Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Tarihi'nin kısa özeti.

Futbol

Fatih Terim

6 Lig Şampiyonluğu

3 TFF Süper Kupa

2 Türkiye Kupası

1 UEFA Kupası (tarihte ilk)

Basketbol

Ergin Ataman

1 Türkiye Ligi (23 sene sonra)

1 Euroleague Çeyrek Finali (kulüp tarihinde ilk)

Ekrem Memnun

1 Euroleague Şampiyonluğu (tarihte ilk)

2 Türkiye Kupası

1 Türkiye Ligi (14 sene sonra 'ilk' )

Şu 3 kişinin haksızlığa uğrama ihtimali bile korkunçken biri linç ediliyor hala, diğer ikisininde edilmesi, sadece 1 poza bakar.

Söz konusu pozlar için

bkz : Ergin Ataman vs Turgay Demirel, Recep Tayyip Erdoğan

Ekrem Memnun vs Turgay Demirel

bu kadar basit olmamalı cidden.

Ne alaka derseniz.

Biri antreman sahasında gönderildi.

Diğer 2'si de en başarılı olduğu sezonların ardından kadroları dağıtılıyor.

Gönderilmesinde Fatih Terimin etkisinin de olduğunu düşünüyorum. Son görüntüler beni üzse de (YD ile birlikte hareket etmesi falan) sana kesinlikle katılıyorum.

DIEUMERCI MBOKANI

Tam aradığımız forvet oyuncusu bize geldiğinde Nonda etkisi yapabilecek uzun yıllarda hizmet edecek bir forvet güçlü hava toplarına hakim yırtıcı bir forvet oyuncusu ukranyadaki iç karışıklıtan dolayı kiralık satın alma opsiyonlu kiralanabilir .

Dieumerci Mbokani - Wikipedia, the free encyclopedia

Dieumerci Mbokani - Oyuncu profili - Transfermarkt

1386595473_1_mbokani_kiev.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hvQhc4vlVAw[/media]

Gönderilmesinde Fatih Terimin etkisinin de olduğunu düşünüyorum. Son görüntüler beni üzse de YD ile birlikte hareket etmesi falan sana kesinlikle katılıyorum.

Orası ayrı boyutu.

Ben olsam hayatta çalışmam YD ile.

Fatih Terim'in özel hissiyatı çalıştırdığı sadece iki takım var kariyerinde biri biz diğeri de milli takım. Yine de üzüldüm ve hatta kırıldı gönlüm kendisine.

Ama antreman sahasında da gönderilmeyi, ROK gibi devir adamların diline düşmeyi de hak etmedi yine de.

Benim her görüşten arkadaşım var ve hepsine saygı duyuyorum. Üzülüyorum ama saygısızlık yapamam. Önemli olan insanlığıdır çünkü.

Orası ayrı boyutu.

Ben olsam hayatta çalışmam YD ile.

Fatih Terim'in özel hissiyatı çalıştırdığı sadece iki takım var kariyerinde biri biz diğeri de milli takım. Yine de üzüldüm ve hatta kırıldı gönlüm kendisine.

Ama antreman sahasında da gönderilmeyi, ROK gibi devir adamların diline düşmeyi de hak etmedi yine de.

Benim her görüşten arkadaşım var ve hepsine saygı duyuyorum. Üzülüyorum ama saygısızlık yapamam. Önemli olan insanlığıdır çünkü.

Bireyler tabi ki önemli ama işin sonunda ben Galatasarayın durumuna bakarım. Bu süreçte en çok zararı ise Galatasaray gördü. Bazı arkadaşlar kızacaktır ama Hakan Şüküre de haksızlık yapıldı. Tabi hem Fatih hoca hem Hakan da hatalıydı ayrılış süreçlerinde ama yönetimlerin hatası daha fazlaydı.

Galatasaray Tarihi'nin kısa özeti.

Futbol

Fatih Terim

6 Lig Şampiyonluğu

3 TFF Süper Kupa

2 Türkiye Kupası

1 UEFA Kupası (tarihte ilk)

Basketbol

Ergin Ataman

1 Türkiye Ligi (23 sene sonra)

1 Euroleague Çeyrek Finali (kulüp tarihinde ilk)

Ekrem Memnun

1 Euroleague Şampiyonluğu (tarihte ilk)

2 Türkiye Kupası

1 Türkiye Ligi (14 sene sonra 'ilk' )

Şu 3 kişinin haksızlığa uğrama ihtimali bile korkunçken biri linç ediliyor hala, diğer ikisininde edilmesi, sadece 1 poza bakar.

Söz konusu pozlar için

bkz : Ergin Ataman vs Turgay Demirel, Recep Tayyip Erdoğan

Ekrem Memnun vs Turgay Demirel

bu kadar basit olmamalı cidden.

Ne alaka derseniz.

Biri antreman sahasında gönderildi.

Diğer 2'si de en başarılı olduğu sezonların ardından kadroları dağıtılıyor.

Milletçe 'gelenin hatrı için, geçmişe sövmeyi' huy edinmiş durumdayız. Başkan mesela bir iki sezon tökezlese yine aynı adamlar forumlarda, ekranlarda Terim diye inleyip Başkan'a hakaret edip, hain damgası vuracaklardır.

Maalesef geçen sene o " gelenin hatrı huyu " işlemedi ,

işleseydi belki başka başka şeyler konuşuluyor olurdu !

Milletçe 'gelenin hatrı için, geçmişe sövmeyi' huy edinmiş durumdayız. Başkan mesela bir iki sezon tökezlese yine aynı adamlar forumlarda, ekranlarda Terim diye inleyip Başkan'a hakaret edip, hain damgası vuracaklardır.

Aynen doğru diyorsun.

2008'de Polat'ı burada efsane yapanlar, 2010 yılında neler neler der hale gelmişti hatırlıyorum çok net.

Bir insanı ne hiç hata yapmayacakmış gibi seveceksin, ne de arkasından konuşacak kadar nefret edeceksin eğer tanımıyorsan şahsen.

Seviyorsan hatasını da kabul edersin zaten, çünkü kimse hatasız değil. Ama biz ne Aysal'ı, ne Terim'i ne de bir başkasını tanıyoruz burada.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EgK_oAdTUSE[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=M1XlOqio2_8[/media]

Ne bekledik zamaninda be....:(

Bu fiyatlarda yerli transferi yapılmaması mantıklı, eldeki isimlerden kurtulup yerine 2 yabancı bu senelik yeterli olacaktır

Ronaldinho boşta reklamsa reklam yapar,sponsorun kralını çeker bence alınabilir kanat yerine forvet oynatırız :)

Ronaldinho boşta reklamsa reklam yapar,sponsorun kralını çeker bence alınabilir kanat yerine forvet oynatırız :)

olmaz renkdaş adam fenerli çıktı :rolleyes:

[attachment=12151:ronaldinho-resmen-galatasaray-da_4469.jpg]

Ekli dosyalar

• ronaldinho-resmen-galatasaray-da_4469.webp
    ronaldinho-resmen-galatasaray-da_4469.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 521
Steam de yaz kampanyasi var. Bu linke girin, hem ben kazanayim hemde siz. Size bir link cikiyor, buna baskalari tikladi mi siz de hediye ceki kazanabilirsiniz.

20 kisi sizin linkinize tiklarsa 20$ lik steam hediye ceki kazaniyorsunuz. 50 kisi tiklarsa 50$. 70, 100'e kadar gidiyor :)

Hadi arkadaslar bir yardimci olun bakim :)

steam-cards - Teile deinen einzigartigen Link und erhalte Steamcards

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt