Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidenler :Eray / Eboue / Dany / Chedjou / Amrabat / Hamit / Umut Bulut / Engin Baytar / Sercan Yildirim / Ontivero / Gokhan Zan / Yigit / Burak / Aydin

Gelenler : Campell / Mevlut / Yedek sol bek / ilk 11 icin stoper

Kiralik : Oguzhan Kayar / Berk Yildiz / Birhan Vatansever / Kaan Baysal /

Kadro : 4-2-3-1

GK : Muslera / Sinan / Ismail Cipe

RB : Veysel / Sabri

CV : Semih / Hakan / Koray / Transfer / Emre Can Coskun

LB : Telles / Transfer

CVM : Melo / Selcuk / Yekta / Furkan Ozcal / Ibrahim Coskun

RB : Bruma / Sinan Gumus

CAM : Sneijder / Umut Gundogan

LB : Olcan / Colak

SP : Campbell / Mevlut / Berk

Hem CL icin 4 tane home grown : Colak + Berk + Semih + Emre Can + Ibrahim Coskun + Ismail cipe

Hatta bana kalsa Seneri alalim sag bek icin Veysel Melo'nun yedegi olsun

fm de bile yapamazsin bunlari bu kadar surede, sarji biter laptopin

transfer dönemi bittikten sonra Olcan hariç kaliteli isim gelmediyse bu forum patlayacak.

Ben pek umutlu değilim. Bana göre en az 1 defanscı, 1 forvet ve 1 orta saha oyuncusu lazım ama şuana kadar pek hareket göremedik yönetimden.

Patlamalık bir durum yok niye patlayacaklar zaten eboue dany giderse yerlerine oyuncu alınacak başkan almıcaz demiyor ki aceleye gerek yok son dakika alırsın ucuza alırsın

Burada demistik Osvaldoyu opsiyonlu kiralayalim diye ama Inter icin dememistik, yanlis forumda miyiz acaba?

Ve 5000.mesaj temenni mesajı olsun.

İnşallah takımımız bu sezon ligde şampiyon olup 4.yıldızı taksın.şampiyonlar liginde çeyrek final yarı final kovalasın,türkiye kupasını bidaha alsın,sezona süper kupa ile başlasın,ve bursa eses fb gibi bize ters gelen deplasmanların lanetide bu sezon alacağımız galibiyetler ile son bulsun.

AMİN....

Trabzonla Besiktas bosuna mi transfer yapiyor demek ki var bildikleri, Fener de Diegoyu aldi zaten cok transfere de ihtiyaclari yok Avrupada yoklar, ceza cikmaz artik sanmiyorum.

Diego henüz imazalamamı ş deniliyor.

Diğerleri belki bize ceza gelmez zaten düşünsünde.

Bizimkiler bu konuyu ciddi aldıkarını düşüne biliriz.

Tahmin tabiki sadece benimkisi. Bukadar sesizlik ve yavaş davranmamıza anlam veremiyorum

Benim kadro.

Muslera tarik (veysel) semih koray olcan melo selcuk bruma sneijder podolski burak

Burada demistik Osvaldoyu opsiyonlu kiralayalim diye ama Inter icin dememistik, yanlis forumda miyiz acaba?

Bastan beri Osvaldo Italya'dan baska bir yere gitmek istemiyor deniyordu zaten. Biz de belki cok ugrassak ikna ederdik ama bizim yoneticiler bekleyis icinde, bu cok acik. Sponsor isinin cozumlenmesini ve eldeki kadro disi yabancilarin gonderilmesini bekliyorlar. Bunlar olana kadar hic bir yabanci transferde tetigi cekmeyecekler. O yuzden mujde bekleyeniniz hala varsa, yabancilarin gitmesini bekleyin her seyden once.

Arkadas gerekli cevabı vermiş sana altta.Ne oldugun belli.1.cisi ne yazacagımı sana mı soracagım.2.cisi benim yönetim fanatigi oldugumu nereden çıkardın.Sende belliki Terimsporlusun.Bide destan yazmıs üşenmeden.Evet dalga geçtim çünkü belhanda ve töre transferıyle sampiyon ilan edildi bjk.Yönetimi elestırecegım diye sacma sapan işlere girme.

1.cisi. 3.cusu

Burak'ı satarsak artık yerine Türk olarak siz oynarsınız.Artık oynarmısınız yoksa futbol topunu bomba sanıp karakola mı götürürsünüz muamma.

burak da futbol topunu bomba saniyor o yüzden bizden biri oynasa pek bir sey fark etmez.

arkadaşlar son iki senedir selimiyede yazlıga gidiyoruz. her gittiğimde en az 2 transfer gerçekleştirdik çok şükür.bu hafta perşembe günü nasip olursa gene gidiyorum.inşallah bomba 1-2 transfer yaparız;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt