Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antu dan demek akli basinda insanlarda var

Phelps:cLink:4364771

Polyanalar uyandı mı uykularından?

Biz geçen sene rakipler berbat diye şampiyon olduk hep unutuluyordu.Bu sene dua edelim de rakipler yine kötü olsun.Yoksa çok ağlarız sene sonu.

Bu kadro miadını doldurdu artık.Ciddi revizyon gerekiyor özellikle yabancılarda.Alves-Raul-Sow-Kadlec-Webo´nun işi bitmiş artık.

Sheffield maçında 2 hareket yapıp "ooo diegoya bak" diyenler de ortadan kayboldu.İngilterenin samsununa o hareketler kolay‚ Sevilla kan alır böyle işte.Hele meirelese attığı bir pas varki sonrasında hoca çıkardı çok da iyi yaptı.Daha 3. maçtan aman ben koşmayayım takım koşsun havalarına girmiş.Böyle oynarsa çok başımızı ağrıtır bu oyuncu.

Sow´un kafasında bitmiş gibi burası.Hiç mutlu değil aldığı 1.4 m euro hep kafasında olacak.Kadlec 2.1 alırken o bu sene 1.4 alıyor onun açısından bakılırsa rezalet bir durum tabi.Talibi varsa hemen gönderilmeliydi haziranda ama şimdi kimseyi alamazsın artık kaliteli.

Kuyt´ın da önemini anlamayanlar‚ ilk 11´lere yazmayanlara da iyi bir futbol dersi olmuştur umarım.

Mesaj Cole Phelps tarafından

O paraların istenmesinde Galatasaray'ın suçu var, Eskişehir'i suçlayamam ben, neden bu kadar istiyorsunuz diyemem.

Bir şekilde 3,5 + oyuncu gibi birşeye anlaşılır diye umuyorum, bakalım.

Bence bu paraların istenmesindeki tek suçlu 5+3 diye bi zırvayı icat edenler...Ben bu şartlarda ligden oyuncu almaya karşıyım...

Son olarak Sinan gümüş diye bi adam aldik , eses de olsa şu haliyle 3-4m isterler..Almanyaya o kadar yatırım yapılıyor Erdal keserler falan.. Almanyadan alırım yerli topcuyu..Son yıllarda anadoludan gelip büyük takimi sırtlamıştır veya banko oyuncusu olmuş kaç topcu var ki zaten...

Bence bu paraların istenmesindeki tek suçlu 5+3 diye bi zırvayı icat edenler...Ben bu şartlarda ligden oyuncu almaya karşıyım...

Son olarak Sinan gümüş diye bi adam aldik , eses de olsa şu haliyle 3-4m isterler..Almanyaya o kadar yatırım yapılıyor Erdal keserler falan.. Almanyadan alırım yerli topcuyu..Son yıllarda anadoludan gelip büyük takimi sırtlamıştır veya banko oyuncusu olmuş kaç topcu var ki zaten...

5+3, 2 sene önceden icat edilmeye başlanırken sen ne yaptın peki ? Dava diye birşey uydurdun, üstünden 1 sene geçti, ses seda yok... Bu kararı alanlar istifa edecek dedin, ettirebildin mi ? 5+3 için gerekli kadro planlamasını yapamadın sen maalesef, Beşiktaş bile daha rahat senden bu konuda. Fenerbahçe de öyle.

Bizim 5+3'teki 3 olan kısım bile komik, yabancıların yedeği aynı pozisyonda olmazsa ne anladım ben oyuncu değişikliğinden ?

Bu yüzden ne yapıp edip bir şekilde tempolu genç bir sağ ve sol bek yerli olarak bulacaklar, bu 15. tercih olan Salih Dursun, Yiğit Gökoğlan gibi isimler olmayacak ama, işte o zaman çöpe atmış oluyorsun parayı.

İshak'ı aldı mesela Trabzon, herkes diyor ki 1-2 seneye alırız Trabzon'dan. Biz alsak, neden aldık, kötü denecek. Çünkü kafada hep CL var ama gel gör ki 5+3'le CL'de gruptan çıkarsın en fazla bu şartlarda.

Seneye CL'ye direk katılmak için ne gerekiyor ? Ligde şampiyon olmak, bunu nasıl yapacaksın, 1-2 tane yerli oyuncu var alınabilecek, onları alacaksın. Sistemini kuracaksın, takımı oturtacaksın. 5+3'e göre oynayacaksın.

50 maç farklı 11'le oynamayacaksın.

bu arada şu ömer toprak meselesi kapansın lütfen ched bile iyidir ondan şu haliyle ... hele milli takımda semih toprak oynasın bi de görün :) kazakistan şov yapar bize

İnternete pek giremedim tatil vs. ve hiç bir haber yok gelişme yok. Takımda bağıran eksikler var. Hayır olsun inşallah..

Olmadı eldekilerle idare ederiz gibi şeyler söyleniyor, eldekileri Anadolu kulüpleri bile istemiyor, tamam maaşları yüksek olabilir belki ama transferde isimleri bile geçmiyor, maaşının bir kısmını bizim karşılamamız gibi durum olabilir, bir şekilde çözülmeyecek işler değil.

Kimse 250 tane oyuncu alınsın demiyor, mantıklı 3-4 hamle var yapılması gereken, onları yapacaksın, önüne bakacaksın.

5+3, 2 sene önceden icat edilmeye başlanırken sen ne yaptın peki ? Dava diye birşey uydurdun, üstünden 1 sene geçti, ses seda yok... Bu kararı alanlar istifa edecek dedin, ettirebildin mi ? 5+3 için gerekli kadro planlamasını yapamadın sen maalesef, Beşiktaş bile daha rahat senden bu konuda. Fenerbahçe de öyle.

Bizim 5+3'teki 3 olan kısım bile komik, yabancıların yedeği aynı pozisyonda olmazsa ne anladım ben oyuncu değişikliğinden ?

Bu yüzden ne yapıp edip bir şekilde tempolu genç bir sağ ve sol bek yerli olarak bulacaklar, bu 15. tercih olan Salih Dursun, Yiğit Gökoğlan gibi isimler olmayacak ama, işte o zaman çöpe atmış oluyorsun parayı.

İshak'ı aldı mesela Trabzon, herkes diyor ki 1-2 seneye alırız Trabzon'dan. Biz alsak, neden aldık, kötü denecek. Çünkü kafada hep CL var ama gel gör ki 5+3'le CL'de gruptan çıkarsın en fazla bu şartlarda.

Yönetim de Terim de suçlu o konuda haklisin da Hamburg un 400bin € vermeyeceği adama 4m€ vermek benim zoruma gidiyor açıkçası ondan tepkiliyim..

Hayırlısı artik..

Fener kötü bi karar verdi Diego'yu alarak. Geçen seneki koşan basan ortasayı mumla ararlar Diego'nun oynadığı maçlarda. Alper gibi bi adam varken üstelik ellerinde. Alper'e de yazık oldu.

Alper, asıl FB ye gitmekle kendine yazık etti, orada daha fazla forma şansı bulacağı için tercih ettiğini söyledi birde hıyar...Oynaması gereken yer sağ kanat, Kuyt ı kesmesi imkansız; göbekte oynamaya oyun görüşü yetmez zaten...Çok büyük kayıp değil bizim için, çok yüksek bir potansiyele sahip değil zaten ama yoklukta işimize yarardı, o kadar...Oynayabileceği en uygun format, 4-4-2 sağ kanattır bence...

5+0'ın 5+3 olması bize değil rakiplerimize yaradı, onlar alternatiflerini de ona göre ellerinde bulunduruyor.

Bizde her kafadan farklı ses çıkıyor. Neyse bakalım daha zaman var.

8jk bebe yüzünden çok pişman olacak bence. bu yıl benfica da önemli işler yapacağı kanaatindeyim..:005:

Eskiden forum nasıldı be sayfalara yetisemezdik Haldun Üstünel varken bombaydi..Şeref Aydın vardi bi ara Hayirli Nöbetler : - ) yazınca saniyede 10 msj atilirdi heyt beee bu nöbet kimleri getirmedi ki Misimovic,Elano,Lincoln,Baros, Kewell, Nonda, Keita, Sneijder, Drogba hele Sneijder neydi ya gözümüze uyku girmiyordu..simdi millet uyuyor yalancı duyumculari arar olduk..forumdaki cezai yaptirimlar mi.sebep oldu acaba bu sessizliğe? Insan sormadan edemiyor

Eskiden forum nasıldı be sayfalara yetisemezdik Haldun Üstünel varken bombaydi..Şeref Aydın vardi bi ara Hayirli Nöbetler : - ) yazınca saniyede 10 msj atilirdi heyt beee bu nöbet kimleri getirmedi ki Misimovic,Elano,Lincoln,Baros, Kewell, Nonda, Keita, Sneijder, Drogba hele Sneijder neydi ya gözümüze uyku girmiyordu..simdi millet uyuyor yalancı duyumculari arar olduk..forumdaki cezai yaptirimlar mi.sebep oldu acaba bu sessizliğe? Insan sormadan edemiyor

Nöbeti okudugumda arada 2-3 sayfa'yi okumadan geciyordun cunku yetisemiyordum. hey gidi günler hey..

Yok artık daha neler...

İkisi de Avrupadalar o dar kadroları ile lig+kupa+Avrupa üçlüsünü götürmeleri imkansız...

Biz nerdeyiz? fener olamayacak bence. Çok bir hata yaptılar galiba ama henüz tam emin değilim.

Kuyt ve emeniki gelsin hele ve lig 10 hafta filan eskisin.

Bizim için şu an itibari ilede pek iyi şeyler düşenemem. Neyse bekleyip göreceğiz artık.

Tahmin yorum benimkisi zaten sadece.

Caner tekmeden direkt kırmızı kart gördü. Geçen sene, Muslera Süper Kupa'da oynamasın diye 43983489434389439843 tane haber yapılıp gündem yaratılmıştı.

Muslera tekmeden kart görmedi, rakibine falan vurmamıştı.

Bakalım ne olacak. Rapora yazdırmayacaklardır da, basın ne yapacak bakalım, o kısmı merak ediyorum.

Tek kelime çıkmaz. Hatta kartı bile yazmazlar, arada geçiştirirler.

Biz nerdeyiz? fener olamayacak bence. Çok bir hata yaptılar galiba ama henüz tam emin değilim.

Kuyt ve emeniki gelsin hele ve lig 10 hafta filan eskisin.

Bizim için şu an itibari ilede pek iyi şeyler düşenemem. Neyse bekleyip göreceğiz artık.

Tahmin yorum benimkisi zaten sadece.

Şunun için dedim Trabzon'un kadro planlamasında ciddi sorun var.Orta saha neredeyse yok , hazırlık maçlarında felaket durumdalardı.Halilhodzic toparlar takımı ama en az 3-4 tane daha transfer lazım onlara da Trabzon'un parası yeter mi bilmiyorum...

Beşiktaş'ın kadrosu da epey dar.Sağ bekte Serdar falan oynuyor , tek forvetli sistemde oynamalarına rağmen tam 5 tane forvetleri var.Orta sahada alternatifleri yok gibi.

2 takım da Avrupa oynarsa çok zorlanırlar sezon içinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt