Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doria i izliyorum suanda.. Dunku mac mis.

Neyini begenmiyoruz yasinin ciddi olarak begenmeme hastaligi var pogbayi alabiliyoruz sanki de hay allahim sen akil fikir ver

erkandan daha genç erkan şimdi gelse 2 sene sonra yollamya çalışırız

Yiğit te Olcan dan gençti, Terim in tercihini de onaylıyormusun?...Erkan daha yetenekli bir futbolcu ve Yasin de 27 yaşında...Bruma ile dönüşümlü oynayacak golcü bir yabancı kanat oyuncusudur benim tercihim, böyle biri alınırsa ikisi de gereksiz olur zaten...

Sinan Gümüş üzerinde duralım Yasin'i alana kadar. Kat kat üstün bi adam değil sonuçta. Biz neden herşeyi transferle halletmeye çalışıyoruz ben de bunu anlamıyorum. Elindekilere şans ver önce ondan sonra düşünürsün. 2-3 maçla adam göndermeye çok alıştık.

Yabancı sınırlaması Türk Futbolunun altına koyulmuş bir dinamit gerçektende. Yerli futbolcu yetişmiyor, hafif idare eder dediğimiz adamlar için kapı 5 milyon Euro'dan açılıyor. Yazık.

10 milyon Euro istiyorlarmış FM 2014'te wonder kid zaten. 190 boy varmış Lider özellikli bir stopermiş fakat hiç maçını izlemedim. Artık haberler sende.

Ayağı nasıl? Çabuk mu? Adam adama nasıl? Pozisyon alma ?

Ayagi duzgun, yasina gore sakin bir stili var (panik yapmayan), yakin markaj yapiyor genelde kenardan gelen ortalara veya hava toplarinda.. Biraz Melo ya benziyor, bazen konsantrasyon sorunu yasayabilir gibi, ama cok genc oldugu icin tecrube kazana kazana bunu da giderir. Soyle diyebilirim: ayni yasta olan Turk stoperlerden cok daha ileride.

Fizigi zaten onun icin avantaj, sert oyundan cekinmiyor, hava toplarinda iyi.

Bu yönetim adam olmaz futbolun f sinden anlamıyorlar.Yunus Mallı Bilal Başacıkoğlu gibi genç potansiyeller varken Yasin Öztekin:( En azından Serdar Gürler veya Emrah Başsan alınsaydı...

Yasin de Erkan da geldikleri gibi giderler. En azından daha ucuza Yunus Malli'yi veya ben izlemedim ama Hollanda'da yaşayan arkadaşların övdüğü Bilal'i deneyebilirdik.

Yasin nereden çıktı yahu.

Hikmet mi önerdi bizimkilere.

Ayagi duzgun, yasina gore sakin bir stili var (panik yapmayan), yakin markaj yapiyor genelde kenardan gelen ortalara veya hava toplarinda.. Biraz Melo ya benziyor, bazen konsantrasyon sorunu yasayabilir gibi, ama cok genc oldugu icin tecrube kazana kazana bunu da giderir. Soyle diyebilirim: ayni yasta olan Turk stoperlerden cok daha ileride.

Chedjou felan elden çıkarılsa Doria'a kimse hayır demez. Umarım kiralık + satış opsiyonu gibi bir alternatif de gündeme gelir. Oyuncunun gelişimine göre alınabilir.

bu buca salih den yetiştirme bedeli almadı mı yahu

Geçen sene Karabük'te oynayan Furkan için forum ölüyordu çok iyi oynuyor filan diye şimdi bizim kampta ama kimse isminden bile bahsetmiyor.

Başkalarının vast oyuncuları nedense çok beğeniliyor burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt