Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
me6yma7a.jpg

O değilde. Forumda olan seviye konusunda haklı ola bilirsiniz veya olmayada bilirsiniz.

Beğenmeyenler veya rahtsız olanlar birileri tarafından silah zoruylamı foruma getiriyor ve tutuluyor?

Galatasaray taraftırına hakaret etme platformu değil veya olmamalıdır burası diye düşünüyorum, sıf bazı beyfendiler birilerin kişisel futbol yorumlarını beğenmiyorlar diye

Muslera-doria-melo-sneijder-campell 5 yabancımız böyle olsa fena olmazdı. telles-bruma ve amrabatda yedek olur ama bana kalsa amrabatı da satarım. sol bekede bir yerli şart keşke ishakı alsaydık bari :(

Podolski için o kadar harcanması iyi olacagını sanmıyorum çünkü o kadar iyi futbolcu degil.

Daha Liverpool almadiysa Remy'i tercih ederim. Hızlı, güçlü ve gerçek forvet

Podolski için o kadar harcanması iyi olacagını sanmıyorum çünkü o kadar iyi futbolcu degil.

Daha Liverpool almadiysa Remy'i tercih ederim. Hızlı, güçlü ve gerçek forvet

Podolski 2 sene önce 12 milyon euroya gitti.Şuan 5-6 milyona alınabilir bence fazla değil.

Bence yönetim hemen oyuncu almamakta iyi yapıyor zaten alabileceğimiz adamdan öyle çok ahım şahım maçların kaderlerini değiştirecek işler yapmasını ben beklemiyorum ki yapılsa yapılsa sağ bek defans ve forvet alınacak bu 3 transfer için ucuz maliyetli olsunlar diye son dakikaya kadar beklenilebilir ilk etapta zaten her bölgenin alternatifi var aceleye gerek yok başkanı tamamen destekliyorum.

Bence yönetim hemen oyuncu almamakta iyi yapıyor[/B] zaten alabileceğimiz adamdan öyle çok ahım şahım maçların kaderlerini değiştirecek işler yapmasını ben beklemiyorum ki yapılsa yapılsa sağ bek defans ve forvet alınacak bu 3 transfer için ucuz maliyetli olsunlar diye son dakikaya kadar beklenilebilir ilk etapta zaten her bölgenin alternatifi var aceleye gerek yok başkanı tamamen destekliyorum.

transfer dönemi bittikten sonra Olcan hariç kaliteli isim gelmediyse bu forum patlayacak.

Ben pek umutlu değilim. Bana göre en az 1 defanscı, 1 forvet ve 1 orta saha oyuncusu lazım ama şuana kadar pek hareket göremedik yönetimden.

Burada sıkıntı olduğuna katılıyorum ama bence şöyle bir sıkıntı var.Bizim takıma gelen,adı geçen hemen hemen her adama bizim için yetersiz deniyor.Tarık yetersiz,almeida bitik,doria tecrübesiz,mevlüt berbat falan.Hayır sneijder gibi adam bile ilk geldiğinde sistemiz bozuyor diye eleştirildi.O gelmeden de sağda hamit solda amrabat ortada umut ve burak oynuyordu.Öyle müthiş bir sistemimiz vardı.Biz biraz kendi haddimizi bilmiyoruz ülke olarak ve bu her yere sirayet etmiş durumda.Biz avrupanın 1.sınıf takımları arasında yokuz.2.kategori takımlar arasındayız.Shaktar,olimpiakos,benfica,porto gibi.Çok güçlü olmayan bir ülkenin avrupada zaman zaman başarı yakalayan en iyi takımıyız diğerleri gibi.Bunu kabul etmemiz gerek önce.Bize her zaman sneijder,drogba gibi adamlar gelmez.Her oyuncuda onlar gibi olmaz.Porto bile tarihinde ilk defa yıldız ağırlıklı transferler yaptı bu sene.Ki onlar bile genç oyuncular.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OquLDQV-VHQ[/media]

sen neymişsin be yasin..

Uefa ceza verme tehlikeside mevcut.

Auğostostamı belli olacak deniliyordu?

Transferi ben kolay kolay yapamazdım kapının önünde men ceza tehlikesi olsa.

Küçük ihtimal dahilinde olsa bile.

Şu yorumları yapmaktan vazgeçin. Galatasaray için daha hayırlı olabilecekl neler yapılmalı onlardan bahsedin.

Bir adam kendisine göre bir yorum yapmaış. Bjknin Belhanda ve töre transferleriye çok iyi bir karo yaptığını söylemiş.Hemen arkasından özellikjle yönetim fanatiği adamlar güya herkesi dalgaya almaya başladılar.

Yahu geçen sene , hani şampiyon olduğumuz sene sonrası ,-güçlü süper yıldızlarımızın olduğu sene neredeyse 2.liği bu küçümsediğiniz maddi olarak çok zor durumda olan hatta feda diyen küçük şikecilere kaptırıyorduk.

Yahu bırakın biraz gerçekci olun. Galatasaray taraftarı mertdir, dürüstdür bukadar dalga geçmez.

Bu klüp kötü yönetiliyor siz bunlardan bahsetmeyip hala gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz.

Şu Töreyi bize faydasının yanında sen rakibini zor durumda bırakmak için alacaksın. Bu sınırlamada çok büyük darbe olur adamlar.Bundan bahsedin bırakın küçük görmeleri...

Ama sen hala yasin,erkan gibi senelerdir bıkmadan usanmadan yaptığın hatalı transferlerle çöplerden kurtulamıyosun.

Arkadas gerekli cevabı vermiş sana altta.Ne oldugun belli.1.cisi ne yazacagımı sana mı soracagım.2.cisi benim yönetim fanatigi oldugumu nereden çıkardın.Sende belliki Terimsporlusun.Bide destan yazmıs üşenmeden.Evet dalga geçtim çünkü belhanda ve töre transferıyle sampiyon ilan edildi bjk.Yönetimi elestırecegım diye sacma sapan işlere girme.

Gidenler :Eray / Eboue / Dany / Chedjou / Amrabat / Hamit / Umut Bulut / Engin Baytar / Sercan Yildirim / Ontivero / Gokhan Zan / Yigit / Burak / Aydin

Gelenler : Campell / Mevlut / Yedek sol bek / ilk 11 icin stoper

Kiralik : Oguzhan Kayar / Berk Yildiz / Birhan Vatansever / Kaan Baysal /

Kadro : 4-2-3-1

GK : Muslera / Sinan / Ismail Cipe

RB : Veysel / Sabri

CV : Semih / Hakan / Koray / Transfer / Emre Can Coskun

LB : Telles / Transfer

CVM : Melo / Selcuk / Yekta / Furkan Ozcal / Ibrahim Coskun

RB : Bruma / Sinan Gumus

CAM : Sneijder / Umut Gundogan

LB : Olcan / Colak

SP : Campbell / Mevlut / Berk

Hem CL icin 4 tane home grown : Colak + Berk + Semih + Emre Can + Ibrahim Coskun + Ismail cipe

Hatta bana kalsa Seneri alalim sag bek icin Veysel Melo'nun yedegi olsun

Uefa ceza verme tehlikeside mevcut.

Auğostostamı belli olacak deniliyordu?

Transferi ben kolay kolay yapamazdım kapının önünde men ceza tehlikesi olsa.

Küçük ihtimal dahilinde olsa bile.

Trabzonla Besiktas bosuna mi transfer yapiyor demek ki var bildikleri, Fener de Diegoyu aldi zaten cok transfere de ihtiyaclari yok Avrupada yoklar, ceza cikmaz artik sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt