Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canerin ne kadar balon bir oyuncu olduğu ortaya çıktı, 3 senedir avrupada olmamaları ligde bunlara avabtaj sağladı avrupa takımlarının bir çoğu Canerin kanadıni otobana çevirir, Türkiye liginde hayvan gibi saldiriyorlar yaptığı tek iyi şey ceza sahasına topu iyi sisiriyor ve sürekli hücumda oluyor biraz hakem etkisi birazda anadolu takımlarının acizligi o boşluğu iyi kullanamiyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Campbell'a hiç üzülmedim zaten adamlar DK'dan önce takımda tutmaya karar vermişlerdi , satmayı düşünseler bile 15'ten aşağı bırakmazlar ayrıca bizim bu kontenjan sıkıntısnda Campbell'a ihtiyacımız yok zaten bize ileride top tutacak duvar olacak skorer bi adama ihtiyacımız var Baros tarzı..Kontenjan nedeniyle yedek kalmayı da sorun etmeyecek Telles, Bruma ile dönüşümlü kullanabileceğimiz biri lazım maliyeti de az olan şu durumda Pizarro bile is yapar çünkü kontenjan nedeniyle vizyon felan kalmadı burda başkanın suçu yok..

Bahsettiğin özelliklerle Barosun hiç alakası yok, kendisi tezcanlı, fırlak birisidir Burak gibi ve bütün olayı Alıp vurmak, dönüp vurmak, geçip vurmaktan ibarettir; Nonda desen anlardım, enkaz halde gelmesine rağmen iyi iş çıkardı, zaten o sakatlıkları yaşamamış olsa 35 inden önce ancak rüyalarımızda görebilirdik Türkiyeden bir takımda oynadığını...

Tarik sol bek oynar diyen arkadaşlar 2 mac ustuste oynasın özellikle cl de küfre başlarsınız..madem UEFA kriterler var ve görülen o ki hedef ligde şampiyonluk çok yüksek para verip kazık yemenin alemi yok.. Gençlere güvenmek lazim..Unutmayalım ki linderoth sakatlanması m.topal su an malatyasporda semihe guvenilmese simdi kartalspor da falandi...

1. Telles oynar öncelikli olarak CL'de sol bek.

2. Gençlere güvenmek lazım demişsin, Tarık'a neden güvenmiyoruz ?

3. Gökhan Gönül'ün OFTAŞ'ta falan ne tecrübesi vardı Fenerbahçe'nin Chelsea'ye elendiği sezon ?

Bir yerden başlayıp güvenmek lazım gençlere, oynamadan olacak iş değil.

İshak'ı alamadın, Tarık'ı da alamazsan geçmiş olsun, asıl o zaman küfürler başlayacak.

canerin yaptığı ayıp

bu işin rengi yok adama kasti tekme atıyor kavgada atılmaz o tekme

Yiğit Gökoğlan'ın bir tık üstü, dağınık, tutarsa paslar ortalar... iyi şut çekiyormuş, bizde denesin 50'de 2'yle falan oynar büyük ihtimalle. Sneijder bile çok riske atmıyor, pası tercih ediyor çoğu pozisyonda.

Hele geçtiğimiz sezon Fenerbahçe maçında son saniye kaptırıp yedirdiği golü de hiç unutmam.

Yine çöpe atarız parayı, yazık olur. 2,75'e mi ne almıştık galiba Yiğit'i de, onu almadan önce de demiştim aynılarını.

Çok birşey istemedik ki ya, Tarık'ı alamıyorsan Şener + İshak'ı al dedik, İshak'ı kaçırdık, Tarık'ı da büyük ihtimal alamayacağız bu gidişle, Şener'i de vermiyorlar belli ki.

Sağ bek ve sol beke alternatif yok, Hamit ve Balta bitmiş o pozisyonlar için, okeye dönüyorlar.

Tarık, Mevlüt, +3 için kiralık kanat forvet

3 transfer. Çok zor değil, Chedjou'yu gönderip stoper almayı geçtim zaten.

Yasine bencede gerek yok. Ekstra kanat forvete gerek yok hatta. Sağda bruma/amrabat solda olcan/Sinanyeterli. Tarık alınırsa iyi olabilir ama muhtemelen yedek kalır. ilk sezonunu 23 yaşında geçirmiş bi oyuncudan istesem de fazla ümitli olamıyorum. Biraz abuk bi örnek olabilir ama podolski 23 yaşında Alman milli takımında 90 küsürüncü maçına çıkmıştı. Tarık tan falan medet umacaksakallah yardımcımız olsun

1. Telles oynar öncelikli olarak CL'de sol bek.

2. Gençlere güvenmek lazım demişsin, Tarık'a neden güvenmiyoruz ?

3. Gökhan Gönül'ün OFTAŞ'ta falan ne tecrübesi vardı Fenerbahçe'nin Chelsea'ye elendiği sezon ?

Bir yerden başlayıp güvenmek lazım gençlere, oynamadan olacak iş değil.

İshak'ı alamadın, Tarık'ı da alamazsan geçmiş olsun, asıl o zaman küfürler başlayacak.

Tarik a da guvenelim de 4-5m vermeyelim onu demek istiyorum.. Bu paraları etse şu haliyle neyse de ...yazık be kardesim...

Tarik a da guvenelim de 4-5m vermeyelim onu demek istiyorum.. Bu paraları etse şu haliyle neyse de ...yazık be kardesim...

O paraların istenmesinde Galatasaray'ın suçu var, Eskişehir'i suçlayamam ben, neden bu kadar istiyorsunuz diyemem.

Bir şekilde 3,5 + oyuncu gibi birşeye anlaşılır diye umuyorum, bakalım.

Bu konuda haklisin.

Bu arada Turkiye Liginde fark yaratir diyorum. Bruma potansiyeline ulastiğinda Cl seviyesinde en yüksek seviyede fark yaratacak bir oyuncu.

Bruma konusunda aynı fikirdeyim ama daha hazır değil. Sakstlanmadan önce 2-3 senen pişmesi gerekir demişdim.

2-3 sene halen. Umarım daha hızlı gelişir. Campbell pişmiş oyuncu ve hemen katkı yapar.

Biz eğitici, sabırlı camia değiliz maalesef sonucta.

katılmıyorum. İhtiyacı olan adam neyse alıyorlar. Basar parayı ömertoprakı alırsa şaşıtmam. Kadroları zaten oturmuş durumda. bizde bu sene kadroyu oturtabilirsek iddaalı olabiliriz

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Görüşüne katılıyorum, adamlar hiç olmazsa tutarlı bir planlama ile hareket ediyorlar...Ömer Toprak ı örnek olarak verdiğini de anlıyorum ama beğenmediğimi de söylemek istedim, keşke alsalarda ne olduğu anlaşılsa, forumun efsanelerinden birinden daha kurtulmuş olurduk...

adam kafadan kontakt yani, bu fenerlilerin hepsi niye boyle oluyor .

Ersun'un ekibi bunlara doping falan mi yaptiriyor acaba? Superlig'deki doping kontrolleri ne kadar ciddi? Hos kontrol normalde dogru duzgun olsa bile Fener'in rusvet hile hurdayla bir seyler karistirmasi da her zaman mumkun.

Ersun'un ekibi bunlara doping falan mi yaptiriyor acaba? Superlig'deki doping kontrolleri ne kadar ciddi? Hos kontrol normalde dogru duzgun olsa bile Fener'in rusvet hile hurdayla bir seyler karistirmasi da her zaman mumkun.

olabilir :D fener in oldugu yerde hersey mumkun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt