Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanlık makamında halen tursun oturuyorken gereksiz olmuş. Bu nöbet en fazla ızdırap nöbeti olur.

kokorin gay diyolar ama olsun,gelsin tatlişko:red:

O kadar eksik var ki saka gibi.

Gereken transferler:

Linnesle kapisacak sag bek
Denayer kalacaksa bir stoper. Kalmayacaksa iki stoper
Telles donecekse sol bek transferine gerek yok. Gidecekse bir sol bek.
Iki defansif orta saha (dmc)
Bir orta saha (cm)
Bir sag kanat
Bir sol kanat
Minimum iki hatta uc tane santrafor

Iyi bir teknik direktor

Iyi bir baskan

Tabii dursun defolmayacagi icin ve dursun iyi bir teknik direktor getiremeyecegi icin ve iyi transferler yapamayacagi icin onumuzdeki sezonu 4uncu (en iyi ihtimal) ile 8inci (daha bile kotu olabilir) arasinda bir yerde bitiririz.

Musleranın durumu çok önemli eğer ki gitme durumu varsa şimdiden belli olmalı takımda parada olmadığı için mandandayı bağlamak lazım acil bence takımın en önemli iki parçasından biri olmasına rağmen hem onun bizim için gitmesi çok da yanlış bi karar olmaz

Forum yine almış yürümüş kokorin dediğiniz adamın şu anda epey piyasası var bizim bu sene çok büyük bi dezavantajımız var avrupaya gidemiyoruz o yüzden daha olabilecek isimleri konuşmak gerek derim adebayor ismi dolanıyor başka birisinin olma durumu varsa gelsin istemem ama geçen yaz ki gibi hiçbir şeyi de beğenmemezlik yapmamak gerek yönetimin çapı belli umutla devam etme fikri aklıma gelince adebayora ben hayli hayli razı oluyorum

Geldi yine muslera,sneijder satılsıncılar...
Ulan bana bakın 3 tane adam var onuda sattırmayız,defolun.

Geldi yine muslera,sneijder satılsıncılar...
Ulan bana bakın 3 tane adam var onuda sattırmayız,defolun.

abi eğer bana dediysen ben satılmasını normalde en son isteyecek insanlardan biriyim hatta öyle bir hal aldık ki maçları musleranın kurtarışlarını hayran hayran izlemek için izliyorum ama adamın maçlarda bu seneki yüz haline bakın sürekli sinirli sonuçta bu adam bizim kölemiz değil ve gitmek isteme hakkı da var ederini bulursa ve cidden gitmek isterse diye dedim yanlış anlaşılma olmasın defolun falan da hoş kelimeler değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt