Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde dany bile iş yapıyordu mesele hücum hattında bitiyor. Burakla Umut ile sezona gidersek kafamıza sıkarız

tapa

Wenger'in düsüncesi bu yönde imis.Premier Lig ekiplerinden birine kiralamak istiyor diyorlar.West Ham ve Sunderland'in teklifleri oldugu söyleniyor.Ayrıca Milan'da teklif yapacakmıs.Acıkcası kolay bir transfer degil.Umarım gerceklestiririz.

Campbell'ın tercihi de önemli bu noktada da CL avantajı sebebiyle biz öne çıkıyoruz..

Bizim transfer bütçemiz 8 milyon euro kalmadı mı ? Campbell + Mevlüt + Tarık nasıl alıyoruz ?

Mevlut'e 5, Tarik'a 3.5 + oyuncu, Campbell'e 1m kiralik verseler 9.5 ediyor. Cok buyuk bir fark degil. Eboue'yi falan Ingiltere'ye yollasalar 1m bonservisle, ki konusuluyordu oyle bir seyler, olur gibi.

Btzpua4IQAA8ESz.jpg:large

buna cok güldüm iste atilirda bu kadarda atilmaz yani.:D:D

öyle olsa coktan alan olmustu

lazyo disinda baska bir mal cikmadi ki onlarin da kafasi dank etmistir coktan

sanmiyorum....2012'dan sonra mutlaka bir kac külüüp en az 13-14 milyon euroluk teklif yapilmistr..

ama biz burak satmakdik, yabanci sinirlamasi yüzünden ve trabzon satistan 25% pay alacakti...

SL'de 3-4 gol atan Mitroglou'a 15 Milyon € vermisler, Burak o sezona fena degildi bize de an az böyle bir rakam teklif etmisler bence.

sanmiyorum....2012'dan sonra mutlaka bir kac külüüp en az 13-14 milyon euroluk teklif yapilmistr..

ama biz burak satmakdik, yabanci sinirlamasi yüzünden ve trabzon satistan 25% pay alacakti...

SL'de 3-4 gol atan Mitroglou'a 15 Milyon € vermisler, Burak o sezona fena degildi. SL de 8, Ligte 30 falan atmis. bize de an az böyle bir rakam teklif etmisler bence.

ha mevlütü tek forvet yazan tip ha melonun yerine well isteyen tip

mevlüt bana göre buraktan daha iyi tek forvet oynar Burak fiziğini hiç kullanamıyor mevlüt top saklar,tek vuruş yapar,kafa golleri var zaman zaman iyi top sürebilir buraktan tek eksiği hız onun dışında hiç eksiği yok

SL'de 3-4 gol atan Mitroglou'a 15 Milyon € vermisler, Burak o sezona fena degildi bize de an az böyle bir rakam teklif etmisler bence.

Kesin teklif yapilmistir Buraga ozamanlarda. Minimum 15 milyon vermislerdir. Kabul edelim SLde müthis oynamisti o sezonda.

Iste cok buyuk hata yaptik satmamakla. Aysal 40 milyon istiyordu :D

Simdi en fazla 7-8 milyon alirsin Burak icin.

Kesin teklif yapilmistir Buraga ozamanlarda. Minimum 15 milyon vermislerdir. Kabul edelim SLde müthis oynamisti o sezonda.

Iste cok buyuk hata yaptik satmamakla. Aysal 40 milyon istiyordu :D

Simdi en fazla 7-8 milyon alirsin Burak icin.

degmezdi ya, trabzon 25% alacakti zaten bu 15dan degmezdi :S

mevlüt bana göre buraktan daha iyi tek forvet oynar Burak fiziğini hiç kullanamıyor mevlüt top saklar,tek vuruş yapar,kafa golleri var zaman zaman iyi top sürebilir buraktan tek eksiği hız onun dışında hiç eksiği yok

ne burak ne mevlüt bizim standartımızda değil ister kabul edin ister etmeyin bunu...ikisi arasında ise Burak daha iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt