Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik + Erkan paketine 6 Milyon Euro veririm ben. Gayet uygun ve dogruysa transferi hemen bitirmeli.

Ikisi de is yapar bizde. Erkan da begendigim bir futbolcu.

Pazartesiye kadar aldık yada aldık yoksa önümüze bakacağız

Yasıni alırsak ama yine error yapmış oluruz galiba

Alalım 6 ya erkanla tarıkı pek iyi oyuncular olmasada fiyat normal bu şartlarda erkan iş yapabilir bizde

TL cinsinden bakınca 20 milyon çok fazla geliyor ama özellikle geçmişte yaptığımız transferler (Salih,Sercan,Yiğit,Hayrovic,Amrabat vs..) ve yerli olmaları düşünülünce Tarık + Erkan = 7 milyon euro kulağa çok da absürd gelmiyor.

erkani bir ben mi beğeniyorum anlamadim

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beklemenin manası yok, haftasonuna kadar, en geç pazartesiye kadar bitirelim bu işi demiş adam, haklı.

Bir an önce takımla çalışmalılar artık. Ağustos'a girdik, yeter.

Yerli transferleri bir an önce bitirelim.

erkan bizim oyunumuzu yavaşlatır sürekli içe çekip şut yada orta kesiyor sneijderi filan çıldırtır söylim verkaçtan filan zerre anlamaz

erkan bizim oyunumuz yavaşlatır sürekli çe çekip şut yada orta kesiyor sneijderi filan çıldırtır söylim verkaçtn filan zerre anlamaz

Eskişehir'de tek başına olduğu için yapıyor onları, burada yapamaz, Yekta da Kasımpaşa'da daha farklı oynuyordu mesela, burada basit oynuyor.

Aynı şey değil Es-Es'te oynamakla Galatasaray'da oynamak.

tarık ve erkan toplam 6-6.5 gibi fiyat müthiş olur amrabatıda 4 milyon euroya filan satarız 2 milyon euro zarar forvetde alınır olcan4 miluon vr 2 burdan 6 milyon ruto harcamış oluruz bütçe 12 milyon+ satılacak oyunculardı sanırım bari bütçeyi aşmıyoz işte baskete verin şu parayı be arkadaş

Elinden çıkarmak istediğin oyuncuları 20 şer milyon euroya bile satıp , alacaklarınıda bedava bile alsan yinede 1 tl bile veremezler .

tarık+erkan+mevlüt+campell(kiralık) 11 milyon Euro'ya biter. Umut bulut+amrabat 5 milyon Euro'ya gider 6 milyon euro zararla müthiş kadro kurmuş oluruz olcanda var 4-6:10 milyon euro yapar güzel iş çıkarmış oluruz

Eskişehir'de tek başına olduğu için yapıyor onları, burada yapamaz, Yekta da Kasımpaşa'da daha farklı oynuyordu mesela, burada basit oynuyor.

Aynı şey değil Es-Es'te oynamakla Galatasaray'da oynamak.

yani aynı şey değil, daha önce bir büyük takım macerası faciayla sonuçlanmış arkadaşın şimdi tekrar büyük takım seviyesine çıkıcak ve eskişehir gibi defansif oynayan bir takımdan gelicek çok riskli transfer tutucağını sanmıyorum erkanın mağlesef...

Campbell'ı bırakmayacağız dedi Wenger boşuna yazmayın..Eduardo Vargas da fena olmaz forvet ve kanat oynayabiliyor..

Beyler o değil de Aziz bugün de " Israrla söylüyorum başka transfer yapmayacağız " demiş bu çok iyi haber...

Çünkü Egemen muhtemelen sezonu kapattı ve ellerinde 2 türk stoper kaldı Bekir-Serdar.Serdar kafasında futbolu bitirmiş artık inanılmaz kötü oynuyor.Olası ceza-sakatlık durumunda Fenerbahçe'nin canı çok yanacak.

Ayrıca ilerde Kuyt-Emenike-Sow-Diego 4 yabancı kullanıyorlar,5.yabancı kim olacak Meireles mi yoksa Alves mi ? Bakın görün geçen sene bizim çektiğimiz sıkıntıları bu sene Fenerbahçe çekecek...

Bende futbol yeteneklerini beğeniyorum ama takım oyununu oynadığını pek rastlamadı.

Şut tekniği robben hata stoch gibi olsa neyse.

haklısın ama bizde de bire bir adam geçecek çok az adam var aydın oynayacağına yedekte erkan olsun keşke alabilsek biz yabancı olan amrabata o parayı verdik ama bence almayacak yönetim sade mevlut alıp transfer biter

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yani aynı şey değil, daha önce bir büyük takım macerası faciayla sonuçlanmış arkadaşın şimdi tekrar büyük takım seviyesine çıkıcak ve eskişehir gibi defansif oynayan bir takımdan gelicek çok riskli transfer tutucağını sanmıyorum erkanın mağlesef...

İlk tecrübesinden de tamamen farklı ama, 9 numaralı formayı falan giyiyordu Beşiktaş'ta, ne olduğu belirsiz bir şekilde geldi, o zamanki Beşiktaş'ın durumu da oyuncunun durumu da farklı.

Denenebilir aslında, biz sormuşuz Tarık + Erkan paketi yapabilir miyiz diye, başkanları öyle dedi.

Demek ki yerli kanat eksikliği de var hala takımda.

Bakalım pazartesiye kadar netleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt