Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim futbol anlayışımdan dolayı tespit yorumum bu sadece.

Çok gol ve dengeli hucum oyunu ancak arka bahçen iyise uygulaya bilirsin.

Bizim arka bahçemizde saatli bombalar varken ben ileri bölgelerde rahat kafayla işimi göremem.

Hucum hatamız , türkiye için en azından, yeterli seviyede.

Ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz ama şampiyon olamadık.

Campbell aslında tam bizim ihtiyacımız olan oyuncuydu, umarım hala şansımız vardır almak için.

Campbell gelirse Bruma oynayamayacak algısı oluşmasın, Bruma ciddi bir sakatlıktan çıktı o yüzden bu sene üzerine çok yük bindirmemek lazım.

Campbell'le maça başlayıp duruma göre Bruma oyuna girerdi, dönüşümlü olarak iyi işler çıkartırlardı.

Telles yetenekli bir oyuncumuz ama takımda ki en zayıf halka konumunda ama mevki olarak alternatifsiz olması onu kıymete bindirecektir.

Valla artik transfer konusunda fazla sey beklemek utopik olur. Teknik ekibe guvenmek lazim artik, eldekilerden verim almak, bir takim olmak da onemli.

Forvete bir alternatif bulunursa mutlu olacagim ama. Bir Mevlut mesela fena olmaz

Şu an Eboue, Dany, Ontivero, Yiğit, Zan satıldı haberlerini duysam yeter bana.

Sabri'yi de affederiz gibi geliyor bu gidişle.

Zan'ın kalması sıkıntı olmaz, bazen ihtiyac duyduğumuzda iyi maçlar çıkartıyor. Takımda sıkıntı yaratmıyorsa kalması mantıklı.

bu takım ne zaman transferleri temmuz ayında bitirdiki biz en önemli transferleri hep son günlerde yaparız zaten bu sene de çok değişen bir şey yok

Daha önceki sezonu kastediyorsun, geçen sezon hiç oynamadı da o sezon bile Schalke deplasmanı (Sadece gol attı diye değil, oyun olarakta) dışında birşey oynamadı, elimde olsa ilk göndereceğim adam olurdu, bonservis filan da istemezdim; bizle bağlantısı kopsa hiç bir kulüp 1 milyon vermez, haliyle gitmez tabi...

Seni anlıyorum bende Sabri için öyle düşünüyordum.Sonunda kurtulduk.Ama ben hala Hamit'in bizde güzel işler yapacağını düşünüyorum.

Bruma bu sezon tüm maçlarda izlemek istediğim ve beni en çok heyecanlandıran oyuncu takımda. Seyir zevkimi bozan ve izlemek istemediğim tek oyuncu ise Burak malesef. Cardozo, Demba Ba, Emenike'den bir tanesi bizde olsa acayip keyif verirdi bu takım. Herşeye rağmen orta sahası en güçlü takım biziz, defans ve santrafor da da en zayıf kadro yapısı bizde malesef. Bir stoper ve bir santrafora yapılacak yatırımla açık ara favori olurduk ama bu yönetim geçmişte yaptığı yanlış transferlerden dolayı bu yatırımı yapmayacaktır bence. İş Prandellinin hünerine kalıyor, izleyip göreceğiz.

Valla artik transfer konusunda fazla sey beklemek utopik olur. Teknik ekibe guvenmek lazim artik, eldekilerden verim almak, bir takim olmak da onemli.

Forvete bir alternatif bulunursa mutlu olacagim ama. Bir Mevlut mesela fena olmaz

Mevlüt çok iyi olur bana göre.Ama ben olsam gözüm kapalı Muhammed Demir'i alırdım.

Bu istatistik çok yanıltıcı oldu çoğumuza.

efans bloğu güven vermediği gibi çok amatörce, iomik hatalar yaptı ve üstelik çoğunda gol ile sonuclandı.

1-2 kere olsa neyse. Sayamadığım kadar rezilikler af edersiniz yaptılar .

Orta saha ve hucum bölgedeki oauncular bunu görmedimi?Hızlı oyunu engeler bu ki engeledi.

Nasıl engeliyor sora bilirsin.

Sen ilerde kafanda korku oluşur , topu kaybedersem arka bahçem beni yaka bilir. Sigortam sağlam değil.

Biz en iyisi garantili oynayalı.. hooooop yan-geri pas. Al sen riske gir bende çıksın , yok be sen al.

Takım boyu diye bir şey var, en gerideki stoperle uçtaki santrfor arasındaki mesafe; geçen sezon bizde ortalama 50-60 metre idi ve bunda kondüsyon düşüklüğünün yanısıra defans elemanlarının yetersizliği etken oldu, hata yapma ve eksik yakalanma korkusuyla defans ve hatta Selçuk-Melo öne çıkamıyordu, hücumda kalabalıklaşamayınca da sonuç üretmek zorlaşıyordu...Az gol yenmesi, hatta az pozisyon verilmesi defans hattının zavallılığını örtmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt