Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
facebookda ali sami yen sokak göre sneijder 15 aağustosda kampa katılıcakmış

2 haftası var daha reisin

yolante yengede ordadır (yumuşak yumuşak ) :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Sf1QtC4BV_g[/media]

osman tamburaci gibisin 4-6-0:) onu bir barça oynuyordu. önde basmasina basilir ama bunu bütün maç boyunca yapamazsin. zaten o önde preste golü bulmalisin. kopenhag maçinda yaptin bunu golleri attin. bunu chelseya niye yapamadin. senden güçsüzlere bunu yaparsin. ligde önde presle şampiyonda olursun. önemli olan sende güçlü olanlara napican. önde top tutma dedigim diger oyunculara servis yapan bir forvet. duvar olacan. bizim orta saha top tutuyor zaten. öne top atiyorsun. tenis topu gibi geri dönüyor top. orta sahanin dengesini bozuyorsun. mevlüt önde top tutma müthiştir demiyorum. ama servis yapabilir duvarda olabilir. yerli sonuçta.

Tamam anlıyorum dediğine ve katılıyorum ama işte büyüklerle oynadığın zaman boş alan topçusu Amrabat devreye girmiyormu ŞL de yaptığı asistleri hatırlatırım 4+6+0 bu yabancı sınırlamasıyla yapamayız zaten hayal orasıda bize en iyi gidecek taktik 4231 kesinlikle ve bu taktiktede ilerdeki forvetin 30 35 gol atması lazım ki duvar olacak forvetler bu sayılara ulaşamaz diye düşünüyorum bilmiyorum sen ne düşünürsün

Amrabat kenar forvet degil ki, 4-2-3-1in kanati olsun. Amrabat hic bir zaman büyük takim oyuncusu olmaz. Ne vizyonu, ne yaraticiliği nede bitiriciliği büyük takimlarda fark yaratacak kadar iyi degil. Amrabat Avrupada en iyi bos alan yaratan takim PSVde de basarisiz oldu zaten.

Amrabatın büyük topçu olduğundan bahsetmiyorum o günkü transfer edildiği şartlar beklenenler zaten bunlardı amrabattan Ronaldo beklemiyordukki ki zaten amrabat maksimum yedekten ikinci yarı öne geçtikten sonra alınacak topçu +3 için ideal yedek gerekirse sol bek bile oynuyor adam

yönetim artık aklını başına alsa da özellikle de yabancı transfer yaparken uçuk yıllık ücretler vermese, elimizdeki oyuncuların takımdan ayrılmamalarının en büyük sebebi bence bu, oyunculardan para kazanmayı bıraktık bedavaya bile hiçbir kulübe gitmiyorlar

Bence almeida o kadar da fena olmaz en azından kafa topları etkili duvar olabilir tekniği fena değil yedek kalırsa ses çıkarmaz emenikeden falan çok daha iyi bir oyuncu bence türkiyedeki ondan iyi olan tek santrafor demba ba bizim aradığımız özelliklere de uyuyor campbell olmazsa alınılabilir

Tamam anlıyorum dediğine ve katılıyorum ama işte büyüklerle oynadığın zaman boş alan topçusu Amrabat devreye girmiyormu ŞL de yaptığı asistleri hatırlatırım 4+6+0 bu yabancı sınırlamasıyla yapamayız zaten hayal orasıda bize en iyi gidecek taktik 4231 kesinlikle ve bu taktiktede ilerdeki forvetin 30 35 gol atması lazım ki duvar olacak forvetler bu sayılara ulaşamaz diye düşünüyorum bilmiyorum sen ne düşünürsün

amrabat görüntüye göre duruyor bu sene. geniş alanda iş yapabilir. yedegimizde durur. forvete gelince eger biz gene önde olan forvetin 30 35 golüne kalirsak işimiz şansa kalmiş. olcanin brumanin sneijderin hatta orta sahanin forvete destegi lazim gollerde. 2011-2012 de orta sahalarimiz forvetlerden daha fazla gol atmişti. hem de güzel bir futbol izlemiştik o sene.

baketbolda para yok diye küçül futbolda para saç. ne kadar tutarsız bi yönetim. ünal başkan kredisini tüketiyor.

amrabat görüntüye göre duruyor bu sene. geniş alanda iş yapabilir. yedegimizde durur. forvete gelince eger biz gene önde olan forvetin 30 35 golüne kalirsak işimiz şansa kalmiş. olcanin brumanin sneijderin hatta orta sahanin forvete destegi lazim gollerde. 2011-2012 de orta sahalarimiz forvetlerden daha fazla gol atmişti. hem de güzel bir futbol izlemiştik o sene.

Tek forvet oynarsak ve forvette Burak oynarsa 30 yapar bu sene

Amrabatın büyük topçu olduğundan bahsetmiyorum o günkü transfer edildiği şartlar beklenenler zaten bunlardı amrabattan Ronaldo beklemiyordukki ki zaten amrabat maksimum yedekten ikinci yarı öne geçtikten sonra alınacak topçu +3 için ideal yedek gerekirse sol bek bile oynuyor adam

Nasıl Ambrabattan beklenen bunlardi Ambrabatı alana kadar neler çektik geleceğin yıldızı deniyordu bu forumda insanlar yönetimi topa tutuyordu neden alınmıyor diye ben hepsini çok iyi hatırlıyorum 8 milyon euro bonservisi gelsin yedek otursun diyemi verdik bizim gibi takımlarda oynayacak oyuncu değil Ambrabat Malaga da oynar ora gitsin.

Amrabat son senelerde yanıldığım tek oyuncudur Galatasarayda galiba.

Bende kayserideki perfomansına bakarak yanıldım.

ama yinde futbolda har vurup harman savurmayı gerektirmez bu.

Turkiyede maaslar inanilmaz yüksek. Hemfikiriz. Fakat eğer elestireceksek, Hamite verilen maastan baslamaliyiz.

Dünyadaki büyük takimlarin maaslarina bir bakin, denge vardir. 1.kaleci atiyorum 3 milyon euro kazaniyorsa, 3.kaleci 500-700 milyon euro civari kazanir. Hatta 1 milyon euro kazanir.

Maas dengesini önce Hamit ve Meloya yükselttik, sonra Sneijder ve Drogba. Taraftarimiz hala yedek olacak, bjkden 2.5-3 milyon euro isteyen Almediayi istiyor. Sonra maaslara neden zam yapiliyor. Yedek oyuncularin maas dengesini yükseltirsen, tabiki yapilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt