Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla transfer an meselesi olunca, taraftarda bi olumsuzluk oluyor herzaman. Ben anlamiyorum.

Tarik da Erkan da Galatasaray´a cok faydali olur. Fiyat da gayet uygun. Kazik filan da degil.

Erkan dedigimiz adam, Hajrovic, Ontivero gibi capsizlarla top diye oynar, cocuk muammelesi yapar.

Kazik diyorsaniz, bunlara kazik diyeceksiniz. Erkan´a Tarik´a degil.

Tutturdunuz Veysel de Veysel. 1 mac sonra dümdüz gideceksiniz, sonra sag bek yok diyeceksiniz.

Verin 5 Milyon + Furkan,transfer bitsin.

erkan dediğin adam son vuruş özürlüsü takım için oynamayan halı saha topçusu...

tarık dediğin adamın ne gibi bir özelliği var teknik mi fizik mi ne?

furkanın bonservisi bizde olmasa onu istiyordunuz şu an yana yana

sabri es-es te tarık bizde olsa siz sabriyi alalım yeauhhh derdiniz buna eminim....

Bazen bizim yönetimi anlamakta hakikaten güçlük çekiyorum. Tarık'ı devre arası çok ucuza, hatta biraz daha bekleseydik bedavaya alabilmek varken, etik metik ayağına vazgeçtik transferden. Şimdi adamlar tabi ki koparabildikleri kadar fazla koparmak isteyecek.

Şu yorumları yapmaktan vazgeçin. Galatasaray için daha hayırlı olabilecekl neler yapılmalı onlardan bahsedin.

Bir adam kendisine göre bir yorum yapmaış. Bjknin Belhanda ve töre transferleriye çok iyi bir karo yaptığını söylemiş.Hemen arkasından özellikjle yönetim fanatiği adamlar güya herkesi dalgaya almaya başladılar.

Yahu geçen sene , hani şampiyon olduğumuz sene sonrası ,-güçlü süper yıldızlarımızın olduğu sene neredeyse 2.liği bu küçümsediğiniz maddi olarak çok zor durumda olan hatta feda diyen küçük şikecilere kaptırıyorduk.

Yahu bırakın biraz gerçekci olun. Galatasaray taraftarı mertdir, dürüstdür bukadar dalga geçmez.

Bu klüp kötü yönetiliyor siz bunlardan bahsetmeyip hala gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz.

Şu Töreyi bize faydasının yanında sen rakibini zor durumda bırakmak için alacaksın. Bu sınırlamada çok büyük darbe olur adamlar.Bundan bahsedin bırakın küçük görmeleri...

Ama sen hala yasin,erkan gibi senelerdir bıkmadan usanmadan yaptığın hatalı transferlerle çöplerden kurtulamıyosun.

''Ben bir taraftar olarak Ünal Aysalı ömrüm boyuncu sallayacağım. Bunu Fatih Terimi gönderdiği için değil Galatasaraylılıktan nasibini almadığı ve göz göre göre Galatasaraya zarar verdiği için sallayacağım. Her Galatasaraylıyım diyen adamında yapması gereklidir.''

Ünal Aysal | Başkan | Sayfa 154 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Kötü niyetlisin. Bu yüzden cevap vermeye gerek bile duymuyorum.

erkan dediğin adam son vuruş özürlüsü takım için oynamayan halı saha topçusu...

tarık dediğin adamın ne gibi bir özelliği var teknik mi fizik mi ne?

furkanın bonservisi bizde olmasa onu istiyordunuz şu an yana yana

sabri es-es te tarık bizde olsa siz sabriyi alalım yeauhhh derdiniz buna eminim....

Yapmayin beyler ya. Tamam Dany Alves, Di Maria´dan bahsetmiyoruz ama, iyi yerlilerden bunlar.

Kac tane iyi Türk futbolcu var ki piyasada? Sonucta ben cikarmadim bu 5 yabanci sacmaligini.

Simdi Veysel Veysel diyenler, sezon icerisinde bu cocuga cok saydiracak. Agirligini affetmezler.

2-3 ciddi mac oynasin, ne demek istedigimi anlayacaklar. Veysel ideal cözüm degil maalesef. Hamit zaten degil.

Tarik daha süratli, daha hareketli, daha kivrak. Teknik ayni zamanda. Su 0 gol olayina fazla takilmayin. Potuk kac gol atmis?

Tarik hata yapmaz mi? Mutlaka yapar. Ama oraya bir yerli koyacaksak, Tarik´tan baska alternatif de yok maalesef.

Şenol Güneş, Umut Bulut'u istiyormuş (DHA)

Ellerinde sağ bekte şener var. Umutu verip Ozanı isteyebiliriz.

Bu ülkede şikecilerdekiler hariç Galatyasarayın ilgilenip alması gereken oyuncu yoktur.Ozan 95 doğumlu ve seyrettiğm birkaç maçında dikatimi çekti.Bu yüzden bu adama kesinlikle şans verilmeli.

Galatasarayı yönetenlerin aklına başına alması gereklidir.

Sırf maliyetinden dolayı Gökhan Töre yerine Erkan, Yasin gibi adamların peşinden koşuyorlar. Ondan sonra elimezde neden çöpler bitmiyor deniliyor.

selam arkadaşlar

dün stadın oradan geçerken yeni gökdelenın yapıldıgı kale arkasında bu stad gsgm'nin malıdır gıbı bır tabela asılı gordum sankı stadda

otobus cok hızlı gectıgı ıcın tam net emın olamadım stada yakın bırılerı bakabılır mı

tesekkurler

konu baslıgını bulamadım o yuzden buraya yazdım

Yapmayin beyler ya. Tamam Dany Alves, Di Maria´dan bahsetmiyoruz ama, iyi yerlilerden bunlar.

Kac tane iyi Türk futbolcu var ki piyasada? Sonucta ben cikarmadim bu 5 yabanci sacmaligini.

Simdi Veysel Veysel diyenler, sezon icerisinde bu cocuga cok saydiracak. Agirligini affetmezler.

2-3 ciddi mac oynasin, ne demek istedigimi anlayacaklar. Veysel ideal cözüm degil maalesef. Hamit zaten degil.

Tarik daha süratli, daha hareketli, daha kivrak. Teknik ayni zamanda. Su 0 gol olayina fazla takilmayin. Potuk kac gol atmis?

Tarik hata yapmaz mi? Mutlaka yapar. Ama oraya bir yerli koyacaksak, Tarik´tan baska alternatif de yok maalesef.

Hadi tarık bu yoklukta eyvallahda yahu Erkan diyorsunuz Ypmayın Allah aşkına..

bu eskişehir başkanı kadar paragöz görmedim herif oyuncularını müthiş pazarlıyor bir başkan hergün tvde oyuncuların fiyatı şu kadar diyorsa onları istemiyor demektir. Bu adam birde kulüpler birliği başkanı bana göre seneye kuralın değişeceğini bildiğinden ne kadar koparsam kardır diyor

Hadi tarık bu yoklukta eyvallahda yahu Erkan diyorsunuz Ypmayın Allah aşkına..

Oynadi mi rakibi dansöz gibi kivirtan bir adam ama Erkan. Bunu da unutmayalim.

Tamam bencilligi var, ama Galatasaray´da o artistligi yapamaz. Kendisi de biliyordur bunu.

Türk kanat oyuncularini düsünüyorum, yine aklima fazla futbolcu gelmiyor.

Töre´yi cok istedim bu yüzden, onu da alamadilar. Belki gelmek istemedi Besiktasli oldugu icin. 1 Mil fazla verirdim ama alirdim.

Kaldi bi Erkan bide Yasin. Ikisi de "eh iste, isimizi görür, idare eder" transferleri. Erkan Erkan diye ölmüyorum.

Ama bazilarinin da dedigi gibi, öyle kapasitesiz amatör bir futbolcu da degil Erkan.

Mesela Hajrovic´le top diye oynar. Bide Türk.

Tarık yaramaz. Salih'den daha fazlasını veremez. Erkan iyi bir yedek olur. Sonradan oyuna girip rakip savunmaları karıstıracak bir hücumcu, bencil ama Prandelli ile hizaya gelir.

''Ben bir taraftar olarak Ünal Aysalı ömrüm boyuncu sallayacağım. Bunu Fatih Terimi gönderdiği için değil Galatasaraylılıktan nasibini almadığı ve göz göre göre Galatasaraya zarar verdiği için sallayacağım. Her Galatasaraylıyım diyen adamında yapması gereklidir.''

Ünal Aysal | Başkan | Sayfa 154 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Kötü niyetlisin. Bu yüzden cevap vermeye gerek bile duymuyorum.

Zaten cevap veremezsin. Yukarıdaki yazıyı belli ki çok aramışsın. Ama sen o yazının bile ne anlamı geldiğini bilmiyorsun.Ben sözlerimin arkasındayım.Hiçbir çekincem yok. Kimin art niyetli olduğu belli oluyor.Benim yazdıklarım sadece sen değil burda çok kişi var zoruna gidiyor. Neden çünkü gerçekler acıdır. Gerçeklerden bi haber isim fanatikliği yapanlar için daha acı oluyor.

Size tek tavsiyem gidin başka sporla ilgilenin yada hiç ilgilenmeyin. Ama Galatasarayın önünün açılması için bu lazım.

Bu kötü niyetse Galatasaray için bin defa yapmaya razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt