Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum Burak'i eleştirmek GSCdeki günlük aktivilerden birisi ama adamın hakkını yememek lazim, son 2-3 sezon cok gol attı bizi 12/13 o ve Drogba şampiyonluğu kazandırdı resmen.

Asıl sorun Burak'a bağlı kalmak onun icin mutlaka yeni forvet alınmalı.

Yasin açık alanda iyi dribbling yapıyor. Hızı ve çevikliği fena değil. Şutları ortalama üstü. Yalnız maç içindeki kararlarını beğenmiyorum. Zaman zaman kişisel oynuyor, zaman zaman yanlış pas tercihleri yapıyor ve sonucunda bazı pozisyonları heba ediyor. Bir de iyi bir pasör denemez. Topsuz oyunda da etkisiz ayrıca.

Hajroviç,parasının yarısını aldığını itiraf etmiş.Ve mahkeme ile uğraşmak istemediğini söylemiş.Gerizekalı menajer kurbanı olacak.

Yasin Jimmy den de erkanda da iyidir ama engin baytar halleri de vardır...kötü olmaz bence..

Bu kadar basit değil mi! Ayrıca hangi siyahi futbolcu bizde efsane olmuş Drogba dahil bir söylermisin? Ben daha bir Afrika lının iş yaptığını görmedim siyahi olarak ilk kez Bruma dan ümitliyim madem her saatçi siyahi iş yapar örnek Dominic Iorfa ve Ali Lukunku diyerek bahsi arttırıyorum ve diyorum ki yapamaz

Shabani nonda bu mesajı beğenmedi :(

Hayro ile ilgili benzer bir haberi ben de okudum bugün. Olayın gerçeklik payı var mıdır yoksa spekülasyondan mı ibaret bilmiyoruz.

Erkan yerine Engin'e bir daha şans veririm.

O kadar kötü oyuncu degil üstelik Erkan Zengin gibi kazık oyuncuya o kadar para ödemekten daha iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt