Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Önemli, farklı ve ilgi çekici bir bakış açısı. Üzerinde baya düşünülmüş, zaman harcanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli, farklı ve ilgi çekici bir bakış açısı. Üzerinde baya düşünülmüş, zaman harcanmış.
Çıtası ucuz Atiba olunca kurgunun cevabıda bu kadar oluyor.
Doğru 2 sene Avrupa'dan men durumundan kıl payı kurtulmuş hatta hala kurtulmama ihtimali olan takım için hedef fotomaçın filan sizin zekanızla alay ederek koyduğu De Rossiler filan olmalı.
Atiba'yı beğenmemenin absürtlüğü üzerinde durmuyorum bile.
Bu Alp Alman geldiğinden beri yalanda olsa haberlerin kalitesi bile arttı
Acaba başkanlık dönemi nasıldı Alp Yalman. Kimisi çok iyi kimisi kötü
Sent from my iPhone using Tapatalk
cimriydi hemde çok katı derecede cimri ayrıca saglam yerli sevicidir
ama çokta disiplinli bir adamdı yani gencken 18050lerde filan yani
onun döneminde hic borcu yoktu kulübün cünkü herif manyaklık boyutunda cimriydi
eger 150 yasında bir bunak olmasaydı umut baglanabilirdi ve ayrıca terim kendisini cok sever sayar
Ucuz Atibalar bulamıyor muyuz? Yuh bize.
Dursun bütün yönetimi cimrilerden dolduracakmış![]()
Haberlerin doğru olduğunu düşündügümde çildiriyorum dehşet kadro olur ama hayal dursun aklıma geliyor kimyası bozdu adam
Kur bakalım yıldız adayını az maliyetle. Ağzınızda bir beşiktaş öyle yönetiliyor böyle yönetiliyor. Aynen o iki takımın ortak tek yönü var iyi yönetilmeleri değil reza'nın altlarına yatmaları.
Beşiktaşın kolej takımı havasında 3 senede çöpe attığı paraya dönüp bakın bir sonra dersiniz iyi yönetiliyor diye. Ba'yı reza'nın parasıyla sattı göstermeyle doğru yönetilmiş olmuyor.
Ucuz Atiba bulunca ekonomi zirve mi yapacak ? Tezin bu yani ucuz Atibalarla başarı gelmeyince ne olacak ? Takımın ucuz pahalı oyunculardan ziyade yerinde doğru oyuncu seçimlerine ihtiyacı var. Fazla Beşiktaş'a maruz kaldın herhalde görelim senin Atiba'yı 3 ay sonra Cl'de.
Mesele Bjk değil demagoji yapmanın manası yok. Mesele bütün yazı oturup kaliteli, geleceği olan ve aynı zamanda makul fiyatlarla alınabilecek oyuncular ve sistem üzerinde düşünerek geçirmek varken, saçma sapan adamlar peşinde koşup büyük ihtimalle alamayınca son dakika saçmalıklarına kalmakla geçirmeyelim meselesi.
Bir sürü para basıp alacağımız Song, Dzeko gibi adamlarla şampiyon olsa dahi batıyoruz. Artık Einstein'ın aptal tarifinin hayat bulmuş hali olmayalım ve yeni birşey deneyelim diyoruz.
Tamam kardeşim anladık ekonomik olsun da ne onlar dzeko , Song aldı ne de biz yönetim değiliz . 3 kere üstelemek ile milleti üstüne mi Çekmeye çalışıyorsun . Millet illa alıntı yapsın yani
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizde bunu başaracak yönetim yok ve taraftar sabrı yok. Daha teknik direktörü bile belli olmayan kulübün bu transfer haberleri fazla hayalcilik. Ama sürekli feda Atiba muhabbeti yapıp demagojiyi sen yaratıyorsun farkında mısın ?