Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şikeciler transfer ücretlerini artan yıllarda düşürüyorlar veya sabit tutuyorlar. Çünkü yaş ilerledikçe (çok genç değilse) fiyatıda düşüyor fulbolcunun. Ayrıca yıllık ücreti fazla olan futbolcunu başka takımda almıyor, alamıyor.

İyide onlar zaten yaş ortalaması çok yüksek.

Peki hiçbir yöneticimizin transfer hakkında bir tane bile açıklama yapmaması da garip değil mi ?

Hani "ince eleyip sık dokuyoruz" , "daha zamanımız var"... falan bile yok. Şaşırdım, bunları söylemeye bayılırlardı.

Ama pardon 283232932 gündür tatil, çok çalışıyorlar onlar da, yatlarıyla gezip dolaşmaları lazım. Ligin başlamasına daha çok vardı, unutmuşum.

Yasinde bi gelişme mi var beyler.. Bi arkadaş ön protokol falan yapıldı dedi var mı aslı??

Prandelli suanki kadroyla memnun sa ona acıyorum.

Rijkaard---------------------------------------------------------------Halilhodzic...

Rijkaard skalanın memur zihniyeti tarafında başlarda gelir, en istemediğim tiptir...Halilhodzic diğer uçta, bu kadar abartana rastladığımı hatırlamıyorum daha önce...

Prandelli nin uyumlu bir hali var ama gerektiğinde tavır almasını bilen biri olduğunu ummak istiyorum, yoksa bu yönetimle hüsran kaçınılmaz olacaktır...

Ekleme ihtiyacı hissettim; Terim, duruma göre (Gatasaraydan çok kendi menfaatleri için) Rijkaard moduna da girer, Halilhodzic moduna da; bu konuda çok yeteneklidir, boşuna ''Şark kurnazı'' demiyorum...

Yasin Öztekin Galatasaray'da iddiası!

Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig'in önemli golcülerinden Yasin Öztekin'i renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Kayseri Erciyesspor'da forma giyen 27 yaşındaki golcü oyuncu için 2 milyon Euro + bir futbolcu vermeyi kabul etti ve mavi-siyahlı kulüple ön protokol imzaladı.

HABER: SAVAŞ ÇORLU

Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig'in önemli golcülerinden Yasin Öztekin'i renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Kayseri Erciyesspor'da forma giyen 27 yaşındaki golcü oyuncu için 2 milyon Euro + bir futbolcu vermeyi kabul etti ve mavi-siyahlı kulüple ön protokol imzaladı.

2milyon + oyuncu muuuu?

:hang:

Bana kadrodan memnun olmayanlardan birisi çıkıp lig için daha iyi bir kadro kurabilirmi ? cidden çok merak ediyorum daha iyi nasıl olabilir . kimi alabiliriz mesela

burak ı çıkart kadrodan , staddan dısarı cık herhangi bir siyahi saatçiyi koy forvete hem daha iyi top oynar hem de daha ucuza gelir

Hazırlık maçı yapmıyoruz ki biz de Trabzon gibi 2 şer 3 er yemeyelim. Sonra Prandelli de konuşur Halilodzic gibi falan, yönetim üzülür.

İlk maçla Honved maçını saymıyorum ben, bölgesel lig takımı ve bir gün önce maç yapmış takımlarla oynamak nedir.

Bakalım Atletico maçından sonra ne yapacağız.

Rapid wienden 3 yedik daha ne olsun.

Bu wien geçen evinde 6-1 yenildi bide üstelik lig maclarında.

Salzburg iyi takım ama okadarda değil yani.

Takım hiç hazır değil.

Bana kadrodan memnun olmayanlardan birisi çıkıp lig için daha iyi bir kadro kurabilirmi ? cidden çok merak ediyorum daha iyi nasıl olabilir . kimi alabiliriz mesela

------------------------------Fernando Muslera---------------------------------

--Tarık--------------Semih----------------Gökhan------------Telles-----------

---------------Melo------------------------------------Inan-----------------------------

--Olcan----------------------------Sneijder-----------------Podolski/Transfer--

----------------------------------Burak Yılmaz------------------------------------------

Yedekler

1. Sinan

2. Veysel

3. Koray

4. Emre

5. Bruma

6. Amrabat

7. Mevlüt

Ama Zan kadro dışı ve güvenebileceğimiz tek isimdi sakatlık dışında.

Ligin önemli golcülerinden Yasin Öztekin !

Atladığım birşey oldu galiba yada paralel evrende falanmı yaşıyordum acaba !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OquLDQV-VHQ[/media] şu videodan sonra yasin hakkındaki bütün fikrim değişti adam erciyesi nerdeyse tek basına sırtlamıs

Böyle mallara vermeyin paraları,

Yok beyler sakin olun, bizim yılların yetenegi Emre twitterdeki yaptıkları zaten yeter bizim icin, yonetim kral Sabriye nasıl barışmak icin çabalarken BJK gibiler Ba gibi sağlam transferle yeni sezona hazırlıyorlar.

Rezalet...

Yasin Öztekin geçen seneki istatistikleri 28 lig maçı 6 gol 5 asist ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçı 1 gol.

Olcan Adın geçen sene 33 lig maçı 10 gol 3 asist ve 8 UEFA Avrupa Ligi maçı 5 gol 1 asist

Bu ikisi geçen seneki performanslarını bu sene; bizde de gösterseler problem yok. Gol atan kanat adamı eksikliği de çözülmüş olur. Hayırlısı inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt