Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campbelli unutun.

Wenger, planlarımın arasında campbell var ve yarın benfica macında oynayacakda, demiş.

Kaynak arsenal resmi hesap

Yasin masin hikaye önce u.gündoğan ile furkan a şans versinler .. Sekçuk kanı gibi oynarken bile umut giremedi kadroya yasin kimi kesicek Allah aşkına ?? Çöpe atılan paralardan batıcaz sonunda..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acaba merak ediyorum, 3 puanin haberlerine bile inanip, yönetime sallamak zorunda misiniz?

Bugüne kadar yaptiklari hangi transfer haberi doğru cikti? Michel GSnin tdsi oldu dediler, 4-5 saat sonra Prandelli GSnin tdsi oldu. Mancini kaldi, planlar yapilacak dendi, Mancinin ayrildiğini italyan basininda ögrendik. Mevlütün bonservisini 10 milyon euro yaptilar. Aysal, Ergin Atamana futbol takim tdliği teklif etti, teyit ettirdik bile dediler.

Acaba merak ediyorum, 3 puanin haberlerine bile inanip, yönetime sallamak zorunda misiniz?

Bugüne kadar yaptiklari hangi transfer haberi doğru cikti? Michel GSnin tdsi oldu dediler, 4-5 saat sonra Prandelli GSnin tdsi oldu. Mancini kaldi, planlar yapilacak dendi, Mancinin ayrildiğini italyan basininda ögrendik. Mevlütün bonservisini 10 milyon euro yaptilar. Aysal, Ergin Atamana futbol takim tdliği teklif etti, teyit ettirdik bile dediler.

3Puan iyi başladı sonra amk seviyesine yaklaşdı gibi.

Ali naci küçük hariç kimseye güvenilmez.

Kaynak 3puansa yalan . Daha önce basketbolda Lawal , Bourousis , Bobby Brown , Spanoulis dediler hiçbiri tutmadı . Futbolda Luce gelecek dediler yalan oldu Tuchel gelecek dediler yalan oldu . Mancini kalacak dediler yalan oldu . Ergin Ataman futbolun başına geçecek denildi . Şimdiye kadar kaç kez Tarık , Erkan transferleri yaptılar hiçbiri de olmadı . Campbell bitti dediler Arsenal kiralamayacaklarını açıkladı . Yani kısacası birilerinin paralı kalemleri kendileri .

@Fatih Soltaraf hocam ben Burak oynamasin demiyorum senin buraki abartili ifade ettiğini söylüyorum.. Burak gecen yol hem sağ hem sol acil oynadı top sürmekten pas atmaktan bile acizdi... Hatirladikca o maclari sindirim bozuluyor

Totti tülcü gibi gobek birakmis

[attachment=12168:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 256
Simdi GSTV'de antremandan canli yayin sirasinda bir yoneticiyle konustular, "2. kamp doneminden sonra baskanimiz Prandelli'yle bir araya gelip son rotuslari yapacaktir" gibisinden bir seyler soyledi.

Benim anladigim bizimkiler arastirip sorustursa bile eldeki yabancilari yollamadan ciddi bir transfer hamlesi yapmaya hic niyetleri yok. Herhalde transfer yaparlarsa Riera meselesinde oldugu gibi menajerlerin onunde caresiz kalip tazminatla yollamak zorunda kalmaktan korkuyorlar, o yuzden once Eboue'yi, Dany'i, Ontivero'yu falan mutlaka elden cikarmak istiyorlar. Bir de tabii bunlardan elde edilecek bir gelir varsa, ki Chedjou da dahil olabilir, o zaman onu da butceye katip daha buyuk transferler yapabilirler. Kisaca yakin donemde bir sey beklemeyin derim. Transferler gene son ana kalacak maalesef.

Kaynak 3puansa yalan . Daha önce basketbolda Lawal , Bourousis , Bobby Brown , Spanoulis dediler hiçbiri tutmadı . Futbolda Luce gelecek dediler yalan oldu Tuchel gelecek dediler yalan oldu . Mancini kalacak dediler yalan oldu . Ergin Ataman futbolun başına geçecek denildi . Şimdiye kadar kaç kez Tarık , Erkan transferleri yaptılar hiçbiri de olmadı . Campbell bitti dediler Arsenal kiralamayacaklarını açıkladı . Yani kısacası birilerinin paralı kalemleri kendileri .

Paralı kalem biraz ağır olur da, fazla heyecanlılar diyelim.

Nasıl fazla heyecanlılar ? Başlarında Haluk Yürekli gibi tecrübeli bir isim var nasıl heyecanlı oluyorlar ?

Heyecanlılıktan kastım tezcanlılık. Haberi ilk ben verdim demek için teyit ettirmeden yazıyorlar. Gazetecilikte buna haber atlatma deniyor. Teyit ettirilmeyen haberlerinde bir çoğu patlıyor sonra.

Heyecanlılıktan kastım tezcanlılık. Haberi ilk ben verdim demek için teyit ettirmeden yazıyorlar. Gazetecilikte buna haber atlatma deniyor. Teyit ettirilmeyen haberlerinde bir çoğu patlıyor sonra.

İlk başlarda öyle değillerdi . Az ama öz yazıyorlardı . Tutturuyorlardı da ama şimdi bakıyorum saçma sapan iddialar bütünü yazıyorlar .

İlk başlarda öyle değillerdi . Az ama öz yazıyorlardı . Tutturuyorlardı da ama şimdi bakıyorum saçma sapan iddialar bütünü yazıyorlar .

Site tutulunca birden vites büyütmeye kalktılar ama pek olmadı. Yine de Haluk Yürekli'nin kötü niyetli iş yapacağına inanmıyorum.

açıklama doğruysa Wenger ters köşe yaptı. Planlarımın bir parçası demiş Campbell için. Emirateste de oynayacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt