Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı tecrübeli bir defans ve kanat forvet oynayan biri lazım bize

tamam gol yollarında sorun olabilir ama defans ta hiç iyi gözükmüyor

ontiverio da kulüp bulunması lazım bu çocuk boş değil

aslında defansa ömer toprak alınsa çok rahat oluruz

Omer Toprak'i almaya calisiyorlardir umarim sessiz sedasiz. Cok onemli bir hamle olur,

Belki size komik gelebilir ama büyük ihtimal kargaların birdahaki turda netleşeceği takımdan sonra transfer yapariz gibi his var içimde. FFP'ye takılma korkusu var baskanda. Ordan gelrn arti 7-10 milyon Euro sezonun transferinin sponsoru olur

sınır olmasa rosicky alalım derdim bu yaşına rağmen hala oyun zekası üst düzey joker gibi kullanabilrdik.Wenger o kadar sakatlığına ve yaşına rağmen hala takımda tutuyor hatta yedekliği sorun etmezse şimdi bile gelebilir bitmiş denilen hleb bile bu ligde fark yarattı bu tip klas adamlar her zaman iş yapar

Semih Ömer Hakan Koray

stoperleri yerli yaparsak kaledeki kontenjan dezavantajını toparlamış oluruz

tapatalk

Ömer'i satabilir Leverkusen çünkü Papadopoulos'u aldılar.

Kesin FB de atlar ama 14-15'e bile çıkabilir fiyatı.

tapatalk

Satmazlar. Gecen sezon Ömer Bundesliga'nin en iyi 2 stoperinden biri olarak gösterildi. Leverkusen taraftarlari cok seviyor kendisini. Sadece milli takim performansina bakarak yargilamamak lazim.

Ayrica o Papabilmemne Schalke'de basarili olamadigi icin kiralandi Leverkusen'e. Böyle birisi Ömer'i asla kesemez.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: "Umut Bulut için Galatasaray'a herhangi bir talebimiz olmadı"

tüh be, bizden almaları için bir talebimiz olsa ?

Satmazlar. Gecen sezon Ömer Bundesliga'nin en iyi 2 stoperinden biri olarak gösterildi. Leverkusen taraftarlari cok seviyor kendisini. Sadece milli takim performansina bakarak yargilamamak lazim.

Ayrica o Papabilmemne Schalke'de basarili olamadigi icin kiralandi Leverkusen'e. Böyle birisi Ömer'i asla kesemez.

Ömer ellerindeki en iyi stoper ona katılıyorum da Papadopoulos'u da geçen sezon Liverpool istiyordu o da boş adam değil diye tahmin ediyorum.

Yine Leverkusen tok satıcı konumunda tabi belki iyi bir teklifi değerlendirebilirler arkada Jedvaj Wollscheid falan da var daha.

+Ömer'i bırakmıyorlarsa ben Spahic'e de fitim bu arada :D kontenjanı çözmez ama Ujfa etkisi yaratır gelirse

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt