Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehir başkanı a önce tv 24 e bağlandı,

Elindeki iki kazma için 20 milyon istedik, iki gün içinde ciddi şekilde bize dönüş olmasa artık transfere izin vermeyeceğiz dedi.

Ayrıca bu kadar yüksek fiyat cekmelerinin sebebide Salih 2.7

Amrabat 8 küsur ediyor iken bizim oyuncularımız için bu fiyatlar gayet makul dedi.

Furkan ve umut G.sadece takasta ilgileniyoruz dedi.

Umarım bu Tarık ve erkan gibi iki vasat oyuncuya

Birde bu şike cilere para kaptirmayiz.

Tamam ikisine tek tek 10 milyon TL istediklerini varsayalım. Diyelim ki sadece Tarık'ı alıyoruz. Biz de Salih'in 2.7 milyon yani 8 milyon TL ettiği yerde Umut yada Furkan'a 8 milyon fiyat biçiyoruz. Şimdi siz Tarık'a 10 milyon TL dediğinize göre bizim teklifimiz size Umut ya da Furkan'dan biri + 2 Milyon TL(800 bin euro).

Almayacaksak da böyle bir teklifle gidip hadlerini bildirelim derim ben.

Ched dediğin adamı bırak kadroyu, yedeklere bile almam. Gitsin tribünde otursun. Yanına da Bülent Tulun otursun.

Chedjou-Hamit-Bulut üçlüsünün hayırlısıyla paketlenebildiğini bir görsem, Agger-Campbell combosu kadar mutlu olurum...Diyordum ki...İşe yarar adamlar alınmadan sevinmemek gerektiğini hatırladım...Iskartalar gönderilip, yerlerine iyileri gelince sevinmek daha doğru olur...Hayat, temkinli olmayı öğretiyor nitekim...

Beyler bişey soracam.Konu ile alakalı değil ama bilen biri varsa bi zahmet söylesin.İş bankasından 100 lira çektim üst kısmı yırtık çıktı.Eve geldiğin de gördüm ancak.Ziraata filan götürsem değiştirirler mi sizce.?

Bjk feda der. Bjk 10 senede 1 kez sampiyon olan, pazar payi kücük olan bir takim. Sen FEDA diyemezsin. 314 milyon dolar borcla, enkaz bir kadroyla, isim hakki, loca gelirleri bile 2014e kadar harcanmis bir durumda, bjkden cok cok daha kötü bir durumdaydik.

Ne kadar çabuk unutuldu değil mi ?

Tamam işte.Katkı verecek düzeyde 6-7 yedek olsa rahatlıkla yeter.Sonuçta kadro devamlılığı da önemli.Bence bizim forvet dışında ciddi bir sıkıntımız yok.Ama forvet çok önemli bir transfer kesin yapmamız lazım...

Bence az. Forvete lux isime gerek yok. Mevlüt yeterli.

Stopere nokta atışına rica ediyorum.

Korkuyla mac izlemekden bıkdım arkadaki saatli bombalar yüzünden.

Ya biri gelir yolarsın, diğeri aynı bomba.. 2 senedir gına geldi arkadaş. Hucum hatı en az sorunlu bölge bence.

Yedeği yok sadece

Erkan ve Tarık'ı bize çok pis kitleyecekler gibi bir his var içimde ama hayırlısı

tapatalk

@Can Uz

Dostum kusura bakma forumda o kadar saçma şeyler okuyorumki başta ciddi konusuyosun zannettim . Eski mesajları görmemişim :)

Eskişehir başkanı a önce tv 24 e bağlandı,

Elindeki iki kazma için 20 milyon istedik, iki gün içinde ciddi şekilde bize dönüş olmasa artık transfere izin vermeyeceğiz dedi.

Ayrıca bu kadar yüksek fiyat cekmelerinin sebebide Salih 2.7

Amrabat 8 küsur ediyor iken bizim oyuncularımız için bu fiyatlar gayet makul dedi.

Furkan ve umut G.sadece takasta ilgileniyoruz dedi.

Umarım bu Tarık ve erkan gibi iki vasat oyuncuya

Birde bu şike cilere para kaptirmayiz.

Hani Pazartesiye kadar süre vermişti şimdi niye 2 gün daha uzattı ? Ve Erkan nereden çıktı ? İstedikleri oyuncular da bu 2 kazmadan daha iyi.Özellikle Furkan çok iyi kullanılabilir şimdi anlatamam taktiği sonra anlatıyım.

İnşallah olmaz ya inşallah...

Yasin zu GS kaynak beyaz tv

Bonservis 2.5 m €

tapatalk

Bu Halilodzic dellenip Salih'i bize geri yollamasin.Zaten bir yogunluk var o bolgede.Bosingwa,Zeki,Celutska var.Neden Salih'i aldilar anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt