Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Sabri'yi Dany'i,Emre Çolak'ı,Aydın'ı ne kadar bu takımda görmek istemiyorsam Chedjou denen adami da o kadar istemiyorum.Hatta Dany bile ondan daha yetenekli.

Chedjounun Danyden tek artısı kornerlerde tehdit oluyor , Danynin Chedjoudan tek artısı hızı yoksa al birini vur ötekine ikisi de kötü, zamanlama diye bişey bilmiyorlar ve ne yazık ki ikiside kötü futbolcu

Farfan ve campbell ikiz gibiler resmen. Farfan campbellin yaşındayken tabiki.

Farfan tek artısı ve önemli bir artısı üstelik çok daha tecrübeli doğal olarak.

İkisi de çok iyi futbolcu.Ama ben olsam Campbell'i tercih ederdim.Geçen seneler de Farfan'ı tercih ederdim.Dünya kupasında da izleme şansım oldu Campbell'i adam oyunu ile zevk veriyor.

Campbell cok iyi ara paslari da atiyor driplingle defansi ustune cekip, Burak'a cok gol attirir.

Campbell en az Amrabata kadar güclü bir oyuncu. Ama tabi Amrabat'tan cok daha akiki, hizli ve cok cok daha iyi bir teknigi'e sahip. Inanilmaz bir oyuncu...

Olympiakos dan beri sik sik takip ediyorum kendisi, Yunaninstan'da kendini cok iyi gelistirmis, Dünya Kupasinda zaten harika bir performans gösterdi....

-Bruma-Sneijder-Campbell eger bir sekilde bu üclü birlikte oynarsa, rahat Sampiyon olacagiz...Yabanci sinirlamasi yüzünden zor, Telles kesik yiyebillir. Zaten Cok Rotasyon yapacagiz..

Halit bunca zamandır yaptığın en kötü yorum bence. Tamam Chedjou beklentinin çok altında ama Dany ile kıyaslanamaz bile. Dany ciddi ciddi Almaguer'den sonra gördüğüm en kötü stoperimiz.

İkisi de çok iyi futbolcu.Ama ben olsam Campbell'i tercih ederdim.Geçen seneler de Farfan'ı tercih ederdim.Dünya kupasında da izleme şansım oldu Campbell'i adam oyunu ile zevk veriyor.

Farfanın pili bitti zaten yavaş yavaş. 2-3 sene önce çok iyidi. Şu an campbell daha ağır basar uzun vaadede zaten.

Farfan 1-2 sene sonra ailton gibi olur.

E-Bilet Sistemine dahil olan taraftar sayısı (bu sabaha kadar) : Trabzonspor: 2.600 Bursaspor: 3.100 Beşiktaş: 31.900 Galatasaray: 33.050

Bence gayet iyi. 50 bin'e kadar cikacak insallah...

Geçen seneki 2-0 lık Oly Manu maçında ve dünya kupasında seyrettiğim kadarı ile Campbell transferi eğer başarılı olabilirsek bizim ligimizde yılın transferi olur ve umarım olur. Kiralık değil de bonservisi ile alabilirsek o daha da şukela olur. Ama yetmez. Tarık transferi de başarıyla sonuçlanmalı.

şimdi yanlış anlayacağınız ama Campbell Sneijderin mevkisinde bile oynayabilir o oyun görüşü ve teknik bu adamda var

Halit bunca zamandır yaptığın en kötü yorum bence. Tamam Chedjou beklentinin çok altında ama Dany ile kıyaslanamaz bile. Dany ciddi ciddi Almaguer'den sonra gördüğüm en kötü stoperimiz.

Kardeşim senin eleştirine çok saygı gösteriyorum.Eski maçlarımızı filan izliyorum (Ş.L özellikle) Dany,Cedjou'nun yanında Nemanja Vidic gibi kalıyor.Schalke ve Manu maçlarını özellikle izlemeni öneriyorum.Bide ben geldiğinden beridir beğenmiyorum Chedjou'yu.

Kardeşim senin eleştirine çok saygı gösteriyorum.Eski maçlarımızı filan izliyorum (Ş.L özellikle) Dany,Cedjou'nun yanında Nemanja Vidic gibi kalıyor.Schalke ve Manu maçlarını özellikle izlemeni öneriyorum.Bide ben geldiğinden beridir beğenmiyorum Chedjou'yu.

Ben de tam olarak Manu ve Schalke ilk maçını Dany'nin ne kadar kötü bir oyuncu olduğunu anlaman için izle diyecektim. Bu iki maçı da rezalet seviyede kötü oyunla tamamladı. Schalke maçının bir numaralı müsebbibidir Dany.

Farfanın pili bitti zaten yavaş yavaş. 2-3 sene önce çok iyidi. Şu an campbell daha ağır basar uzun vaadede zaten.

Farfan 1-2 sene sonra ailton gibi olur.

Yani yaşını da göz önünde bulundurursak Campbell bizim için çok daha iyi olur.Tabi gelirse.Zaten imza atmadan inanmam ben ki gelmesi dahi çok çok zor bence.

+ Fb macinda yerdeki topa kafa vurmaya calismasi sonucu yaptigi penalti

Ben de tam olarak Manu ve Schalke ilk maçını Dany'nin ne kadar kötü bir oyuncu olduğunu anlaman için izle diyecektim. Bu iki maçı da rezalet seviyede kötü oyunla tamamladı. Schalke maçının bir numaralı müsebbibidir Dany.

Valla kardeşim ayrı gözle mi izliyoruz bilmiyorum ama ben o maçlar da Dany beğenmiştim.Hatta İngilizler bile beğenmişti diye haberler çıkmıştı.Tabi bu maçlar Dany'nin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.Ama Chedjou da en az Dany kadar kötü.Bizim için de büyük bir KAZIK.

campbell gelmesse artik cidden üzülcez. cunku fazla beklentiye girdik simdi. lucede de öyleydi.

getirin su adami

Valla kardeşim ayrı gözle mi izliyoruz bilmiyorum ama ben o maçlar da Dany beğenmiştim.Hatta İngilizler bile beğenmişti diye haberler çıkmıştı.Tabi bu maçlar Dany'nin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.Ama Chedjou da en az Dany kadar kötü.Bizim için de büyük bir KAZIK.

Schalke ile 1-1 biten maçta yediğimiz gole mesela bir bak Halit. Aynı golden 3-4 kere daha yedirdi. Mersin maçında kırmızı görmüştü yanılmıyorsam yine aynı pozisyon. Adma ortasahaya kadar çıkıp sürekli Melo'nun rahat alacağı topları bozup rakibe servis yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt