Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen yok ya ama giden de yok ya. Ise yaramayan bir suru topcu var.

Zannedersem prandelli hamit'i begenmemis. Ilk sezon genel olarak cok kotuydu... Gecen sezon zaten oynamadi...Nerden baksan en az 6m euro kazandi 2 senede.

Lan Baslicam su Mesut Hovsana da Tarigina da Adam düpedüz bize kazik atmaya calisiyor..Veysel yeter o bölgeye!

Günlerdir bunu söylemeye çalışıyorum. Tarık'ın Veysel'den bizim göremediğimiz ne artısı var, Veysel olmadığında Hamit var o bölgede, 500 bin dolar anca edecek adama milyon dolarları kaptırmayalım Allah aşkına,

transferrr çılgınlığııııııııı kimseyi almamamız çok kötü bu döneme kadar aysalın başarısızlığıdır bu transfer dönemi kimseyi alamadık olcan hariç gerisi hikaye zor transfer yok bu dönem hep kolaya kaçıyolar ontivero hajroviç tam olarak elimizde patladı ve hiçbirşey yapamıyoruz

Almeida'nın mümkün olduğunu sanmıyorum Almeida müzmin sakat birde portekizliler genelde disiplinsiz ve egolu oluyor yollamak istesen yollayamazsın kontratı sağlam yapmalısın bu sebepten dolayı yaş iş Almeida büyük olasılık Mevlüt olacaktır Mevlüt transferindede bu Dany kesin takasta sıkıntı çıkarıyor kabul ettiği taktirde bu anlaşma biticektir. Joel Campbell'lada büyük olasılık prensipte anlaştık gibi geliyor 2 tarafta bunu gizli tutuyor gibime geliyor yabancıları satarken sorun çıkmasın diye böyle bir politika izleniyor. Doria'nın gelip gelmemeside Chedjou'ya bağlı 4-5m € civarı satıldığı taktirde o para ile direk kapısı çalınacaktır.

Günlerdir bunu söylemeye çalışıyorum. Tarık'ın Veysel'den bizim göremediğimiz ne artısı var, Veysel olmadığında Hamit var o bölgede, 500 bin dolar anca edecek adama milyon dolarları kaptırmayalım Allah aşkına,

Valla artıları daha hızlı Gökhan Gönül gibi kanat olarak başlamış bek olarak devam etmiş Veysel çakılı bek olarak iyi ama ileri açıldımı hızlı şekilde dönemiyor birde yedeği yok Sabri kadro dışı Hamit , Veyseldende yavaş bu sebepten dolayı alternatif Tarık oluyor mecburen bana kalırsa Hamit'te yollanmalı 1m €'yada olsa bir yere postalarız aldığı para ile verdiği katkı hak etmiyor bence.

ulan gelen yok onu anladıkta çöpler neden duruyor tonla maaş verirseniz alan olmaz tabi :42:

Valla transfer an meselesi olunca, taraftarda bi olumsuzluk oluyor herzaman. Ben anlamiyorum.

Tarik da Erkan da Galatasaray´a cok faydali olur. Fiyat da gayet uygun. Kazik filan da degil.

Erkan dedigimiz adam, Hajrovic, Ontivero gibi capsizlarla top diye oynar, cocuk muammelesi yapar.

Kazik diyorsaniz, bunlara kazik diyeceksiniz. Erkan´a Tarik´a degil.

Tutturdunuz Veysel de Veysel. 1 mac sonra dümdüz gideceksiniz, sonra sag bek yok diyeceksiniz.

Verin 5 Milyon + Furkan,transfer bitsin.

umut gündogan bilmemde oda dogru dürüst oynarmi belli degil. furkan anadolu topçusu. boşuna durmasin.

El insaf yahu çocuk daha çok genç müthiş dinamik Alper Potuk'tan hiç bir farkı yok aksine daha iyi olması için önünde de hiç bir engel yok. Tarıklara alperlere 6-7 teklif edeceğimize bu çocuğu yarım sezon kadroda tutalım hepsinden iyi olacak.

Belhanda va töre transferiyle bjk 90 puanı rahat bulur.Ligin oynanmasına gerek yok adamlar barca gibi kadro kurdu.

Şu yorumları yapmaktan vazgeçin. Galatasaray için daha hayırlı olabilecekl neler yapılmalı onlardan bahsedin.

Bir adam kendisine göre bir yorum yapmaış. Bjknin Belhanda ve töre transferleriye çok iyi bir karo yaptığını söylemiş.Hemen arkasından özellikjle yönetim fanatiği adamlar güya herkesi dalgaya almaya başladılar.

Yahu geçen sene , hani şampiyon olduğumuz sene sonrası ,-güçlü süper yıldızlarımızın olduğu sene neredeyse 2.liği bu küçümsediğiniz maddi olarak çok zor durumda olan hatta feda diyen küçük şikecilere kaptırıyorduk.

Yahu bırakın biraz gerçekci olun. Galatasaray taraftarı mertdir, dürüstdür bukadar dalga geçmez.

Bu klüp kötü yönetiliyor siz bunlardan bahsetmeyip hala gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz.

Şu Töreyi bize faydasının yanında sen rakibini zor durumda bırakmak için alacaksın. Bu sınırlamada çok büyük darbe olur adamlar.Bundan bahsedin bırakın küçük görmeleri...

Ama sen hala yasin,erkan gibi senelerdir bıkmadan usanmadan yaptığın hatalı transferlerle çöplerden kurtulamıyosun.

Hic bir cacik olmaz bosuna hepsi..

Ntv sporda drogba var fildişi'nde olan savaşla ilgili belgesel gibi bir şey. Eleştirdik falan ama çok büyük insanmış bir kere daha anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt