Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Beşiktaş, Rachid Ghezzal'i istiyor! - Goal.com
şerefsiz bejeke
Vay arkadaş daha dün bunu önermiştim. Kaliteli kumaşı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şerefsiz bejeke
Bjk mal mı demiştiniz de değil mi
Son 3 yıldaki yabancı transferlerinden karavanalarina bakalım.
Alexis, tosic, marcelo, motta, milosevic, franco, jermine Jones, eneramo, dany, ve seneye bu listeye boyko ve rhodolfo da eklenir.
Görüldüğü üzere transferde Beşiktaş gayet mal bir kulüp.
Çok güzel yasmissin Tuna ama Ersan kim ya o olsa ne olur olmasa ne olur. Bence Bjk o paraya satmakta çok akıllı ıs yaptı. Yerine alınan oyuncuları tartışılır ama Ersan'i o paraya satmak yönetim becerisi.Ya aslında o yerli dalgası hoca işi birazda yazın şenol güneşi biz almış olsaydık bugün olcan-yasin-umut-selçuk-sabri hepsinden ekstra verim alırdık.
Sadece doğru hocayı bulamadığımız için bu haldeyiz. Gomez'i beşiktaşa hediye etmeseydik bugün bütün herşey başka olabilirdi misal.
Dönüp bakarsak bu sene ligi resmen elimizle verdik.
Tekrar beşiktaşa gelirsek bu kolej takımı kafasını yaşadığı sürece o borç azalmaz artar 2-3 seneye tekrar patlarlar. Şampiyonluğa giden takım ersanı satıp yerine ne olduğu belli olmayan 2 adamı alır mı arkadaş. Bile bile hata yapılır mı.
şerefsiz bejeke
Çok güzel yasmissin Tuna ama Ersan kim ya o olsa ne olur olmasa ne olur. Bence Bjk o paraya satmakta çok akıllı ıs yaptı. Yerine alınan oyuncuları tartışılır ama Ersan'i o paraya satmak yönetim becerisi.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rhodolfo'nun sakatlancagini bilemezlerdi. Bence o paraya satmaları yanlış değildi ama yerine aldıkları oyuncular hataydı. İki tane vasat alacağına 1 tane iyi oyuncu alsalardi daha iyi olurdu. Birde bunların Tolga'yi unutmamak lazım Bjk nin bu halde olmasinin en büyük etkenlerinden biridir.ersanı satmak BÜYÜK mallık idi
iyi olduğundan değil, rhodolfo da sakatlanınca ellerinde yeni alınmış 2 herif ve necip kaldığı için #Truth