Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ched dany amrabat eboue nasıl gidecek bu adamlar ya .Almak için yalvar göndermek için uğraş dur

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

Ben gidiyorum arkadaşlar iyi nöbetler film izlicem.

Bu arada aranızda pirlo avatarlı kuşlar olabilir dikkat edin.

tek hamle stoperlerinden bizde 2 adet var işin ilginç yanı ikisinin tek hamleleri de kötü

Semih fena değil bence. Urfiden kademe anlayışınıda geliştirmişdi ama yetersiz kalıyor halen.

Bir kademe ustası ve savunma blokunu yönlendire bilen bir lider almadık urfiden sonra.

Gittik kademesinin k sını bilmeyen dany ve bu konuda iyi olmayan chedjouyu aldık.

Balta niye stopere çekildi ? Adam kademeyi biliyor ama hamle güçü çok yetersiz maalesef.

Korayın ne olduğunu tam olarak ne olduğunu kimse bilmiyor. Fazla garantili ve korkak şimdilik.

Terçübe sıfır. Stoper bölgesi terçübe ister bu seviyelerde. En azından birisi olmalı.

Semih mi o terçübe eksiğini kapataçak ?

öyle olsa sesimi cikartmam, ama buraya gelecek patlayacak falan filan sonra dogruuuu arsenale...baska alternatiflere bakmak gerek bence o zaman

Aslında gereken performansı Oly ve DKsında gösterdi ama formayı alamaması Arsenalın kadro genişliğinden kaynaklanıyor 1sene gelip iyi

işler yapmasına ben hayır demem açıkcası.

[attachment=12155:BXB27TgCMAAgeTi.jpg]

Ekli dosyalar

• BXB27TgCMAAgeTi.webp
    BXB27TgCMAAgeTi.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt