Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campbell'e daha gelmeden ne misyonlar yüklenmiş ne misyonlar. Bence gelmeyecek. Eğer gelirse de taraftarın bu beklentisi karşısında Bruma ve Telles'e yapılan muameleye maruz kalabilir 1 ay sonra.

Schalke ile 1-1 biten maçta yediğimiz gole mesela bir bak Halit. Aynı golden 3-4 kere daha yedirdi. Mersin maçında kırmızı görmüştü yanılmıyorsam yine aynı pozisyon. Adma ortasahaya kadar çıkıp sürekli Melo'nun rahat alacağı topları bozup rakibe servis yapıyor.

Ömer yahu ben Dany beğenmiyorum ki sen şimdi neden öyle bir düşünceye kapıldın.?:D 1-1'lik maçta kademe hatası filan yapmıştı hatta Bjk'de ki herif atmıştı.Ben orda ki maçtan bahsediyorum.

campbell gelmesse artik cidden üzülcez. cunku fazla beklentiye girdik simdi. lucede de öyleydi.

getirin su adami

ben bu campbell olayında rahat görüyorum herkesi.olursa olur gibisine bi durum söz konusu.campbellı konuşmak bile zevk açıkçası.çok yetenekli çünkü,heycan verici.

olmazsa da başka birini kiralarız.

Futbol zekası ve risksiz oyun anlayışı yerleşmiş olsa özellikleri itibari ile danny bence daha iyi stoper olurdu chedjou'dan ama mevcut haliyle değil chedjou'dan iyi futbolcu olması futbolcu dahi değil gözümde... Chedjou için ise kötü topçu diyemem ama aradığımız adam olmadığı belliydi zaten ve olamadı da... Fakat ujfalusi gibi bir partner ile nasıl bir performans verirdi hep merak etmişimdir...

Campbell'e daha gelmeden ne misyonlar yüklenmiş ne misyonlar. Bence gelmeyecek. Eğer gelirse de taraftarın bu beklentisi karşısında Bruma ve Telles'e yapılan muameleye maruz kalabilir 1 ay sonra.

misyon yüklemek için oyuncudaki kapasiteyi bilmek lazım oyuncudaki kapasiteyi bilmek için de oyuncuyu takip etmek lazım bu konuda benim içim rahat aşırı güveniyorum bu adama gelirse %100 eminim asist kralı olur seneye bu zamanlarda Arsenalden bonsevisini alalım diye ağlarız buralarda

beyler agustosun 17sine kadar bizim takim sizce istanbulda mac yapar mi :dispirited:

1058337_Galatasaray_SK.jpg

Buda benden olsun.

Doria hayal ürünü bencede ama hayal etmek güzel oluyor :DD

Edit: selçuk ve yektanın bir ciddi alternativim umut gündoğanda var

Campbell çok etkili olur. Hırslı, başarıya aç, kendini göstermek istiyor. Bruma'nın golcü versiyonu Campbell. Keşke bonservisini de alabilsek, satın alma opsiyonu ile kiralamak lazım mutlaka.

Arkadaslar oyuncularimiza karsi lütfen 'Kazma' gibi kelimeler kullanmayalim.

sag beke bakinca baska bir isim göze carpiyor ama

Yav Sabri yeteneksiz eyvallahta girince gazliyo falan yirtiniyo görebiliyorum adamin bir şeyler yapmak istediğini,on milyon alip belini donderemeyen top ezen adama bakinca yerli adamda yok başka bu şartlarda kalsin isterim Sabri

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ı bize itelemiş Eskişehir.Eskişehir'in yerel basını yazıyor.Umarım kazık yememişizdir.İkisi için max 5 milyon euro kafiidir.

Eyvaahh Erkan denen herif uzak dursun bizden. Umarim dogru degildr, Tarik da gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt