Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Schalke ile 1-1 biten maçta yediğimiz gole mesela bir bak Halit. Aynı golden 3-4 kere daha yedirdi. Mersin maçında kırmızı görmüştü yanılmıyorsam yine aynı pozisyon. Adma ortasahaya kadar çıkıp sürekli Melo'nun rahat alacağı topları bozup rakibe servis yapıyor.
campbell gelmesse artik cidden üzülcez. cunku fazla beklentiye girdik simdi. lucede de öyleydi.
getirin su adami
campbell gelmesse artik cidden üzülcez. cunku fazla beklentiye girdik simdi. lucede de öyleydi.
getirin su adami
Ömer yahu ben Dany beğenmiyorum ki sen şimdi neden öyle bir düşünceye kapıldın.?1-1'lik maçta kademe hatası filan yapmıştı hatta Bjk'de ki herif atmıştı.Ben orda ki maçtan bahsediyorum.
Dany ve Ceyhun denince benim nevrim dönüyor![]()
Campbell'e daha gelmeden ne misyonlar yüklenmiş ne misyonlar. Bence gelmeyecek. Eğer gelirse de taraftarın bu beklentisi karşısında Bruma ve Telles'e yapılan muameleye maruz kalabilir 1 ay sonra.
beyler agustosun 17sine kadar bizim takim sizce istanbulda mac yapar mi :dispirited:
Ne oldu renkdaş hayrola neden sordun?
Campbell'e daha gelmeden ne misyonlar yüklenmiş ne misyonlar. Bence gelmeyecek. Eğer gelirse de taraftarın bu beklentisi karşısında Bruma ve Telles'e yapılan muameleye maruz kalabilir 1 ay sonra.
![]()
Buda benden olsun.
Doria hayal ürünü bencede ama hayal etmek güzel oluyorD
Edit: selçuk ve yektanın bir ciddi alternativim umut gündoğanda var
En büyük güzelliğin Hamiti yazmamak olmuş sen bu işi biliyon
sag beke bakinca baska bir isim göze carpiyor ama