- 15 Aralık 2011
- 18.642
- 7.360
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski için o kadar harcanması iyi olacagını sanmıyorum çünkü o kadar iyi futbolcu degil.
Daha Liverpool almadiysa Remy'i tercih ederim. Hızlı, güçlü ve gerçek forvet
Bence yönetim hemen oyuncu almamakta iyi yapıyor[/B] zaten alabileceğimiz adamdan öyle çok ahım şahım maçların kaderlerini değiştirecek işler yapmasını ben beklemiyorum ki yapılsa yapılsa sağ bek defans ve forvet alınacak bu 3 transfer için ucuz maliyetli olsunlar diye son dakikaya kadar beklenilebilir ilk etapta zaten her bölgenin alternatifi var aceleye gerek yok başkanı tamamen destekliyorum.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=OquLDQV-VHQ[/media]
sen neymişsin be yasin..
Şu yorumları yapmaktan vazgeçin. Galatasaray için daha hayırlı olabilecekl neler yapılmalı onlardan bahsedin.
Bir adam kendisine göre bir yorum yapmaış. Bjknin Belhanda ve töre transferleriye çok iyi bir karo yaptığını söylemiş.Hemen arkasından özellikjle yönetim fanatiği adamlar güya herkesi dalgaya almaya başladılar.
Yahu geçen sene , hani şampiyon olduğumuz sene sonrası ,-güçlü süper yıldızlarımızın olduğu sene neredeyse 2.liği bu küçümsediğiniz maddi olarak çok zor durumda olan hatta feda diyen küçük şikecilere kaptırıyorduk.
Yahu bırakın biraz gerçekci olun. Galatasaray taraftarı mertdir, dürüstdür bukadar dalga geçmez.
Bu klüp kötü yönetiliyor siz bunlardan bahsetmeyip hala gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz.
Şu Töreyi bize faydasının yanında sen rakibini zor durumda bırakmak için alacaksın. Bu sınırlamada çok büyük darbe olur adamlar.Bundan bahsedin bırakın küçük görmeleri...
Ama sen hala yasin,erkan gibi senelerdir bıkmadan usanmadan yaptığın hatalı transferlerle çöplerden kurtulamıyosun.
Uefa ceza verme tehlikeside mevcut.
Auğostostamı belli olacak deniliyordu?
Transferi ben kolay kolay yapamazdım kapının önünde men ceza tehlikesi olsa.
Küçük ihtimal dahilinde olsa bile.