Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her neyse. 32 yani 33'e girecek. Dmc pozisyonu öyle 33 yaşındaki adamı kaldıramaz. Hele yanında kız selçuk varsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu volkan demiyim demiyim diyorum adam ameliyattan çıktı oynadı meloyu tanımıyosun sanki hamitle karıştırıyosun galiba oynamasa takıma gaz verse bile yeter bizim için takım ruhsuz dolu 2 yıl daha aslanlar gibi oynar o çok beğendiğin atibada 33 yaşında.

Melo gelir mi gelmez mi bilmiyorum da bu sezonunun açık ara en iyi ön liberosu olan Atiba'dan birkaç ay daha genç.

Her neyse. 32 yani 33'e girecek. Dmc pozisyonu öyle 33 yaşındaki adamı kaldıramaz. Hele yanında kız selçuk varsa

Niye kaldırmasın yav. Yaşa takılı kalmayın, oyuncu kendine bakıyorsa 35-36 yaşına kadar rahat oynar.

Euro 2016dan sonra Emre Mor'u alabileceğimizi düşünüyormusunuz gerçekten?Dortmund haberleri bile kesildi klübü Eurodan sonra yüksek bonservise satmayı bekliyor muhtemelen.Veremeyiz bonservisini

Türkiye'de kaldırır belki ama avrupada zor artık ki son dönemde bizde de sırıtıyor Du zaten . Selçuk olacaksa ki olacak maalesef galiba bize Chin Japon ciğerli siyahi oyuncu lazım.

2146232_w1.jpg

bu adam 40 yasinda olsa bile gelebilir

bu Emre Mor'u fener alır görür de bakarsınız beyni varsa gitmez hatta beyni varsa Türkiye'ye gelmez burada harcarız bu çocuğu

Fb daha elindeki topçuları tutamıyo emreyi nasıl alacak

Aga ben ikisini kiyaslamiyorum ki. Orada vurgu yapmak istedigim ligin kalitesi.
Tarz farklı kanka jose de guiza da josico da ispanyol oyunculardı ordan geldiler sonuç hüsran ülkeye uygun değil ispanyol mantalitesi torres de zihinsel olarak iyi durumda değil atletico değil başka bir takımda oynasa buraktan beter olur

Muslera
Linnes chedjou caceres carole
Melo selçuk
Bruma sneijder Poldi
Dzeko

Ligin içinden geçeriz

Yahu volkan demiyim demiyim diyorum adam ameliyattan çıktı oynadı meloyu tanımıyosun sanki hamitle karıştırıyosun galiba oynamasa takıma gaz verse bile yeter bizim için takım ruhsuz dolu 2 yıl daha aslanlar gibi oynar o çok beğendiğin atibada 33 yaşında.

Para bol olsa evet al kadronda kalsın ama bundan sonra harcayacağımız paraların geri dönüşümü olmalı. Forvet bölgesi hariç böyle olmalı

Torres uzak dursun bizden. İsmi kalmış sadece o adamın.
Final maçında özelikle baya sadece onu takip ederek izledim.
Simone nasıl dayandı ona okadar inanılmaz yani. Toptan ve posisyondan kaçıyor resmen. Liverpool dan sonra gittikçe erimeye başladı ki eskiden inanılmaz iyidi yani.

Gelip bakarsın ikinci baharını yaşarmı yaşaya bilir de alacağı ücretide göz önünde tutarsak o riske giremeyiz yahu. Patlarsa elimizde fena patlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt