Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.552
- 1.349
- 1.273
şu forumdaki şu baskıyı kaldırın artı bruma oyuncak şu oyuncak bu oyuncak kime göre oyuncak senin futbol anlayışında oyuncak bakalım prandelli oynatıcakmı bencede bu sene bruma yedek kalacak hocanın yabancıyı kanatta kullanacağına zerre kadar ihtimal vermiyorum ama tabi sen ve senin gibiler bruma oyuncak dediği için belki hocada oynatır.ayrıca 12 milyon verdiğin diyorsunda bu adamı terim aldırdı.prandelli değil oynatma kararıda ona ait brumanın 11 oynaması için müthiş form tutması lazım bu fizikle bu bitircilikle çok zor görüyorum benim gibi düşünen bir çok insan var
maçları izlediğine ve futbolu bildiğine eminmisin ? geçen yıl ciddi anlamda pozisyona girmekte zorluk çektik . bunun en büyük sebebi takımda topla birlikte ileri gidemeyen yani çalım atamayan oyuncumuzun olmamasıydı . yok fiziği kötüymüş son vurusu yokmus bunları anlamıyorum . kime göre fiziği kötü mesela yada hamitte fizik varda ne oluyor ? sneijderde fizik yok çokmu sırıtıyor ? bruma şuan bu takımda oynayacak kapasitededir ve oynadıkça kendini geliştirecektir. siz gidin türkiyenin en iyi golcüsünü kenara atın . ileri balotelliyi koyun . Sneijderi sola hapsedin. orta sahada yekta oynasın . sonra fenerliler 4. yıldızı kutlasın .