Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Mevlüt haberlerinin doğruluğu yoktur umarım. Veremden kurtulup kansere yakalanmak gibi bir şey olur.

1. Yasin öztekin dortmund kökenli bir oyuncu. Yalnızca bu bile denemek için değerli kılıyor kendisini.

2. Trabzonda neden tutturamadigini bilemiyorum ama kaysererciyes gibi ligin açık ara en kötü kadrosunun (elazığ ile birlikte) ligde kalmasında en büyük paya sahip oyuncuydu.

3. Ayrıca bizim bu sene oynayacağımız 4-2-3-1 formasyonunun iki kanadında da oynayabilecek gol becerisi olan bir oyuncu.

4. Kadroyu sisirdigi şeklinde bir eleştiriye katilabilirim ama senelerdir şans verdiğimiz ancak bekleneni veremeyen aydın yilmazi göndererek bu problemi çözebiliriz. Bence olumlu bir transfer.

Neden eksik olan mevkilere transfer yapmak zorundayız, bizim alt yapı ne işe yarıyor yani denemek için bile 1-2 oyuncu hiç yokmu? yoksa ne diye alt yapımız var.

En kötü 1 mevkiye oyuncu çıkarsak her açıdan fayda sağlamış olurduk.

Yiğit Gökoğlan-3 Milyon Euro

Amrabat- 8.6 Milyon Euro

Bruma-12 Milyon Euro

Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro

Lucas Ontivero-2 Milyon Euro

Hamit-3.5 Milyon Euro

Arda gittikten sonra kanatlara alınan isimler

TOPLAM VERİLEN BONSERVİS: 32.6 Milyon Euro+ Olcan

Bu isimlerden çok ciddi bir sakatlıktan dönen Bruma dışında ve 2 sene önce almamız gerekirken bugün gelen Olcan dışında 1 tane bile bize katkı verebilmiş veya bekleneni vermiş isim olmadı.

Yiğit, Ontivero, Hajrovic ise skandal zaten.

BİR ARDA BU KADAR PAHALI OLMAMALIYDI.

Ek olarak top tekniği çok iyi. (pas ve top sürme)

Bu arada dünkü macda rakip takımda diğer stoper adayım vardı.

Dede!

Bu ikisi zaten tek elit seviyeli stoperler orda galiba

Dede yi çok az izleyebildim, kesin kanaat değil elbette ama isabetli olacağını düşünüyorum...Yaşı, fiziği ve bahsedilen özellikleri itibariyle olumlu görünüyor, o kadar iyi mi ve fiyat aralığı nedir, biliyor musun?...

Film çektiler sonunda bu yaz nöbet için:(

4y3ubusa.jpg

Harbiden ya daha Yiğit'i yollamadık.Yine kiraya veririz bir yerlere.Kimse almaz onu.

Halilhodzic istifa ile tehdit etmiş yönetimi, adam arıza çıktı :D Valla Trabzon için baya hayırlı bir iş yapmış olur. Ben Trabzon yöneticisi olsam bunu isterdim şahsen. Herif çıldırmış, takımı daha 2.maçtan yerin dibine soktu, özgüven kalmamıştır takımda. Artık ne kadar hayır gelir bilinmez.

Dede yi çok az izleyebildim, kesin kanaat değil elbette ama isabetli olacağını düşünüyorum...Yaşı, fiziği ve bahsedilen özellikleri itibariyle olumlu görünüyor, o kadar iyi mi ve fiyat aralığı nedir, biliyor musun?...

Iyi baya ama fiyat sorunu var.

Zaten bu fiyatı yüzünden kimse almadı onu avrupadan

Bir brezilyalı stopere kimse kolay 20 milyonları vermek istemiyor.

Avrupa futboluna ayak uyduramama riski mefcut . Az para sonucta değil bu risk için.

Drogba hazırlık maçında 45 dk oynamış, 3-0 kaybetmişler Hajrovic'in takımına. İzleyen oldu mu ?

Ya dusunuyordum da, Campbell'i birakmayacaksa Arsenal, Podolski gecen sene zaten az oynuyordu, Campbell'le de ayni yerde oynuyorlar, sol ayakli 2. forvet/kanat gibi, bu sene daha da az oynayacak demektir. Bizimkiler ikna edemezler mi acaba "oynamayacaksam kiralik yollayin" falan ayaklarina almaya?

Yasin,Galatasaray da oynayacak kalibre de değil.Trabzondan da gönderilmişti yanlış hatırlamıyorsam.Ahmet İlhan ondan daha iyi.

Kalitesiz futbolcu olsa Dortmund'un altyapisinda o kadar tutmazlardi sanki, bilmiyorum. Onun bir kac sene once bacagi falan kirilmisti galiba, sonra da uzun sure toparlanamadi ama gecen sene iyi bir performans gosterdi. Fazla para vermeyeceklerse belki alinabilir ama o zaman Aydin falan yolcu demektir.

Iyi baya ama fiyat sorunu var.

Zaten bu fiyatı yüzünden kimse almadı onu avrupadan

Bir brezilyalı stopere kimse kolay 20 milyonları vermek istemiyor.

Avrupa futboluna ayak uyduramama riski mefcut . Az para sonucta değil bu risk için.

Brezilyalılar pazarlama işinde ustadır, baktılar 20 istedikleri adam için 10-12 den fazla veren yok, ısrar etmezler, transfer için ideal yaşı geçmiş olacak 1-2 sene sonra, liglerinde böyle bir piyasa da yokken elde tutmaları ilginç...Karakter olarak bir sıkıntı mı var da tercih edilmiyor acaba, Avrupalılar çok dikkat eder bu konulara...

Yiğit Gökoğlan-3 Milyon Euro

Amrabat- 8.6 Milyon Euro

Bruma-12 Milyon Euro

Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro

Lucas Ontivero-2 Milyon Euro

Hamit-3.5 Milyon Euro

Arda gittikten sonra kanatlara alınan isimler

TOPLAM VERİLEN BONSERVİS: 32.6 Milyon Euro+ Olcan

Bu isimlerden çok ciddi bir sakatlıktan dönen Bruma dışında ve 2 sene önce almamız gerekirken bugün gelen Olcan dışında 1 tane bile bize katkı verebilmiş veya bekleneni vermiş isim olmadı.

Yiğit, Ontivero, Hajrovic ise skandal zaten.

BİR ARDA BU KADAR PAHALI OLMAMALIYDI.

Planlama işte. Aynı şey Hagi sonrası da yaşandı. Açıkçası santraforda pek yaşamadık denebilir. Doğru planlama ile herkesin, herşeyin alternatifi belirlenir ve alınır. Yani scout dediğimiz şey de biraz da bunun için var. Mesela Sneijder ve Muslera'ya talip çıksa ve bu adamlarda bırakın bizi gidelim deseler, baımıza neler geleceğinden emin değilim.

Ya dusunuyordum da, Campbell'i birakmayacaksa Arsenal, Podolski gecen sene zaten az oynuyordu, Campbell'le de ayni yerde oynuyorlar, sol ayakli 2. forvet/kanat gibi, bu sene daha da az oynayacak demektir. Bizimkiler ikna edemezler mi acaba "oynamayacaksam kiralik yollayin" falan ayaklarina almaya?

Aslında az oynamıyordu, geçen sezon başında 3,5 aylık sakatlık dönemi geçirdi, sakatlığı düzelince sürekli oynadı. Ama artık ellerinde 289328932893289 tane hücumcu var, olabilir.

Maaşı yüksek, bizimkilere fazla gelebilir. O sorun bence. Kiralarsan ödeyeceksin onu mecbur. Bonservis verirsen daha düşüğe anlaşabilirsin ama en az 3 garanti ister.

Brezilyalılar pazarlama işinde ustadır, baktılar 20 istedikleri adam için 10-12 den fazla veren yok, ısrar etmezler, transfer için ideal yaşı geçmiş olacak 1-2 sene sonra, liglerinde böyle bir piyasa da yokken elde tutmaları ilginç...Karakter olarak bir sıkıntı mı var da tercih edilmiyor acaba, Avrupalılar çok dikkat eder bu konulara...

Son senelerde brezilyada bir moda çıkdı. Ülkemizden niye ayrılalım ki?

Para iyi, evimdeyim, kalitede yükseliyor.. Ohhh misss

Planlama işte. Aynı şey Hagi sonrası da yaşandı. Açıkçası santraforda pek yaşamadık denebilir. Doğru planlama ile herkesin, herşeyin alternatifi belirlenir ve alınır. Yani scout dediğimiz şey de biraz da bunun için var. Mesela Sneijder ve Muslera'ya talip çıksa ve bu adamlarda bırakın bizi gidelim deseler, baımıza neler geleceğinden emin değilim.

Başarı gelmezse belli süre sonra olabilecek bir şey.

Wesley de Muslera da başarılı olmayacağını hissettiğinde performans olarak düşen isimler. Doğru kimya oturmadıkça istersen Messi olsun kadronda başarılı olamıyorsun futbolda.

En yakın örneği

Kewell-Arda-Lincoln-Baros 'lu takımın 5.olduğu sezon.

Hepsi kaliteli ama ofansif olarak. Topsuz oyunda hiç olmayan isimlerdi.

Daha takımdaki yeteneksizleri gönderemiyoruz ama başka yeteneksizler peşinde koşuyoruz.Futbolcu satmayı geçtim bedelsiz bile gönderemiyoruz.Uzun süreli sözleşme ve astronomik ücretler verilirse böyle olur.

oov müthiş pas verdi demin Mustafa Saymak Ajax maçında. Yine koyacaklar Ajax'a.

Yasin falan geleceğine bu gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt