Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ı bize itelemiş Eskişehir.Eskişehir'in yerel basını yazıyor.Umarım kazık yememişizdir.İkisi için max 5 milyon euro kafiidir.

Yalandir, Erkan'i ne yapacagiz biz? Berbat bir oyuncu, bedava olsa istemem, bir de ona para mi verecegiz? Ustelik su anda elimizde kanat oyuncusu fazlasiyla var. Olcan, Bruma, Sinan, Amrabat, bir de Campbell'i almaya ugrasiyoruz.

Yalandir, Erkan'i ne yapacagiz biz? Berbat bir oyuncu, bedava olsa istemem, bir de ona para mi verecegiz? Ustelik su anda elimizde kanat oyuncusu fazlasiyla var. Olcan, Bruma, Sinan, Amrabat, bir de Campbell'i almaya ugrasiyoruz.

Amrabat Malaga'ya tekrar kiralanacak diyorlar.Bilemiyorum.Bugün yarın çıkar kokusu.Erkan'ı bende istemiyorum.85 doğumlu bir topçu.Futbol karakterini de pek beğenmem.Tarık'ın yanında Erkan'ı da alacağımızı söylüyor Eskişehirli gazeteci.

Ahmet Deniz Canoruç @Cannoruc · 2 sa.

Tarık Çamdal ve Erkan Zengin Galatasaray yolunda. Eskişehirspor cephesi bu transferleri yalanmıyor, büyük ölçüde bitti dediler.

renktas gurbetciyim bi kez olsun gs macini stadda izleme sansim olmadi su ana kadar. 3ünden 17sine kadar istanbuldayim

Benim bildiğim 6 ağutos tarihinde atletico ile maçımız var. Ama o da İzmir'de yanılmıyorsam. Onun dışında bırak İstanbul'u o tarihler arasında Türkiye'de maçımız var mı ondan bile emin değilim... Bence sen bir yolunu bul o tarihte İzmir'de olmaya bak renkdaş :D

Erkan top tekniği muhazam. Çok kolay adam calımlıyor ama çok fazla topu tutuyor.

Robben da öyle ama adam skor üretiyor fecih çekilde.

Halı saha macına gitsem ilk cağırcam adam o olur. Ikinci bir kaleci ve savunmada bir buldozer. Kenardan çayımı içip erkanı izlerdim bende :DD

Erkan ismini duymadim, yalan büyük ihtimalle.

Ama Zengin+Camdal = 3,5 Milyon + 1 Futbolcu paketinde hayir demem. :D Kenardan dynamik getirebilen bir Adam Erkan...

Bakalim...

Amrabat Malaga'ya tekrar kiralanacak diyorlar.Bilemiyorum.Bugün yarın çıkar kokusu.Erkan'ı bende istemiyorum.85 doğumlu bir topçu.Futbol karakterini de pek beğenmem.Tarık'ın yanında Erkan'ı da alacağımızı söylüyor Eskişehirli gazeteci.

Ahmet Deniz Canoruç @Cannoruc · 2 sa.

Tarık Çamdal ve Erkan Zengin Galatasaray yolunda. Eskişehirspor cephesi bu transferleri yalanmıyor, büyük ölçüde bitti dediler.

Ben Erkan'i Galatasaray formasiyla gormeden inanmam. Amrabat'i satsak bile ihtiyac duydugumuz bir pozisyon degil, en onemlisi Erkan kesinlikle Galatasaray seviyesinde bir futbolcu degil. Ancak Anadolu kuluplerinde oynayabilecek oyuncu.

City-liverpool macı var. Ilgilenlere duyrulur.

Dk.15 henüz 0-0

Kanal d

Forvet hattı acil takviye istiyor.

Fenerbahçe

Dirk Kuyt-Moussa Sow-Emenike-Webo

Beşiktaş

Demba Ba -Mustafa Pektemek-Cenk Tosun-Ömer Şişmanoğlu

Galatasaray

Burak-Umut

facia gibi duruyor cidden. Buraya en az 2 isim eklenmeli.

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Burak-Umut

joel-campbell_2942542b.jpg

mevlut-567777.jpg

:happy0025::ka19:

Tarık gelirse 11'de ki 6 yerli

Semih Kaya-23

Tarık Çamdal-23

Selçuk Inan-29

Olcan Adın-29

Burak Yılmaz-29

+

Veysel Sarı-25 / Emre Çolak-23/ Yekta-28/ Balta-31

gibi duruyor.

1058337_Galatasaray_SK.jpg

Buda benden olsun.

Doria hayal ürünü bencede ama hayal etmek güzel oluyor :DD

Edit: selçuk ve yektanın bir ciddi alternativim umut gündoğanda var

yıl olmus 2014 mevlüt umut colak balta kardoya yazanlar var...

nerde gereksiz var doldurmuş bir de doria yazmış

doria yazınca mutlu da olmuşsundur şimdi sen

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Burak-Umut

Abi amerikayı bulmuş gibi davranmayım ama bende demiştim en acil transfer gereken mevki forvet.

Pes etmeyi sevmem ama o forvet hattıyla avrupayı bırak lig maçlarını uyuyarak izlerim yok yani Buraktan memnun değilim diyorum Allah korusun Bi sakatlansa yandık.

Merkez santrfor iyi giderdi ama sınırdan dolayı Campbell tarzı kanat özellikli forvet almak zorundayız, malum tek süresi kesilebilecek yabancı bruma. Kiralık vs değil farketmez bu yıl forvet şart oğlu şart. Umarım prandelli farkındadır

tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt