Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevlüt bu saatten sonra gelmez

Burak her maçı Kopenhag'a karşı gibi oynarsa dünyanın en iyi forvetlerden birisi olur, hatta Diego Costayla pek farkı olmaz

Şu boldladığım kısım gülünmeyecek gibi değil hocam kusura bakma...

Akif kardeş, bence siz Burak ile ilgili kafanızda bitirmişiniz. Ne yapsa yaranamaz artık. Forvet mevkiine göre hızlı değil mi ? Bire birde etkili değil mi ? Adam geçemiyor mu ? Sağ açık oynuyordu bu adam zamanında, bence siz Burak'ı bir daha izleyin. O hırsı benim için yeter de artar bile. Kaldı ki bence komple bir forvet, açık söylüyorum olmazsa olmaz. 2-3 hafta yedek kalsın burda herkes Burak niye oynamıyor diye homurdanacaktır.

Ünal aysal : eldeki yabancıları yolamadan yenisini almak zor

Aysal : tarık çok pahalı. Bu şartlarda zor.

Kaynak :Bugün

Mevlut hayirli olsun.

van Wolfswinkel Saint Etienne de..

Mevcut sartlarda Burak herhangi bir Türk takımı icin onemli bir oyuncu, o yüzden sürekli eksiklerini tartismanin bir anlami yok. Daha iyi bir yerli yok maalesef o yuzden ilk 11 kesin.

★★★》☆

erkan ile tarık bizim fiyatımiza ulaşırsa veririz dendi bugün de ünal aysal fiyat zor dedi olmayacak bari bir sağ bek alsak

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Size göre yedekler nasıl olmalıdır oyuna etki edebilmek için yabancılar olarak?

Nokia 3310 ile gönderilmiştir

İyi de Hekim, hangi söylediğim yanlış. Adam geçemiyor mu ? Karşı karşıya kaçırdığı gol çok nadirdir.

renktaş ben burağa göbek delen diyorum. gerçekten karşı karşıya bazı vuruşları ömrümden yiyor.

ve ne yazık ki adam geçtiğini nerdeyse hiç görmedim.

kötü forvet demiyorum ama normal bir forvetten çok kaçırdığı kesin.

Mevcut sartlarda Burak herhangi bir Türk takımı icin onemli bir oyuncu, o yüzden sürekli eksiklerini tartismanin bir anlami yok. Daha iyi bir yerli yok maalesef o yuzden ilk 11 kesin.

★★★》☆

dediğin fikre zaman zaman ben de kapıldım ama bu konuyu iyice düşündüm de rakiplerimiz o bölgede kaliteli yabancılarla takviye ederken biz neden bi takımın en önemli mevkisi için 1 yabancı hakkımızı kullanmıyoruz. başka mevki için feragat etmeliyiz yabancı hakkımızdan bence ve kadroya yazacağımız ilk adam kaliteli yabancı forvet olmalı. yoksa adım gibi eminim sene içinde yabancı forvet almadığımız için kafamızı taşlara vuracağız, açıkça görünen bişey.

mevlütün yanına forvet alacağız demişlerdi.saint etienne ucuza satmaz bence mevlütü. adamlar fransanın eskişehirsporu, akıllarınca kazıklayacaklar bizi

Akıllarınca kazıklayacaklar diyorsunda bizi kazıklamayan oyuncu veya kulüp kalmadı piyasada eray bile kazıkladı düşün artık

BURAK-MEVLÜT-MBOKANİ YADA CAMPELL - MUHAMMET DEMİRCİ forvethattına yeterli

renktaş ben burağa göbek delen diyorum. gerçekten karşı karşıya bazı vuruşları ömrümden yiyor.

ve ne yazık ki adam geçtiğini nerdeyse hiç görmedim.

kötü forvet demiyorum ama normal bir forvetten çok kaçırdığı kesin.

Çok kaçırdığı doğrudur ama hangi forvet kaçırmıyor ki ? Şu kazma Almedia'yı hatırlamıyor musun, neler kaçırıyordu. Adamın karşı karşıya golü yok :) Burda Almedia istenirken Burak tu kaka diyorlar. Eksikleri var mı ? Evet var, haklısın, senin söylemiyorum Hekim ama transfer manyağı olmuşuz. Büyük takım forvetleri 2 senede bir değişmeli mantığı yerleşmiş kafamızda. Drogba bile istenmedi, keza Elmander öyle, sıra Burak'a geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt