Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
behrami hamburgta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 agustosu bekleyin sponsor belli olsun
behrami hamburgta
15 Agustos'tan sonra kaliteli topcuyu nerden bulacan ? Avrupa kulüpleri o zamandan sonra kaliteli bir adamını bırakmaz, cünkü yerini dolduracak kadar zaman bulamaz.
Sırf transfer olsun diye takıma sıfır katkı sağlayacak 2-3 adam getirirler, Ocak'tada yollamak icin takla atarlar.
behrami hamburgta
orta alana yabancı alacağımıza zaten hiç inanmıyorum hatta bana göre en iyi yerimiz orta alan Melo-Selçuk form tutarsa müthiş ikili oluyorlar yedekte Yekta-Furkan-Emre var
Yabancı sınırı olmasaydı da biz alsaydık keşke
3üde ofansif melonun yedeği yok defansif türk lazım tolga veya tolgay alınabilir
almeida ve tarık erkan ikisi 6 civarıysa alıp transferi kapatalım . kadromuz yeterli lig için.
zaten şl den men edilmişiz hiç gerek yok diyorsun:42:
Ben nedense oldum olsı Samaras ı beğenmem . Sanki yürüyormuş gibi ağır ağır oynuyoraslında hiç beğenmem ama hazır bedavayken Samaras''ı alalım en azından eğer yedek kalmayı sorun etmezse müthiş hamle olur
yekta ofansif mi? ayrıca zorda kalırsan chedjou ve veysel ön libero oynayabiliyor bana göre en iyi yerimiz orta alan
yekta mecburiyetten öyle oynuyor asıl mevkisi onun ofansif