Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley+Sneijder+Gerard+Pique+FIFA+Ballon+Gala+WJphAL_HwPbl.jpg

sneijder diego tartismasina sadece bu resmi paylasiyorum,diego ilk önce bu ödülü alsin ondan sonra tartisiriz;)

Yıldız değil doğru transfer önemli.

Bir de şu Bruma'yı skora katkı yapan bir oyuncuya nasıl dönüştürürüzü iyice düşünmek lazım.

Kendi takimimiz dışında biraz da en büyük rakibimizi düşünelim ve ben bu sene gerçekten patlayacak(olumsuz) bir fener bekliyorum..

Oncelikle Egemen sakat transfer yapmayacağız deniliyor..yapsalar da Bekir'den iyisini alamazlar Bekir de vahim durumda..Geçen sene bekler cok iyi oynamisti bu sene bakalm ne kadar performans gösterecekler..Diego'nun sistemi nasil etkileyecegi meçhul...Kontenjan nedeniyle formda Meireles yedek kalacak...forvette herhangi bir sakatlık oldu mu gecen seneki gibi sıkıntıya girecekler...Afrika kupasinda bütün forvetleri gidecek en az 3 hafta bazilari daha fazla...Ersun Yanal güvenilir bir hoca değil...son olarak da gecen seneki son dakika sanslari bu sene devam edecek mi?? Fener gerçekten kötü durumda..

beyler kendi oyuncumuz diye gereksiz övmeyelim lütfen. objektif olarak baktığımızda Sneijder bir Diego etmez bunu kabul edelim.

4-5 Diego eder en az​

Ya susun en buyuk sneijder diego ne lan ironisi bile kotu sneijder paspas yapar diegoyu

Bugün diegonun maçı olduğunu niye soylemediniz :/ izlerdim ne guzel. böyle bir superstarı turkiyede izlemek büyük bir ayrıcalık ve zevk.

Desene bu sezon şampiyonlar ligini kazandırır şikebahçe'ye :)

illuminati lideri (aynı zaman da mason olan!) Ü.Aysal kupayı almasından korktuğu için israilin filistini vurmasını sağlayıp el altından isviçre ye... ahahahahhahahhahahah tamamlayamıyorum bile...

Diegoyu keşke biz alsaydın sneijder müzmin sakat

Sporx ne uyuz ya soma kazandi yazmis fener ilk yari hakimiyeti sagladi yedekler çıkınca yedik golu yazcak utanmasa bu jadar belli etmeyin fenerli olduğunuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt