Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevlüt yıllardır fransada ne yapmıs ? milli maçta son dk da gol attı diyemi bu sevgi

m.demir antepte ne yapmıs kac gol atmıs bize röveşata attı diyemi bu sevgi

pektemek geçen sene ne yapmıs ? müzmin sakat bi oyuncu hazırlık maçlarında gol attı diyemi bu sevgi

gökhan ünal en son nerde top oynamış ?

burak yılmaz son 3 sezonda kaç gol atmış ? neden bu nefret

Mevlüt yıllardır Fransa'da Burak'tan iyi olmasa tutmazlardı

M.Demir rövaşata kralı

Pektemek gol demek

Gökhan Ünal'ın saç stili hoşuma gidiyor

tapatalk

finansal Fair play bir tek bize mi işliyor

Psg City durdurabilen var mı

Cl ye 3 senedir giden takımız

Ntvsporde fena saçmalıyorlar

Geçen sene az kalsın gizi geçiyorlardı. Bu transferler olup bide tutarsa ciddi alınacak rakip olurlar baya.

Geçen sene drogba ve tercübemiz ile titreye titreye kazandık orda vallahi

Geçen seneyi sayma hacı. Çok rahat şampiyon olacağımız bir sezon, hocanın gönderilmesi, mancini'den nefret edilmesi, futbolcuların küsmesi falan derken kendi kendimizi yedik.

Gercekler ortada.Bir takımın en önemli noktası orta sahasıdır.Orta sahalara bakarsak selcuk melo bjk göre 3 gömlek daha kaliteli.Olcan töreden daha iyi.Brumada olcay dan.Dembaba kapalı kutu müzmün sakat.Ben bu sene Burak ın 20 ve üzeri gol aatacgaını düşünüyorum.Dembaba ise soru işareti.Ona bakarsan bizim kadroda her anadolu takımından daha güçlü.Benim görüşüm bjk ilk 2 ye giremez.Fb le çekısıcez yine.

Bu adamlar geçen sezon boyunca 4-2-3-1 den şaşmadılar.Bu sene de Biliç ısrarla bunu oynatmaya devam edecek.

Nereye geleceğim.Adamların tek pozisyon için 5 alternatifleri var.

1.Demba Ba

2.Pektemek

3.Cenk Tosun

4.Eneramo

5.Ömer Şişmanoğlu

3 tane de kalecileri var.

26 oyuncunun 18 tanesi sadece 9 mevki için kullanılacak.

Gökhan Süzen-Serdar Kurtuluş-Muhammed Demirci-Uğur Boral-Sezer Öztürk-Holosko gibi en ufak katkı vermeyecek adamlar da cabası.

Bu adamlar geçen sene sadece ligde olmalarına rağmen 62 puanı zor aldı.Bu sene hem Avrupa hem de Kupada mücadele edecekler buna rağmen kadro genişliği falan hak getire.Ona karşın bizim forumda ciddi bir kesim Beşiktaş'ı şampiyonluk adayı olarak görüyor...

Adam forvet. defans, orta saha veya kaleci değil. Senin aklında çizgiden top çıkarıp, orta alana topu atıp, attığı topu alan, kanatlara akan, sonrada orta açıp kendi topuna vurup gol adam varsa, dünyada öyle bir adam yok bro. Boşuna hayalini kurma yani..

Hacı senin hayattaki misyon muhalif olmaktan ibaret mi ne zaman görsem bir giderlerdesin tersolardasın yani yanlış anlama seni yermek adına söylemiyorum ama birine katıldığına filan şahit olmadım daha yoksa sende mr.memnuniyetsizlerden misin? :D

Tuttuğu mu? Stad bitince, borclarinin 750 milyon tl, sadece faiz ödemelerinin bile cok büyük olacağini yönetimden ayrilan eski yöneticileri acikladi.

Ortada basari var mi? Yok. Avrupada basari var mi? Yok. Neye göre tutuyor? En iyi 2 oyuncuna 2.5-3 milyon euro vermeyip, bedava gönderip, bütcede yaratilan boslukla ve taksitle Chealse 4.tercih forveti Bayi alinca mi tutmus oluyor?

Tamam o zaman, Sneijderi, Muslerayi vs satalim. Bizde Arsenalin 4.tercih forvetini alalim. O zaman bizimkide tutar.

Bizim borç da 1Milyarı geçti diyen yöneticiler var. inanalım mı bizde? Sende başarı oldu da ne yaptın ona bakmak lazım önce. Hala kasan UEFA tarafından ceza alıyor. 2 sene şampiyon oldun. Gruplardan çıktın. Ne var elde? Bugün istediğin oyuncuyu alabiliyor musun? Nerede transfer bütçen? Oyuncu satıp bütçe yaratılacak gibi saçma bir tutum içerisine girmişsin. Takasta oyuncu kullanmaya çalışıyorsun ama takastaki oyuncularını bırak herhangi bir Anadolu kulübü, satın aldığın kulüpler bile istemiyor.

2 takımında 3 yıl sonundaki tablolarına bakmak lazım bir. Tabi gerçek tablolarına. Kendi takımımın durumunu Beşiktaş'tan daha kötü görüyorum ben nedense.

Mevlüt yıllardır Fransa'da Burak'tan iyi olmasa tutmazlardı

M.Demir rövaşata kralı

Pektemek gol demek

Gökhan Ünal'ın saç stili hoşuma gidiyor

tapatalk

vallahi yaşın kaç bilmiyorum ama futboldan anlamadıgın konusunda emin olabiliyorum . fransada her sezon şampiyonluga oynayan bir takımda ilk 11 oynasa anlarım dediğini ama sıradan takımlarda arada oynayan bir adam GALATASARAY topçusu değildir. röveşata atıyor diye bir oyuncu seviyorsan futsal izle orda çok var .

vallahi yaşın kaç bilmiyorum ama futboldan anlamadıgın konusunda emin olabiliyorum . fransada her sezon şampiyonluga oynayan bir takımda ilk 11 oynasa anlarım dediğini ama sıradan takımlarda arada oynayan bir adam GALATASARAY topçusu değildir. röveşata atıyor diye bir oyuncu seviyorsan futsal izle orda çok var .

Burak iyi forvetse Brezilya milli takımında niye Fred oynuyor halen

tapatalk

Hacı senin hayattaki misyon muhalif olmaktan ibaret mi ne zaman görsem bir giderlerdesin tersolardasın yani yanlış anlama seni yermek adına söylemiyorum ama birine katıldığına filan şahit olmadım daha yoksa sende mr.memnuniyetsizlerden misin? :D

Hacı burası fener forumu değil ama bizim futbolcuları sırf çeşitli nedenlerden ( futbolculukla alakası yok ) sevmedikleri için rakip taraftarlardan fazla eleştiriyorlar. Burak'ın katkı bazında eleştirilecek hiçbir yanı yok. Özellikle de f/p olarak bakarsak.. Diğer konularda da sürekli rakipleri övmeler, azizi savunmalar falan.. Bu adamlara destek mesajları atmamı istiyorsan ben hain değilim bro o yüzden yapamam.. Yapıcı eleştiriye evet ama yıkıcı ve takımıma zarar veren şeylere de muhalefet olurum.

Santrafordaki sayısal eksiklik dışında rakiplerimizden geride olduğumuzu kabul etmiyorum.

Ama 2 veya 3 sezon önceki kadar önde de değiliz. Hatta başabaş duruma geldik. Bunda bizim yanlış hamlelerimizin yanısıra yabancı sınırlamasının da etkisi büyük.

Yasin ya da Erkan'ı almalıyız Tarık'la birlikte. gönül ister ki hepsine hak ettiği fiyatları verip alalım ama yapacak bir şey yok, umarım yönetimimiz doğru olanları yapar zira rakiplerimiz de güçleniyor

Yabancı kanat forvet te istersin muhtemelen...Kanat fetişizm ini de tıp literatürüne eklemiş oluyoruz böylece...

Gercekler ortada.Bir takımın en önemli noktası orta sahasıdır.Orta sahalara bakarsak selcuk melo bjk göre 3 gömlek daha kaliteli.Olcan töreden daha iyi.Brumada olcay dan.Dembaba kapalı kutu müzmün sakat.Ben bu sene Burak ın 20 ve üzeri gol aatacgaını düşünüyorum.Dembaba ise soru işareti.Ona bakarsan bizim kadroda her anadolu takımından daha güçlü.Benim görüşüm bjk ilk 2 ye giremez.Fb le çekısıcez yine.

Dediğim gibi. 2 macdada yensek bile bunları şampion olmuyoruz.

Bunlar geçen sene küçük büÿük takım demeden her maca aynı hırsla çıkdılar.

Bu bizde yokdu resmen. Son haftalarda 2cilik gidiyor yahu diye uyandığımızda ancak oldu bir şeyler.

Kaliteleri bizden kötü ama türkiye ligine göre üstün kadrosu var.

Başırıya ac olmaları bunun yanında en büyü etken bu maratonda.

Olur oljazlar ama ciddiye alınması rakip bu sene bence. Dmba ba hakında dediğine katılıyorum ama tutarsa fark yarata bilir.

Cenk tosun ve form yakalamış pektemekleride var üstelik.

Tinercilerden tırsanlara bak te allahım

I am the one who knocks!

Bizim kadroda dar sayılır. Ilk 11 iyi de . Yedekden umut bulut var :confused:

Ben katılmıyorum kadromuz geniş bile sayılır.Mesela Kupada ikinci bir 11 futbolcuyu rahatlıkta çıkarabiliriz başka hiçbir takım bunu yapamaz.

Sadece sol bek ve forvet yedeğimiz yok.Artık sol bekte Emre Tosun'a güveneceğiz ama forvet transferi şart kere şart.Ya Bruma-Wes ikilisi ile rotasyona girecek yabancı bir kanat forvet ya da Mevlüt.Başka çare yok...

saçma sapan yorumlar millet can sıkıtısından saçmalamanın ötesine geçmiş, hiç takılmamak daha iyi.

Yani adam gol atınca takım şampiyon olmuyor ama bunları yapınca şampiyon mu oluyor? :asd: tamam haklısın hacı.. :asd:

bizim taraftara yaranılmaz renkdaş. saydıkları özelliklere sahip ama burak kadar skorer olmayan bir adam alınır. bu sefer de başlarlar takımın gol yükünü kim çekecek? gelen adam şu kadar atsa, sneijder şu kadar atsa... bu yabancı sınırında nasıl oynatıcaz vs tarzı yorumları.

Bu adamlar geçen sezon boyunca 4-2-3-1 den şaşmadılar.Bu sene de Biliç ısrarla bunu oynatmaya devam edecek.

Nereye geleceğim.Adamların tek pozisyon için 5 alternatifleri var.

1.Demba Ba

2.Pektemek

3.Cenk Tosun

4.Eneramo

5.Ömer Şişmanoğlu

3 tane de kalecileri var.

26 oyuncunun 18 tanesi sadece 9 mevki için kullanılacak.

Gökhan Süzen-Serdar Kurtuluş-Muhammed Demirci-Uğur Boral-Sezer Öztürk-Holosko gibi en ufak katkı vermeyecek adamlar da cabası.

Bu adamlar geçen sene sadece ligde olmalarına rağmen 62 puanı zor aldı.Bu sene hem Avrupa hem de Kupada mücadele edecekler buna rağmen kadro genişliği falan hak getire.Ona karşın bizim forumda ciddi bir kesim Beşiktaş'ı şampiyonluk adayı olarak görüyor...

Oda neden kaynaklanıyor transfer yaptılar ya 3 4 tane ondan.Transfer yapan takım iyi kotu olsun miletin gözüne hos gelir.Adam demiş belhandayı töreyı aldılar.Tamam kadroları çok vasattı bu oyuncular gercekten güç kadar.Fakat birde kendi kadrona bak.Belhandanın yerinde belkide suan dünyanın en iyi 2 3 amc sinden biri Sneijder oynuyor.Töre alınmış sende daha iyisi Olcan var.Bruma dediğimiz adam bu sene ligi tek basına dagıtabılecek potansiyele sahip.Yani kadro olarak yanımıza yaklasmaları söz konusu değil. Fb nin kadrosuda daha iyi bjk dan.Bunlar seneye şampiyon olsun çok büyük süpriz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt