Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nolmus nereye bakiyorlar?

10583924_290847834450868_6657224580809309240_n.jpg

Secmenlerin inandiğini nerden biliyorsun? Secimden önce konusma oluyor, madem o kadar umursuyorlardi senin söylediğin kadar, sorsalardi.

Sirf Aysala sallamak icin bahane ariyorsun gibime geliyor.

Ünal aysalı lanse eden kim?İnan kıraç.

100 milyon dolar olayı gerçek,seçim vaadi idi inan kıraçın.

Çok doğru demişsin kardeşim. Geçen gün gelmiş bana Yiğit diyor. Facebook'umu verdim, yav he he diyor. Adam akıllı birisi yav he he der mi sence? Ben böyle birini Galatasaray taraftarlığına yakıştıramıyorum açıkçası.

Iki kelimeyi bir araya getiremeyen biridir kendisi. Fazla takma. Zaten attigi bir anlamli mesaj bulunmaz.

Dedikodu arkadasim. Kiracin bunu söylediğine dair video var mi diyorum? Spor programlarina bakarsak, gecen sene Yaya Toureyi aliyorduk.

Seçimden önce İnan Kıraç'ın ''100 milyon dolarla geliyor'' şeklindeki sözünün hatırlatılarak, ''Kendi cebinizden kulübe ne kadar para aktardınız?'' şeklindeki soruyu Aysal, ''İnan Kıraç'ın, ben bu beyanatı duymadım ama böyle bir beyanatı olmuş. Her halde İnan Kıraç böyle bir şey düşünmüş, ümit etmiş, düşünmüş olabilir ama benim Galatasaray'a bakış şeklim Galatasaray'a balık tutup vermek değildi. Her zaman balık tutmayı öğretmekti.

Takım olarak bakmayı kimse beceremiyor ki. Herkes tutturmuş bilmemkimin forveti bizden iyi diye. E arkasındaki adam? Kaleci? Onları da sırala hadi. Bireysel spor değil ki futbol bire bir kıyaslayasın.

Maalesef bu düşünülmüyor , matematik gibi görülüyor , halbuki futbol bu ne tek doğrusu var nede tek yanlışı ,

bazen olumlu görünen şeyler en büyük olumsuzlukta olabilir ,

forvet hatlarıyla ilgili bir anket var mesela orayada yazdım karşılaştırma hücum gücü ise en iyisi biziz bence , yoksa bireysel olarak sadece santrforlar ise fener derim misal !

Seçimden önce İnan Kıraç'ın ''100 milyon dolarla geliyor'' şeklindeki sözünün hatırlatılarak, ''Kendi cebinizden kulübe ne kadar para aktardınız?'' şeklindeki soruyu Aysal, ''İnan Kıraç'ın, ben bu beyanatı duymadım ama böyle bir beyanatı olmuş. Her halde İnan Kıraç böyle bir şey düşünmüş, ümit etmiş, düşünmüş olabilir ama benim Galatasaray'a bakış şeklim Galatasaray'a balık tutup vermek değildi. Her zaman balık tutmayı öğretmekti.

ohaa mükemmel bi cümle

Sneijder dedigin adam peki Polat döneminde gelirmiydi birde bunu sorgula? Sonra bir kez daha düsün, neden gelmis Sneijder acaba..

Fatih Terim olmasaydı, fener şike durumu ortaya çıkmasaydı biz şampiyon olabilirmiydik ?

İlk şampiyon olunan seneye iyi bakın ne kadar para harcanmış..

Birde Ünal Aysal başkan olduğu dönemdeki ekonomik yapıyla ondan önceki dönem arasında çok ciddi fark var.

Ünal aysal Galatasarayı şampiyon yaptı. Ve ünal Aysal sayesinde Sneijder transfer edildi.Bu mudur?

Israrla yapılan bir kaç transfere göre değerlendirme yapıyorsunuz.

Hayır bide bunu çok normal bişeymiş gibi konuşuyorlar ona da tavım. Başkan neden para versin ki? Galatasaray kulübü neden birisinin parasına muhtaç olsun ki? Demirören'in BJK'yı ne hale getirdiği malum, adama hala borcu var takımın ve bu yüzden gebe durumda YD ne derse tamam abi diyorlar.

keşiz biz keş... transfer keşiyiz... :) yeter ki transfer yapılsın... transfer bulun banaaa... transfeerr... nolursa olsun yapıınnn... rivayı da satın... başkan para versin... transfeeerrrrrrr...

keşiz biz keş... transfer keşiyiz... :) yeter ki transfer yapılsın... transfer bulun banaaa... transfeerr... nolursa olsun yapıınnn... rivayı da satın... başkan para versin... transfeeerrrrrrr...

Transfer dönemi taraftarı diye bir gerçek var. Sitenin hitleri bile transfer döneminde katlanarak artıyor. Twitter'da "Duyumcu"lar var yahu. Sezon içinde denk gelirse maç izleyen adamlar transfer zamanı panter kesiliyor.

Çok fazla kan kaybetmiş,ambulans gelmeden evvel bizim doktorlar epey kalp masajı yaptılar.

Bunun yanında ciddi ve yaygın beyin içi hasar varmış...

Olayın gerçekleşmesi:

"İDMAN BURADA MI?" DİYE SESLENDİ...

Saat 10.00'da yapılacak antrenmanı takip etmek üzere tesislere gelen Koyuncu, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne arabaların giriş yaptığı büyük kapıdan kafasını uzatarak "İdman burada mı" diye seslendi. Bu sırada güvenlik görevilisi Koyuncu'yu farketmeyerek aniden demir kapıyı kapattı; Erkan Koyuncu'nun kafası kapıya sıkıştı. Kafatası kırılan Koyuncu kanlar içinde yere yığıldı. Kalbi duran foto muhabirine ilk müdahaleyi Galatasaray Futbol Takımı'nın doktorları yaptı. Olay yerinde kalbi duran Koyuncu, yapılan müdahale ile yeniden hayata döndürüldü. Yaklaşık 45 dakikalık müdahalenin ardından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erkan Koyuncu'nun kalbi burada ikinci kez durdu ve yeniden hayata döndürüldü.

Dedikodu arkadasim. Kiracin bunu söylediğine dair video var mi diyorum? Spor programlarina bakarsak, gecen sene Yaya Toureyi aliyorduk.

Video olduğuna hatırlamıyorum vallahi ama hayri kozak abi çıkmışdı galiba sonradan. Hani 100 milyon diye.

Hayri kozak abi muhalefetici olsada inanmış yani. Inanan varmıydı diye soruna cevap oldu biraz.

Neyse ya, olan olmuş . 2016 dan sonra yokum demiş zaten sayın aysal. Istemeyen herkez geriye çekilip günleri sayma sabrını göstere biliyor zaten bizde.

Ali dürüst umarım başkan olur ondan sonra .

Bazilari illa sallamak icin konusuyor, o arkadaslarin isimleri de belli, size bir top 7 yapabilirim yani, her gun her mesaj ayni icerik tasir, elestiri elestiri. Bundan onceki Canaydin/Polat yillarini hatirlamiyor olabilirler.. Yillarca hedefsiz, vizyonsuz, parasiz bir anlayis icinde yonetildi bu kulub. Avrupa da bizim adimizi unutanlar bile oldu az kalsin, artik dustugumuz kadar dusmustuk sonra Unal Aysal yonetimi ile tekrar bu kulube bir hedef bir vizyon kattilar.

Ama bu demek degil ki bunlari elestiremeyiz falan.

Dogru ise iyi diyecegiz, yanlis yapilirsa kotu diyecegiz. Ama o top 7 kisi var ya, onlara gore hic iyi birsey yok 3 yildir, sanki 3 yil once dogmusuk gibi ondan oncesi hep Real Madrid, Barca gibi bir kulub varmis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt