- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
nolmus nereye bakiyorlar?
bi tane muhabirin kafası sıkışmış giriş kapıısına adam kanlar içinde yerde yatıyo feci bi görüntü hala hastanedeymiş ona bakıyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nolmus nereye bakiyorlar?
foto muhabir erkan koyununun kafası demir kafay sıkıştı
Secmenlerin inandiğini nerden biliyorsun? Secimden önce konusma oluyor, madem o kadar umursuyorlardi senin söylediğin kadar, sorsalardi.
Sirf Aysala sallamak icin bahane ariyorsun gibime geliyor.
durumu nasil?
Çok doğru demişsin kardeşim. Geçen gün gelmiş bana Yiğit diyor. Facebook'umu verdim, yav he he diyor. Adam akıllı birisi yav he he der mi sence? Ben böyle birini Galatasaray taraftarlığına yakıştıramıyorum açıkçası.
Dedikodu arkadasim. Kiracin bunu söylediğine dair video var mi diyorum? Spor programlarina bakarsak, gecen sene Yaya Toureyi aliyorduk.
durumu nasil?
Takım olarak bakmayı kimse beceremiyor ki. Herkes tutturmuş bilmemkimin forveti bizden iyi diye. E arkasındaki adam? Kaleci? Onları da sırala hadi. Bireysel spor değil ki futbol bire bir kıyaslayasın.
Seçimden önce İnan Kıraç'ın ''100 milyon dolarla geliyor'' şeklindeki sözünün hatırlatılarak, ''Kendi cebinizden kulübe ne kadar para aktardınız?'' şeklindeki soruyu Aysal, ''İnan Kıraç'ın, ben bu beyanatı duymadım ama böyle bir beyanatı olmuş. Her halde İnan Kıraç böyle bir şey düşünmüş, ümit etmiş, düşünmüş olabilir ama benim Galatasaray'a bakış şeklim Galatasaray'a balık tutup vermek değildi. Her zaman balık tutmayı öğretmekti.
Sneijder dedigin adam peki Polat döneminde gelirmiydi birde bunu sorgula? Sonra bir kez daha düsün, neden gelmis Sneijder acaba..
durumu baya kritikmiş çok zor falan diyorlar
Hayır bide bunu çok normal bişeymiş gibi konuşuyorlar ona da tavım. Başkan neden para versin ki? Galatasaray kulübü neden birisinin parasına muhtaç olsun ki? Demirören'in BJK'yı ne hale getirdiği malum, adama hala borcu var takımın ve bu yüzden gebe durumda YD ne derse tamam abi diyorlar.
durumu nasil?
keşiz biz keş... transfer keşiyiz...yeter ki transfer yapılsın... transfer bulun banaaa... transfeerr... nolursa olsun yapıınnn... rivayı da satın... başkan para versin... transfeeerrrrrrr...
Çok fazla kan kaybetmiş,ambulans gelmeden evvel bizim doktorlar epey kalp masajı yaptılar.
Bunun yanında ciddi ve yaygın beyin içi hasar varmış...
Dedikodu arkadasim. Kiracin bunu söylediğine dair video var mi diyorum? Spor programlarina bakarsak, gecen sene Yaya Toureyi aliyorduk.
Ünal aysalı lanse eden kim?İnan kıraç.
100 milyon dolar olayı gerçek,seçim vaadi idi inan kıraçın.
Fatih Terim olmasaydı, fener şike durumu ortaya çıkmasaydı biz şampiyon olabilirmiydik ?