Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3üde ofansif melonun yedeği yok defansif türk lazım tolga veya tolgay alınabilir

Tolga veya Tolgay ın alınmasını ben de isterim...Mevcut kadroda defansif orta saha alternatifi olarak ilk düşünülecek isim Veysel olmalı, en verimli olcağı yer orası, bek olarak vasattan öteye geçemeyecektir...

aslında hiç beğenmem ama hazır bedavayken Samaras''ı alalım en azından eğer yedek kalmayı sorun etmezse müthiş hamle olur

farkindaysaniz biz bile artik begenmedigimiz oyunculara sahip cikiyoruz eger biz bile böyle yapiyorsak yönetim haydi haydi yapar ,bence biz almeida ya hazirlikli olalim

------------------------Muslera-----------------------------

Veysel-----Semih---------Y.Stoper--------Tarık

----------------------F.Melo-------------------------------

----------------------Selçuk -------------------------------

Olcan-------------------------------------------Sol Kanat Forvet

-------------------------Snijder-------------------------------

----------------------Burak veya Mevlüt-----------------------

Yabancı Yedekler : Chedjou- Bruma - Telles

Nasıl olur Beyler

Ahmet çakar sezonu acmış twitter'den maşallah.

Ahmet çakar : Somadaki Can Kayıpları neyse Galatasaray tesislerindeki ölüm olayı aynısıdır.

Ikiside ihmal, ikiside vurdum duymazlık.

Ahmet çakar sezonu acmış twitter'den maşallah.

Ahmet çakar : Somadaki Can Kayıpları neyse Galatasaray tesislerindeki ölüm olayı aynısıdır.

Ikiside ihmal, ikiside vurdum duymazlık.

Yaw he he diyip geçeceksin renktaş . Bunun gibi bunak adamlara küfretmek bile zaman kaybıdır .

Campell gerçekten tam bizlikti ben de çok üzüldüm . Forvet hattına hareket, dinamizm getireceği açıktı . Şöyle uygun bir satış opsiyonu ile kiralamak bu yönetimin en büyük icraatlarından biri olurdu . Aynı durum Stoper Doria da da geçerli . bari onu aynı şartlarda kiralayabilsek

Tek sag bekle sezona girmek üzereyiz. Galatasaray'a göre en fazla ortalama olan bir bek oyuncusu.

Sol bek alternatifimiz yok.

Chedjou vasat bir adam

Orta sahada artik Hamit bitmis.. Furkan Özcal katki vermezse yine tek alternatif Yekta kalacak

Bruma Olcan Sneijder üclüsünün tek alternatifi Amrabat gözüküyor

Forvetimiz Burak-Umut

bukadar eksikle yeni sezona girersek yazik günah vallahi. yapilan abartili sözlesmeler ve kötü hazirlik dönemi de bonus oldu

tek transferimiz olcan ve yedek kaleci :D

chedjou 6.5

hajrovicc 3.5

salih 2.75

ontivero 2

oguzhan kayar, umut gündogan 1.5

su 6 oyuncuyu toplasan 5 milyon bile etmez..

Yaw he he diyip geçeceksin renktaş . Bunun gibi bunak adamlara küfretmek bile zaman kaybıdır .

Ciddiye aldığım bir insan değil okadar zaten. Tv de ama çıkıp Galatasarayımıza en ağır çekilde çamur atması rahatsız edici.

Sokakda sadece söylese bilmem nerde "he he yav tamam dayı, kral sensin" deyip geçerdim.

Peki Tarık alınmalı mı sence?...Ben aşırı overrated buluyorum, Ozan-Koray-Şener den sonraki tercihim olurdu, o da maksimum 2 m...

ben 3-3.3.5tan fazla verilmesine karşıyım sınır olmasa beş para etmez tarık şener vs şöyle düşünüyorum tarık sol bek oynayabiliyor tellesi kesip stoperi yabancı yaparsın elin rahatlar ama erkana bu kadar iyi bakmıyorum

------------------------Muslera-----------------------------

Veysel-----Semih---------Y.Stoper--------Tarık

----------------------F.Melo-------------------------------

----------------------Selçuk -------------------------------

Olcan-------------------------------------------Sol Kanat Forvet

-------------------------Snijder-------------------------------

----------------------Burak veya Mevlüt-----------------------

Yabancı Yedekler : Chedjou- Bruma - Telles

Nasıl olur Beyler

Yeni Stoper Yabanci ise Chedjou sutlanmali--Sol kanata da Bruma --tamamdir...

Onur, Bosingwa, Medjani, Belkalem, İshak, Colman, Bourceanu, Serdar Gürler, Malouda, Mitroglu(Slimani), Cardozo

Kaç yabancıları var böyle. Hala ortasahaya da transfer istiyormuş Halilhodzic. Yusuf, Turgut Doğan, Emre Güral, Gökhan Karadeniz, Aykut Demir, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Deniz Yılmaz, Özer Hurmacı gibi yedekler var.

Sanırım Sol Bamba ve Celutska da hala duruyor:)

Bu nasıl kadro ala adamın kafası karışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt