Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şahsen Yasin'i beğeniyorum.
S.a renktaslar....
Forumu bir kac aydir üye olmadan takip ediyordum,üye olup yorum yazmak bugüne nasip oldu.
Hayirli nöbetler diyecegim,ama ne gelen var ne giden..:dispirited:
siyah oyuncular defansta istemiyoruz!
Arkadaş haklı.Bir takıma 2'den fazla afrikalı oyuncu koymamak lazım.Çünkü afrikalı oyuncuların oyun konsantrasyonu çok düşük.Dikkat edin afrika takımlarına şut,pas tercihleri çoğu kez yanlıştır.Bizim eboue bile oyun konsantrasyonunu çok kaybediyordu.Afrikanın belki de en iyisi drogba bile özellikle bizdeyken vurulmaması gereken yerlerden defalarca şutlar etmıştır.
Ayrıca dikkat edin bir tane takımda takımın beyni olan bir afrikalı oyuncu yok,savunma ya da defansif orta saha hep.Ya da hızlı kanat oyuncusu.Varsa bile 1-2 tane.
S.a renktaslar....
Forumu bir kac aydir üye olmadan takip ediyordum,üye olup yorum yazmak bugüne nasip oldu.
welcome, mr kol
S.a renktaslar....
Bruma 11 oynamasın geçen sene sakattı,Koray'ı oynatmak risk, tecrübesiz,Telles gitsin işe yaramıyor,Muslera gitsin yabancı kısıtlaması,Burak gitsin top süremiyor,Veysel ağır,Umut kazma.Kimi oynatalım gençler.Sizi mi?
Son günler de forumda okuduklarım bunlar.