Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal gelmeden önce Serdar Özkan konuşuluyordu, Zapata konuşuluyordu. Ulan sanki Polat döneminde takımda Ronaldinholar oynuyordu da Aysal dönemiyle Erkan konuşuluyor. Ben böyle balık beyinli taraftar görmedim arkadaş yazık gerçekten.

1 sene sampyion olamadik ya, kuduruyorlar. Hepsi yerel beyinli iste. Aysal döneminden önce UEFA kupasi/Avrupa Fatihi diye her sene kendimizi avutuyorduk.

Aysal in gelisiyle yine marka haline geldi bu kulüp.

Ama vizyonsuzlara ne anlatacan?

Cem Uzan Adam gibi Adam...Bize 16 Milyona JARDEL hediye etmis. Galatasaray tarhinde en pahali transferi. Hediye etmis resmen, Adam gibi Adam.

Hemde Fanatik Galatasarayli, cok büyük bir Adam.

Cem Uzan ı hiç tanımadığın belli, yaşın yetmez zaten, duyduklarını ezbere yazıyorsun, doğrusunu ben özetleyeyim sana;

Sülale boyu üçkağıtçıdır Uzanlar... T.C. batar, bunlar batmaz denilen Çukurova ve Kepez Elektrik in içini boşaltıp muhasebe kayıtlarını yakan, spekülasyonla İmarbank ve Adabanktaki mudilerin paralarını hortumlayan, vs vs vs, yurtdışına kaçırdığı paralarla Avrupada Jet sosyete hayatı yaşayan bir adam bu...

Başkanlıkta yaptı, yılların İstanbulsporunu tarihe gömdü; Adanaspora el attı, kulüp hala kendine gelemedi...

Jardel i filan da hediye etmedi, 5 yıllığına Telsim adına forma reklamı karşılığında bir anlaşma yaptı ki diğer tekliflerin biraz üzerindeydi rakam; sonra onu da ödemek istemedi, mahkemelik olundu, davayı kulüp kazandı diye biliyorum...

Bilmediğin konularda ahkam kesip duruyorsun, sayfa kirliliğinden başka bir şey değil...

olcan adın ve bruma bu sene döktürcek bi forvet olsa almeida bile etkili olur siz beğenmeyin ama bombalıyodu adam her maçta sadece sakatlık problemi var campbell olsa keşke ama artık imkansız aysal yine yapar bişiler inanıyorum 5+3 olmasa çok iyiydi ama demirören yine çorapördü başımıza

Cem Uzan ı hiç tanımadığın belli, yaşın yetmez zaten, duyduklarını ezbere yazıyorsun, doğrusunu ben özetleyeyim sana;

Sülale boyu üçkağıtçı dır Uzanlar... T.C. batar, bunlar batmaz denilen Çukurova ve Kepez Elektrik in içini boşaltıp muhasebe kayıtlarını yakan, spekülasyonla İmarbank ve Adabanktaki mudilerin paralarını hortumlayan, vs vs vs, yurtdışına kaçırdığı paralarla Avrupada Jet sosyete hayatı yaşayan bir adam bu...

Başkanlıkta yaptı, yılların İstanbulsporunu tarihe gömdü; Adanaspora el attı, kulüp hala kendine gelemedi...

Jardel i filan da hediye etmedi, 5 yıllığına Telsim adına forma reklamı karşılığında bir anlaşma yaptı ki diğer tekliflerin biraz üzerindeydi rakam; sonra onu da ödemek istemedi, mahkemelik olundu, davayı kulüp kazandı diye biliyorum...

Bilmediğin konularda ahkam kesip duruyorsun, sayfa kirliliğinden başka bir şey değil...

:005:

20 milyona 10 tane adam. Kimin parasını veriyor.

Ne diyon ya? isterse 30 tane adam alır. 20m€ harcanmış mı harcanmış. Herkesin bitarafı tavana vuruyordu bu transferler olurken. Hamit gelmeden önce Fener'e kaptırdık diye küfür ediyordunuz geldi şimdi başkana küfür ediyorsunuz. Selçuk gelmeden Fener'e kaptırdık diye küfür ediyordunuz, şimdi başkana küfür ediyorsunuz. Sneijder gibi adamı aldı, Drogba gibi Muslera gibi adamı aldı hala Hajrovic'den Ontivero'dan falan vuruyorsunuz adama. Sen yeter ki eleştirmeye niyetli ol, sen yeterki kötü niyetli ol bulursun eleştirecek birşey.

ne demisim ben

onu da artik zar zor yapar hale geldi ki bos kale bulamayinca gol bile atamiyor

sen bana diyorsun ki ac 2-3 sene önce attigi golleri izle

bana ne yahu ondan

o mantikla hakan sükürü geri getirelim 10 sene önce o da goller atiyordu

2013-2014 M.P. Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe maç özeti Ligtv.com.tr

burak su ikinci golü attirsin bir daha laf etmem kendisine

çok tartışmak istemiyorum ama o emenikenin te asisti burak geçes sene cl de gruplarda 2 sene önceki performansı göstermedi çünkü mancini onu ya oynatmadı ya da sol açık oynattı

O dönemi hatirliyorum da, o sadece bir dedikoduydu. Bu yüzden kaynak istedim.

Dedikodu olsaydı secim süresinde çıkıp yalan nu demeleri gerekirdi.

Böyle yalamla dedikodu ile seçilmek istemeyiz söylenirdi.

Dedikodu dediğin şeye secmenler inandı çünkü ve rekor sayı ile başkan seçildi.

şaka maka trabzon sağlam kadro kuruyor.Güçlü olmaları işimize gelir diye düşünüyorum

Fenerden cacık olmaz bu sene görürsünüz geçen sene mancini yüzünden çöktük deplasman çok önemli bu sene götürcez emenike anca ağaçtan armut toplar o fiziğiyle

Mancini yüzünden değil rezalet kondüsyon seviyemiz yüzünden çöktük.Terim kovulmadan önce takım 99-100 km zor koşuyordu Mancini bunu ancak 105'e çekebildi.

Oysa Fenerbahçe geçen sene ligde 112 km koşu mesafesine ulaştı.En az 10-12 maçı üstün kondüsyonları sayesinde aldılar.

Bu sene sıkıntı yaşamayız kondüsyon konusunda...

Ilk 2 senedeki başarıyı sağlayan ama başka elemanlardı.

O yönetimde sadece başkanı kaldı ve 2 tane full biat eden genç yönetici.

Ben yönetimlerden veya başkanlardan fazla beklentim yok aslında.

Ekonomik bölümü hal etsinler ve doğru isimleri seçsinler hoca gibi okadar.

Peki o baska elemanlar neden 2.dönemlerinde basarili olamadilar?

Aysal büyük bütceyi, en kaliteli oyunculari verdi. Tonlada yanlis transfer yapti. Takimi yabanci sinirlamasina göre kurmayip, basarili olamayacaklarini anlayinca, kendilerini zorla kovdurdular.

Basarili eleman dediklerin, Possesion ve pres futbolu oynayan takima Riera, Amrabat ve Hamit gibi oyunculari aldilar. Avrupada Possesion futbolu oynuyorduk, bos alan oyuncusu Amrabati aldik desen, adama gülerler.

İnan Kıraç bunu söyledi diye seçildi öyle mi Aysal? :) Keşke seçilmeseydi de Sneijder'leri Drogba'ları hayalinizde görseydiniz. İnan Kıraç Aysal 100m$ ile geliyor dedi. Nakit 100m$ verecek gibi birşey söylemedi. Bu bir proje de olabilir 100m$ kazandıracak. Keza Aysal'ın görev süresi boyunca Galatasaray 100$'ı katlayarak kazanmıştır da.

Sneijder ünal aysal olduğu için değil Galatasaray olduğu için geldi.

Bu saydığın oyuncular Galatasaray için hayal diyorsan özellikle Drogba Sen tuttuğun takımın nasıl bir potansiyeli sahip olduğunu bilmiyorsun.Yani bjkden bahsetmiyoruz.

Yazılacak o kadar çok şey varki bu sanal ortamda anlatmak zor.

İnan Kıraç bunu söyledi diye seçildi öyle mi Aysal? :) Keşke seçilmeseydi de Sneijder'leri Drogba'ları hayalinizde görseydiniz. İnan Kıraç Aysal 100m$ ile geliyor dedi. Nakit 100m$ verecek gibi birşey söylemedi. Bu bir proje de olabilir 100m$ kazandıracak. Keza Aysal'ın görev süresi boyunca Galatasaray 100$'ı katlayarak kazanmıştır da.

Kıraç istedi diye hangi kimleri keleri uçtu haberin olsa :DD

Neyse konuyu uzatmanın anlamı yok. Bu konuları konuşmayı seven biriside değilim aslında.

Sabaha kadar tartışmak istemiyorum sizinle

Burak Yilmaz'in oyun icerisinde verdigi zarar ortada. Ama sinirlama oldugu sürece elimiz kolumuz bagli. Bu bir gercek. Valla Prandelli nin isi zor. Bende söyle top tutabilen forvet isterim acikcasi, ama durum net.

Olabillir, ama ben Cem Uzani seviyorum, Adam gibi Adam. :)

Belki yanils biliyorum, olabillir...Yinede Aysal'dan daha iyi Baskan olacakti, o kesin zaten..

Aysal Yabanci Forvet almazsa, zor Sampiyon oluruz. Sow,Emenike,Cardozo,Ba vs. Burak Yilmaz. :D

Aradigmiz Adam Joel Campbell, iki yildir takip ediyorum kendisi, zor bir transfer ama Arsenal'de kolay kolay sans bulmaz bu sene...Hem Forvet, Hem Kanat oyuncusu. Tam bize göre yani.

Dedikodu olsaydı secim süresinde çıkıp yalan nu demeleri gerekirdi.

Böyle yalamla dedikodu ile seçilmek istemeyiz söylenirdi.

Dedikodu dediğin şeye secmenler inandı çünkü ve rekor sayı ile başkan seçildi.

Secmenlerin inandiğini nerden biliyorsun? Secimden önce konusma oluyor, madem o kadar umursuyorlardi senin söylediğin kadar, sorsalardi.

Sirf Aysala sallamak icin bahane ariyorsun gibime geliyor.

Basarili eleman dediklerin, Possesion ve pres futbolu oynayan takima Riera, Amrabat ve Hamit gibi oyunculari aldilar. Avrupada Possesion futbolu oynuyorduk, bos alan oyuncusu Amrabati aldik desen, adama gülerler.

Bu mükemmel tespitleri anlamıyor anlamak istemiyorlar.İstisnalar hariç yönetimi eleştiren adamların bir tane bahsettiğin saçmalığı eleştirdiğini görmedim...

Sneijder ünal aysal olduğu için değil Galatasaray olduğu için geldi.

Bu saydığın oyuncular Galatasaray için hayal diyorsan özellikle Drogba Sen tuttuğun takımın nasıl bir potansiyeli sahip olduğunu bilmiyorsun.Yani bjkden bahsetmiyoruz.

Yazılacak o kadar çok şey varki bu sanal ortamda anlatmak zor.

Sneijder dedigin adam peki Polat döneminde gelirmiydi birde bunu sorgula? Sonra bir kez daha düsün, neden gelmis Sneijder acaba..

bakalım görücez celallenmeye gerek yok sinirleniyoruz aysala ama bir çaresine bakar.forvet almazsa işimiz baya sıkınrı elbet alıcaktır ama işte kimi düşünüyo görücez

Yabancı sınırı var diye 2.sınıf futbolcuları (ishak, tarık, uğur....) kadrolara yazıp Burak a bok atanları da anlamıyorum... Daha iyisi varsa söyleyin beyler??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt