Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Yilmaz'in oyun icerisinde verdigi zarar ortada. Ama sinirlama oldugu sürece elimiz kolumuz bagli. Bu bir gercek. Valla Prandelli nin isi zor. Bende söyle top tutabilen forvet isterim acikcasi, ama durum net.

Ayrica elimizde Burak gibi isim varken ama hala Cardozoya iyi forvet varken, Trabzondan korkmaya baslayani anlamiyorum. Bilmiyorum gecen sene Cardozoyu takip edebildinizmi ama Benficaya sirf zarardir Cardozo gecen sene, ondan sonra zaten kadroya alinmadi.

Sakatlikdan sonra kendine pek fazla gelemedi

Sneijder ünal aysal olduğu için değil Galatasaray olduğu için geldi.

Bu saydığın oyuncular Galatasaray için hayal diyorsan özellikle Drogba Sen tuttuğun takımın nasıl bir potansiyeli sahip olduğunu bilmiyorsun.Yani bjkden bahsetmiyoruz.

Yazılacak o kadar çok şey varki bu sanal ortamda anlatmak zor.

Yav he yav he. Adnan Polat döneminde adımız İstanbul spordu zaten o yüzden Zapata'lar Culio'lar falan geliyordu. Galatasaray'ın potansiyeli her zaman vardır ama para olmadığı için böyle adamlarla uğraştık şimdiye kadar. Tarihimizde 2000'deki transferlerden sonra dünya çapında tanınan kimi aldı bu takım bitmiş Kewell dışında?

Trabzon'un forvet hattı bile bizden iyi olacak böyle giderse

Fb: Webo-Sow-Emenike

Bjk: Demba Ba-Pektemek-Cenk Tosun

Ts: Mitroglou-Cardozo-Emre Güral

Biz: Burak-Umut (şimdilik)

Peki o baska elemanlar neden 2.dönemlerinde basarili olamadilar?

Aysal büyük bütceyi, en kaliteli oyunculari verdi. Tonlada yanlis transfer yapti. Takimi yabanci sinirlamasina göre kurmayip, basarili olamayacaklarini anlayinca, kendilerini zorla kovdurdular.

Basarili eleman dediklerin, Possesion ve pres futbolu oynayan takima Riera, Amrabat ve Hamit gibi oyunculari aldilar. Avrupada Possesion futbolu oynuyorduk, bos alan oyuncusu Amrabati aldik desen, adama gülerler.

2ci dönem? Terimde bas ediyorsun galiba.

Ben sadece terimi saymıyorum. Ali dürüst-albayrak ve terim. Bu 3lü floryayı birlikde işi hal etiler.

Bunlarığın emeği ile sneijderi ala bildin.

Daha önce götü boklu reyesleri kapa bildirip alamayıp 34 urfi alın mutlu olun ddnile bildi.

Mutlu olduk iyiki tabiki urfiden.

Elmander'le şampiyon oldu bu takım. Yeter ki takımın geri kalanı gol desteği versin forvete, tüm gol yükünü forvetin çektiği bi takım şampiyonluk düşünmesin zaten.

Yabancı santrfor bende istiyorum ama sınırlama bizim için 4+3 hatta 3+3 hesabı kitabı ona göre yapın bence .

Aysal gelmeden önce Serdar Özkan konuşuluyordu, Zapata konuşuluyordu. Ulan sanki Polat döneminde takımda Ronaldinholar oynuyordu da Aysal dönemiyle Erkan konuşuluyor. Ben böyle balık beyinli taraftar görmedim arkadaş yazık gerçekten.

İşte siz isim fanatikliği yapmaktan başka bir halta yaramayan taraftarlarsınız.Sizin gibiler o zaman Adnan Polat fanatikliği yapıyordunuz. Şimdi Ünal Aysal.

Salihler,burdissolar, hayroviçler vs... Melo,sneijder,Muslera vs..

Zapata,serdar özkanvs.. Baroş,kevell,keita,jo vs...

Bu oyuncuları sayarak hiçbiryere varamazsınız.Her dönem kaliteli oyuncular gelmiştir. Önemli olan planlamayı doğru yapmak ve transferdeki başarı oranı nedir. yaptığın 10 transferde yarısı çöpse yemişim yaptığın diğer transferleri. Senelerden beri göz göre göre hata yapılıyor utanmadan sıkılmadan sizin gibi taraftarlarda bunu görmezden gelip şakşakçılık yapıyorsunuz.

Elmander'le şampiyon oldu bu takım. Yeter ki takımın geri kalanı gol desteği versin forvete, tüm gol yükünü forvetin çektiği bi takım şampiyonluk düşünmesin zaten.

Aslinda haklisin bu konuda, düsünürken Elmander, Baros ile sampiyon oldu bu takim, ama o sene herkes gol atiyordu takim gibi oynuyordu, en önemlisi bu, bu senede takim gibi oynarsak bir yerlere variriz.

Secmenlerin inandiğini nerden biliyorsun? Secimden önce konusma oluyor, madem o kadar umursuyorlardi senin söylediğin kadar, sorsalardi.

Sirf Aysala sallamak icin bahane ariyorsun gibime geliyor.

Bahane aradığım yok. Inan kıraçın sözünden sonra kimse 100 milyon ile geliyormusun diye terbiyesizliği yapmaz.

Hadi söyleyen X isim olsa neyse. Kıraç abi sana inanmıyorum, ben bi sorayım aysala :DD

Bahane aradığım yok. Inan kıraçın sözünden sonra kimse 100 milyon ile geliyormusun diye terbiyesizliği yapmaz.

Hadi söyleyen X isim olsa neyse. Kıraç abi sana inanmıyorum, ben bi sorayım aysala :DD

Dedikodu arkadasim. Kiracin bunu söylediğine dair video var mi diyorum? Spor programlarina bakarsak, gecen sene Yaya Toureyi aliyorduk.

İşte siz isim fanatikliği yapmaktan başka bir halta yaramayan taraftarlarsınız.Sizin gibiler o zaman Adnan Polat fanatikliği yapıyordunuz. Şimdi Ünal Aysal.

Salihler,burdissolar, hayroviçler vs... Melo,sneijder,Muslera vs..

Zapata,serdar özkanvs.. Baroş,kevell,keita,jo vs...

Bu oyuncuları sayarak hiçbiryere varamazsınız.Her dönem kaliteli oyuncular gelmiştir. Önemli olan planlamayı doğru yapmak ve transferdeki başarı oranı nedir. yaptığın 10 transferde yarısı çöpse yemişim yaptığın diğer transferleri. Senelerden beri göz göre göre hata yapılıyor utanmadan sıkılmadan sizin gibi taraftarlarda bunu görmezden gelip şakşakçılık yapıyorsunuz.

Ya ne diyon be Allah aşkına? Aysal döneminden önce 3 yıl ard arda Avrupa'ya gitmişliğin mi vardı da konuşuyorsun. Aysal benim babamın oğlu mu da savunacağım. Adı Ahmet olsun yine savunurum adamın yaptıkları ortada. Galatasaray gibi bi kulüp saçma sapan yönetimler yüzünden Avrupa'nın tepesinden kafa üstü çalışığını izledik 10 yıldır hep beraber. Ama senin zaman mevhumu biraz sıkıntılı heralde ki 3 sene öncesini hatırlamıyorsun daha. Tromso'ya elendik lan bu sene Juve'yi gruplarda geçen takımla bu takım bir mi şimdi?

Burda 3-5 üye var kendilerinin söylediği herşeyi herkes beğensin doğrulasın istiyorlar bu üyeler malesef yönetim tarafından desteklenen kişiler bu forumun neden 5 yıl öncesinden çok uzakda olduğunuda destekleyen üyeler bunlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

TS iyi transferler yapıyor

tapatalk

Aslinda haklisin bu konuda, düsünürken Elmander, Baros ile sampiyon oldu bu takim, ama o sene herkes gol atiyordu takim gibi oynuyordu, en önemlisi bu, bu senede takim gibi oynarsak bir yerlere variriz.

Takım olarak bakmayı kimse beceremiyor ki. Herkes tutturmuş bilmemkimin forveti bizden iyi diye. E arkasındaki adam? Kaleci? Onları da sırala hadi. Bireysel spor değil ki futbol bire bir kıyaslayasın.

Nuri gibi üyeler oldugu sürece bu nöbet'te cocuklar seviyesinde anlamsiz tartismalar ve konular olur. Futbol desen gram anlamiyor, finansal konular desen yasi yetmez ve bos bos konusur; bknz: baskan 100 milyon versin.

He birde karsisina adam akilli konusacak biri gelirse bos bos fotograf paylasir.

Yetmedi birde sidik yarisina girer.

Fazla yüz vermisler burda, görünen o.

Çok doğru demişsin kardeşim. Geçen gün gelmiş bana Yiğit diyor. Facebook'umu verdim, yav he he diyor. Adam akıllı birisi yav he he der mi sence? Ben böyle birini Galatasaray taraftarlığına yakıştıramıyorum açıkçası.

aa_picture_20140802_2942942_web.jpg

Amrabat :D

nolmus nereye bakiyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt