Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakiplerimize baktigimiz zaman dogru iyi transferler yapti ama sadece transferle sampiyon olunmaz en iyi örnegini görüyorsunuz m.united nasil bir sezon gecirdiler alex ferguson ayni takimini moyes devraldi ve sonuc ortada ,bence bizim sampiyon olmamiz en cok prandelli ve ekibine bagli eger takim icinde bir sinerji ve takim olma hissini verebilirse ozaman gene sampiyon oluruz.

Şampion bu sene trabzon veya bjk olursa şaşırmasın kimse.

Hiç sanmıyorum.

Bu iki takımda Winner özelliği yok.

Kadroları iyi gibi gözüküyor ama en ufak bir aksilikte hemen dağılıyorlar.

Çok büyük hata yapmazsak bu sene bizim olur.

Hiç sanmıyorum.

Bu iki takımda Winner özelliği yok.

Kadroları iyi gibi gözüküyor ama en ufak bir aksilikte hemen dağılıyorlar.

Çok büyük hata yapmazsak bu sene bizim olur.

Inşallah ama bizim oynamak istediğimiz oyun ve system oturana kadar baya süre ala bilir.

Bu takım en son hangi 100 yılda kanatlı systemde oynadıklarını bile hatırlamıyorlardır .

Beni en çok endişlendiren ama geri dörtlü. Güven vermiyorlar.

Ne kendilerine nede diğer bölgedeki oyunculara.

Bu sorunu ama daha öncede yazdığım gibi urfinin ayrılışından beri yaşıyoruz.

Hocalar aslında bunun farkında ama yönetim daha iyi biliyor ya futbolu.

Al sana burdisso...

Al sana chedjou, yaşlıda değil ve pahalı..

Beyler, hocalar bu takıma urfiler,popescular istiyor(astori,doria gençde olsa,..). Egemenler,korkmazlar, semihler değil.

Bu hocaların isteğine karşı cıkan her kimse camiada sucludur urfiden sonraki futbol çöküntüsüne.

Wenger çok daha net konuşmuş bugün. Campbell için oynaması lazım ama burada demiş.

Inşallah ama bizim oynamak istediğimiz oyun ve system oturana kadar baya süre ala bilir.

Bu takım en son hangi 100 yılda kanatlı systemde oynadıklarını bile hatırlamıyorlardır .

Beni en çok endişlendiren ama geri dörtlü. Güven vermiyorlar.

Ne kendilerine nede diğer bölgedeki oyunculara.

Bu sorunu ama daha öncede yazdığım gibi urfinin ayrılışından beri yaşıyoruz.

Hocalar aslında bunun farkında ama yönetim daha iyi biliyor ya futbolu.

Al sana burdisso...

Al sana chedjou, yaşlıda değil ve pahalı..

Beyler, hocalar bu takıma urfiler,popescular istiyor(astori,doria gençde olsa,..). Egemenler,korkmazlar, semihler değil.

Bu hocaların isteğine karşı cıkan her kimse camiada sucludur urfiden sonraki futbol çöküntüsüne.

Sponsor olayının çözülememesi ve istenmeyen yabancıların gönderilememesi transferleri yavaşlattı sanırım.

Aşağı yukarı bi 25 gün var ligin başlamasına , en kısa zamanda transferleri yapıp lige başlarsak uyum sürecini az kayıpla atlatırız diye düşünüyorum.

Yönetim, teknik heyeti çiğnemez herhalde sadece maliyetli olduğu için belki diğer seçenekleri düşünüyorlardır ama umarım hocanın ilk tercihleri alınırda kafamız rahat bir şekilde maçları izlemeye başlarız.

U21'deki Burak Kardeş'in sözleşmesi bitmiş PSV'yle. Düşünülebilir aslında. Büyük ihtimalle Anadolu kulüplerinin biri alır bir iki yıl sonra 4-5m€ ister.

Sponsor olayının çözülememesi ve istenmeyen yabancıların gönderilememesi transferleri yavaşlattı sanırım.

Aşağı yukarı bi 25 gün var ligin başlamasına , en kısa zamanda transferleri yapıp lige başlarsak uyum sürecini az kayıpla atlatırız diye düşünüyorum.

Yönetim, teknik heyeti çiğnemez herhalde sadece maliyetli olduğu için belki diğer seçenekleri düşünüyorlardır ama umarım hocanın ilk tercihleri alınırda kafamız rahat bir şekilde maçları izlemeye başlarız.

Ilk tercih ilaki olsun demiyorum. Olursa super olur tabiki ama yanlış profili tercih yapıyorlar.

Chedjou belki bir urfi tarz oyuncunun yanında çok iyi. Lillede rami ile oynadığı dönemde olduğu gibi.

Ama sen chedjoudan buyur sen urfi, popesdu ol dersen olmaz bu.

Adam bilmediği, olmadığı şeyi beklersen error yapar tabiki.

Ilk tercih ilaki olsun demiyorum. Olursa super olur tabiki ama yanlış profili tercih yapıyorlar.

Chedjou belki bir urfi tarz oyuncunun yanında çok iyi. Lillede rami ile oynadığı dönemde olduğu gibi.

Ama sen chedjoudan buyur sen urfi, popesdu ol dersen olmaz bu.

Adam bilmediği, olmadığı şeyi beklersen error yapar tabiki.

çok doğru biz figüranın yanına figüran aldık

soutampthon'dan simon adebisi nasıl olur renkdaslar forvet icin?

burak-adebisi iyi bir ikili olabilir diye düsünüyorum

Şl'ye direk gidiyoruz paramız hazır Bjk elenme ihtimali bana göre %90larda diğer turda ama hala transferde kuş uçmuyor komedi..

Ünal Aysal gibi bir adam çok amatörce kararlar alabiliyor davranışlarda bulunabiliyor.

Takımın ihtiyacı olan bölgeleri belli ama hala bir hareket yok.

Elle tutulur sadece Olcan'ı aldık.

Transfer mevsiminin ortasındayız şaka gibi.

Dünya kupasından sonra hemen tak tak imzalar gelir diye düşündüm.

Fakat çok kısır bir dönem.

Tarık felan bari gelse birşeyler olsa.

Campell için uğraşmaya değmez artık vakit kaybına girer.

Adam kalacağını söylemiş resmen.

çok doğru biz figüranın yanına figüran aldık

Dany de öyle. Balta neden mesela ilk tercih oldu bunların yanında?

Adam buz dolabı gibi, kademe oyuncuzu ve çok iyi olmasada arkadan oyun kura biliyor panik yapmadan.

Ama hamle güçü yok denilecek kadar az maalesef. Yoklukda ama şu an tek doğru profili isim.

o değil de fenerbahçe de hiçbir şey yok. diego taktik değişikliğine neden olacak. baklava ortasaha ile oynamaya çalıştılar bugün, rezaletti. diğer türlü 4-2-3-1 oynarlarsa yedek kalacak olanlar ciddi sıkıntı çıkartacak bence.

o değil de fenerbahçe de hiçbir şey yok. diego taktik değişikliğine neden olacak. baklava ortasaha ile oynamaya çalıştılar bugün, rezaletti. diğer türlü 4-2-3-1 oynarlarsa yedek kalacak olanlar ciddi sıkıntı çıkartacak bence.

Hangi yabancıyı bide yedeğe çekecekler oda soru işareti

Webo ve kadlec sorun çıkartmazlar pek

Ya gerisi? :DD

Hangi yabancıyı bide yedeğe çekecekler oda soru işareti

Webo ve kadlec sorun çıkartmazlar pek

Ya gerisi? :DD

4-2-3-1 oynarlarsa sow emenike kuyt oynar diego girer takıma diğer iki kişi topal ve emre/alper olur. meireles yedek olur bence sıkıntı çıkartır. emre yedek olursa o da çıkartır. hele emenike yedek olursa o da çıkartır. garip zor durumda onlarda. kimi yedeğe koysan olmaz

4-2-3-1 oynarlarsa sow emenike kuyt oynar diego girer takıma diğer iki kişi topal ve emre/alper olur. meireles yedek olur bence sıkıntı çıkartır. emre yedek olursa o da çıkartır. hele emenike yedek olursa o da çıkartır. garip zor durumda onlarda. kimi yedeğe koysan olmaz

5+3 bilmem için planlama yaptık derler , bide utanmadan diego olarak 6cı ilk 11 yabancıyı alırlar :)

Neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt