz bir daha 20 senede denk gelmez bize öyle şanslı bir gurupta idik , üstelik Burak tek forvet değildi ayrıca Ferguson yedek takımı getirmese eleniyorduk.
2.sene ise Drogba vardı Drogba bize CL'de çok çok önemli katkı yaptı...
Bu sene Burak tek forvet bu adamı biliyoruz artık 2 senedir bizde oynuyor.Ben eksik yazdım doğrusu tek forvetin Burak olduğu takım hiçbir şey yapamaz CL'de...
Bu yabancı sınırlamasında yapacak bir şey yok açıkçası.
Ederi en fazla 2 Milyon olana zaten kapıyı 5ten açıyorlar ne yazıkki.
Yav varsayımlarla gelme karşıma çıktınmı çıktın herseyi Burak'ın üstüne yüklemeyi bi bırakın artık
Mevlüt - Tarık - Campell.. Transferi bu 3lü ile kapatırsak fena olmaz. Özellikle kanatlarda Sneijder ile birlikte baya bir tehlikeli oluruz.
Gönül neler ister tabii ama maddi durum ve yabancı sınırlamasına göre fena hamleler yapmamış oluruz..
Sanane birader sana mı soracağım ne yapacağımı ?
Geçen sene onlarca gol kaçırıp bizi şampiyonluktan eden adam sanki bu değil.Daha Bruma ile duvar pası yapamıyor sen bana varsayım diyorsun...
Burak sayesinde olamadık zaten burak olmasa kesin olurduk
Evet şampiyon olurduk...
Bilal > Feyenoord
Heerenveenli Bilal