Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek 2 sezon insallah besiktas sampiyon olur .. bizim bu takim bu arada genclere yatirim yapip besiktas gibi yeniden yapilanir .. ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 senede ancak mi hakim olabildi mali duruma.

Gecen sene mayis ayinda atip tutuyordu Allahin cezasi hain herif yok mali durumumuz söyle böyle sorun yok diye.

Son 1 senedir yasadigim stresi bir güzel cikarmak isterdim acikcasi bu herif karsima ciksa tekme tokat dalardim.

Doumbiayı kirala işte opsiyonla. Yanınada al Adebayoru iyi bi antreman yaptır keyfine bak abi ne Ereni Rodallegası

O Maaşlarin anca birine veririz forvette. Yerli forvette lazim. Eren olabilir bu Eğer çöplerle beraber 2-3 verirsek üzülmem. Mantikli transfer olur. Sonuçta 11 yabanci olunca yedeğe yerliler geçiyor. Seneye sadece ligdeyiz.

Kupa finali sonrası Donk 5 M €’ya Çin’e satılacak. Yerine, Genoa'ya kiralanan Dzemaili geri dönecek. (Fotomaç)

Hâlâ yerli ve ligimizin süperstarlarının peşinde koşan bir taraftar kitlemiz olduğu sürece zaten bu takımdan en hafif tabir ile hiç bir bok olmaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eren için Umut Yasin 2'lisini ve üstüne 3 milyon euro versen kabul edermisin:D

Takas işe karşi gelenler takimdaki çöplerden nasıl kurtulacağımızı söylesin bir zahmet

Entelektüel yorumları dört gözle bekliyoruz

Donku 5 e satıp 1 aracıya verirlerse müthiş iş yaparlar helal olsun derim burakta oldugu gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Takas işe karşi gelenler takimdaki çöplerden nasıl kurtulacağımızı söylesin bir zahmet

Entelektüel yorumları dört gözle bekliyoruz

Eren için ben varim. hem yerli hem sana verim verir. hem yedeğe geçer. Manti li olur. ama yabanci oyuncu için istemem. Rodellega iyi hoş ama genç bir forvete yönelirim. Olcan'a 1 milyon euro ver mesela. ver eline bonservisini gitsin. 2 sene daha buna toplam 4 milyon euro verme. 3 milyon euro zarar etme. Bu Olcan'in bize daha yarari olmaz

Bu dursun hocayı kampa yetiştirir inşallah transferleri gectim zaten onu beceremezde

6000_257E5.jpg

Yasin gibi olmaz insh

Podolski-Sinan-Bruma gibi kanatlar olacak zaten. Yasin veya Olcan'dan biri de kalır zannetmiyorum satacaklarını. Bizim 4-4-2'de oynayabilecek forvet özellikli değil de ortaasha özellikli savunma özellikleri güçlü bir kanat almamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt