Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can özgür bir lahm ola bilir :D

Yok o değilde, u19 şampion olan takımın en iyilerindenmiş

Tarık'ı almayalım diye diye dilimde tüy bitti. Oynat Veysel'i alt yapıdan elemanı. Ne kaybedersin paran cebinde kalır. Tarık veysel kadar oynayamaz

Tarik ve Erkan takima cok katki saglar. yillardir su kötü bu kötü diye diye bu rezil oyunculara kaldik. millet topladi bütün yerlileri.

Soldaki herhalde herkesin aklında vardır. Sağdaki çok iyi değil ama idare ederiz ligde bence.

------------------Muslera------------------ ------------------Muslera------------------

--Veysel--Semih--Koray---Telles-- --Veysel--Semih--Che/TRA--Olcan-

---------------Melo---Selçuk------------- --------------Melo----Selçuk------------

---Bruma-----Sneijder-----Olcan----- -------------------Sneijder------------------

-------------------Burak--------------------- --------Bruma----Mevlüt----Burak------

edit: Olcan olmamış orda ya. Stoperde yabancı alırız belki diye yaptım ama olmadı.

__________________________________Muslera______________________________________

__Veysel Sarı_______Aurelien Chedjou__________Semih Kaya_______Alex Telles__________

__________________________Selçuk İnan____Felipe Melo_____________________________

__Olcan Adın___________________Wesley Sneijder____________________Bruma__________

_______________________________Burak Yılmaz_____________________________________

Clde bu kadroya fitim ben ne olacaksa olsun

3.5 veya 4 + Umut Gündoğan = Tarık yerine 7 milyona Erkan + Tarık daha mantıklı.

Olcan dışında yerli kanat yok maalesef elimizde, Sinan Gümüş 3. olur en fazla o bölge için, Aydın'ı saymıyorum zaten hiç.

Erkan Es-Es'teki kadar bencil oynayamaz burada. Daha basit oynar ve iş yapar.

Edit: 7 milyon + Umut Gündoğan'mış. 6 + Umut falan olsun bari :)

PNK Sports ‏@pnkspor 3 dk.

Ronaldinho'nun menajeri Ayhan Yeşilbaş: Beşiktaş'tan bir talep yok. Ronaldinho, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor..

alalım işte forvet oynasın :) reklamın kralını sponsorun babasını kaparız

gelsin +3'te takılsın işte sneijderi yedekler yıllık 2.5 milyon euroya filan biter bu iş hem reklam hem iyi kötü oyuna etki eder hala..

Tarık + Erkan hamlesi mantıklı olabilir. 6, 6.5 arası bitebilir deniyor ki fena bir rakam değil.

tarık ve erkan toplam 6-6.5 gibi fiyat müthiş olur amrabatıda 4 milyon euroya filan satarız 2 milyon euro zarar forvetde alınır olcan4 miluon vr 2 burdan 6 milyon ruto harcamış oluruz bütçe 12 milyon+ satılacak oyunculardı sanırım bari bütçeyi aşmıyoz işte baskete verin şu parayı be arkadaş

benim beklediğimden az istemiş eses

bence 6.5 iyidir ikisi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt