Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Ergün ya Poldi ya Sneijder dedi

Bence bu konuda haklı. Zira bu takım fazla veteran topcusu kaldiramiyor. Selcuk, Sneijder ve Poldi 3 tane "veteran" oyuncu (Muslerayı saymıyorum).

Selcuk yedek rolü kabul etmezse gitmeli. Kalite açıdan Sneijder, sistem ve flexibility açıdan Poldi daha iyi tercih. Çünkü Podolski'yi 433de oynat oynar, 442, 4231, ve diğer formasyon/sistemlerde de oynayabiliyor. Sneijder #10 oynaması için arkasında 2 çok çalışkan ve defansif anlamda kuvvetli orta saha oyuncuya ihtiyacimiz var. Bizde 2 bırak 1 tane öyle topçu bile yok.

Diğer yandan Sneijder kalite açıdan (pas, şut ve teknik) Poldiden daha iyi.

İlk başta yeteneksiz ordusu olmak üzere takimdaki veteran sayısını indirmek lazım bence. Çalışkan ve yetenekli dolu bir takım ile 1-2 yıldızlı takım kurmak lazım.

Doğru sneijder kaptan olmalı etrafında genç ve orta yaş oyuncularla sağlam bi 11 kurulabilir

Yasin kdar bencil oyuncu yoktur be ulan bi pas ver be kardeşim ya bi pas ver

Takımı sırtlaması gereken iki oyuncu kaptanlarımız Selçuk&Sneijder takımın en kötüsü oyunu yavaşlatır biri sürekli yana geriye atar biri bir milyon şut çeker biri güzel olursa reis olur
artık genç çok dinamik çalışkan bir orta sahaya ihtiyacımız var
Artık bu ikiside doydu başarıya biri türkiyede birsürü başarı elde etti sneijder zaten dünyada elde etmediği başarı yok
bunların yerine sürekli koşan başarıya aç topçular lazım
En azından biri gitmeli hatta podolski de dahil ikisi

Son düzenleme:
Dün Ergün ya Poldi ya Sneijder dedi

Bence bu konuda haklı. Zira bu takım fazla veteran topcusu kaldiramiyor. Selcuk, Sneijder ve Poldi 3 tane "veteran" oyuncu (Muslerayı saymıyorum).

Selcuk yedek rolü kabul etmezse gitmeli. Kalite açıdan Sneijder, sistem ve flexibility açıdan Poldi daha iyi tercih. Çünkü Podolski'yi 433de oynat oynar, 442, 4231, ve diğer formasyon/sistemlerde de oynayabiliyor. Sneijder #10 oynaması için arkasında 2 çok çalışkan ve defansif anlamda kuvvetli orta saha oyuncuya ihtiyacimiz var. Bizde 2 bırak 1 tane öyle topçu bile yok.

Diğer yandan Sneijder kalite açıdan (pas, şut ve teknik) Poldiden daha iyi.

İlk başta yeteneksiz ordusu olmak üzere takimdaki veteran sayısını indirmek lazım bence. Çalışkan ve yetenekli dolu bir takım ile 1-2 yıldızlı takım kurmak lazım.

Buna katılıyorum. Her şeyden önce Selçuk, Bilal, Sabri, Umut Bulut derhal şutlanmalı. Yerlerine 2 tane dinamik, ileri geri çalışan orta saha oyuncusu alınmalı.
Eğer maddi durumlar gerektiriyorsa Sneijder ve Podolski'den bir tanesi gönderilebilir. Hangisine daha yüksek para veriyorlarsa onun gitimesi uygun olur. Ama ikisine de eşit para veriyorlarsa benim tercihim Podolski'nin kalması yönünde. Sneijder Galatasaray'ı taktik açısından çok zorluyor. Halbuki Podolski ile her türlü sistemde oynayabilirsin, ayrıca çok sayıda mevkide kullanmak da mümkün.

Yine de şunu belirtmeliyim Sneijder'i de, Podolski'yi de veteran olarak görmüyorum. İkisi degayet iyi profesyoneller. Yani birlikte oynarlar. Satılmalarını gerektirecek şey maaş yükü ve çıkacak paralı talipler olur. Zaten bildiğim kadarıyla Sneijder gitmek isterse 7 milyon EU getirdikleri taktirde tutmamız mümkün değil.

Önemli olan gelen parayı akılcı kullanmak. Gelen parayı akılcı kullandığın zaman 30 üzeri yüksek maaşlı oyuncuyu, iyi bonservisle elden çıkarmak dünyanın neresinde ve hangi isim olursa olsun iyidir. Ancak Özbek kardeşler ve akılcılık yanyana durmayan iki kavram...

iyi takım kurmalıyız aga,emre çolakta oğuzhan gibi bi parlasaydı

Eren de Rodellega'da yedek olur bu takıma en fazla.

Dursun gidecekse gelsin biri. Adam gibi forvet alınmadan asla.

Oyunu 70 metrede oynarsak ortasahada 5 tane dinamik adam bile olsa açık veririz.
Takımı Kompak pas ve pres üzerine kuracak t.d lazım. Mesafe daralirsa podolskide sneijderde prese takım savunmasına katkı yapar.
Ve rahatlıkla birlikte oynayabilirler önemli olan sistem.

Seviyemiz son 2 senede o kadar dip yaptı ki visca Eren rodegalla gibi oyuncuları ilk 11 düşünüyoruz. Bak mesela linnes'e kızıyorum aldık diye ama doğrusu oydu bir kumardı ki transfer kumardır . Ama şu ligden saçma sapan Anadolu yıldızlarını bize sindiren yönetim Allah'ından bul. Eren'i ben de istiyorum ama 2. Forvet olarak, bjkde Cenk gibi. Umut Sabri Donk falan ayıp ya Yasin vs. Hiç girmiyorum . Ne yazık ki seneye ilk üçe girersek başarı olarak göreceğim :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osmanli spor konya spor bjk bunlarin kadrolari kac paraya kuruldu birakalim yuksek maliyetli futbolculari fiyat fayda transferleri yapalim gerekirse tum takim satilsin ne olacak ki bu senekinden kotu olmaz en azindan kosarlar bunlar onu bile yapamiyor gobekliler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rodallegada olmaz dün bizim maçta atamadı diye sevindim ama oda kazma milyon tane sığırlık etti bize yakaladı mı sallıcak kaleye gömçürcek adam lazım

Rodallegada olmaz dün bizim maçta atamadı diye sevindim ama oda kazma milyon tane sığırlık etti bize yakaladı mı sallıcak kaleye gömçürcek adam lazım

rodelga-eren tarzı adamlardan gomez performansı bekleyemeyiz.

rakip savunmayı zorlayıp hata yaptırmaya sevk eden santraforlar, arkasındaki ekibede bosluk açarlar.

4-4-2'de ikiside iş yapar ama biri as biri yedek olacak.

rodelga/eren.....?....

''?'' li oyuncu bitiriciliği ve sezgisi yüksek, zeki, sogukkanlı ama mütevazi biri olabilir. mesela gekas ayarı bir santrafor. biri indirecek diğeri gömecek.

rodelga-eren tarzı adamlardan gomez performansı bekleyemeyiz.

rakip savunmayı zorlayıp hata yaptırmaya sevk eden santraforlar, arkasındaki ekibede bosluk açarlar.

4-4-2'de ikiside iş yapar ama biri as biri yedek olacak.

rodelga/eren.....?....

''?'' li oyuncu bitiriciliği ve sezgisi yüksek, zeki, sogukkanlı ama mütevazi biri olabilir. mesela gekas ayarı bir santrafor. biri indirecek diğeri gömecek.

Bize direk 4-2-3-1 r ileri uca Drogba vari bi adam lazım göğüsüyle kafasıyla topu indirecek buldumu affetmicek sprinter forvetler bizim takıma uymaz bence

Bize direk 4-2-3-1 r ileri uca Drogba vari bi adam lazım göğüsüyle kafasıyla topu indirecek buldumu affetmicek sprinter forvetler bizim takıma uymaz bence

sneijder giderse yeniden 10 numara alınmasın bence. seneye tek kulvarda 4-4-2'de daha fazla iş yaparız.

tabi bunun icin 4 tane süper lig şartlarında sağlam st lazım;

eren-kweuke-emre güral 3'ü olabilir.

+niasse kiralansa gayet sağlam bir 4'lü kurulur.

Yanlız sinan da gerçekten iş var dün douglao bizim takımı yedi bitirdi sinan girdikten sonra kanattan girdiği bir pozisyon var douglao gibi stoper yıkamadı sinanı fizik durumu çok iyi süratide iti inşallah bizim yerliler gibi cıvıtmaz temeli sağlam Almanya disiplini görmüş her tavrından sahada belli oluyor

sneijder giderse yeniden 10 numara alınmasın bence. seneye tek kulvarda 4-4-2'de daha fazla iş yaparız.

tabi bunun icin 4 tane süper lig şartlarında sağlam st lazım;

eren-kweuke-emre güral 3'ü olabilir.

+niasse kiralansa gayet sağlam bir 4'lü kurulur.

Sneijder giderse orası doğru 4-4-2 uygun olur benim önerimse torres boşa çıkcak galiba

Torres-eren-muriqi-volkan pala olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt