Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecerler sergenim.duyum var mı?
perreira kalıyo,aziz gökhan gönüle yol vermiş.o kadar para ödemem diyo.fener uefa kriterlerinden ötürü pek transfer yapacak gibi görünmüyo.beşiktaş kasımpaşadan osca scorioneyi almak üzereymiş.bizle ilgili konuları şimdi açıcam : )

Ben şahsen Dzekoyu istemiyorum diyecem millet biraz hadi oradan diyecek ama avrupada yoksun uefa tepende, Muslera Balta S10 Poldi Selçuk gibi tecrubeli isimlerin var bunların yanını gençlerle dolduracaksın, gençleri den en iyi verimi alan hoca getireceksin, hem takımın geleceğini kurtaracak hemde maddi açıdan çok yormayacak oyuncular, Bruma Sinan Linnes Telles Carol çok iyi parlayacak gençler, ben forvete şahsen Damio, Ballotelli gibi ucuz fazla para istemiyecek adamları tercih ederim, onun yedeğinide örnek veriyorum herkes ismini bildiği için, Famara gibi genç oyuncular alırım, İleri uçlar genç oyuncu kaldırır ama defans ve defansıf orta saha kaldırmaz, Cacares+ A.song veya Melo yu alır + 1 de genç kanat oyuncusu alıp kapatacaksın. Dzeko avrupada olmayan bir klüp için çok çok lüx, ha şu var zaten göreceksiniz Dursun ALAMIYACAK siz fazla yinede umutlanmayın.

Alex Song - Dzeko bu takima net cag atlatir. Dzeko tutarsa Sampiyonluga oynanir cok cok cok net

Selçuk gidip yerine dinamik bir orta saha aldığımızda bir çok eksiği kapatmış olacağız bu sadece 1 transfer olmayacak ama böyle bir şey olmayacak zaten o yüzden kimin geldiği pek mühim değil benim adıma. Dzeko gelirse büyük sürpriz olur bu arada fikrimce.

Lig Radyo Verifizierter Account  ‏@LigRadyo · 6 Min.Vor 6 Minuten
#Galatasaray, transfer listesindeki #Dzeko için 3.5 milyon Euro garanti ücret teklif edecek. https://bit.ly/1RLNkUp

Hamitin maasini direk Dzekoya baglamak :-)

hürriyet song bonservisiyle gelecek demiş.:red:

Alex Song gelirse Chedjou'dan performans yükselisi bekliyorum. Song Chedjou'ya 2-3 Level attirir

Chedju hicbir sey oynamadı halen burda Puyol gibi anlatyorsunuz

Osmanlıspor, Lorient forması giyen Senegalli milli sağ bek Lamine Gassama ile anlaştı. (via @sporcope)

Yeni sezon formalarinda 4 yildizi düzenlemisiz beyler

4 Yildiz h.o

'Different from the makeshift fourth star applied to the Galatasaray 15-16 jerseys, the new Nike Galatasaray 16-17 home and away kits will feature four stars properly aligned above the club crest.'

Kaynak Footylines

Son düzenleme:
Aziz Yıldırım: Deseler ki Türkiye Kupası'nı almak için cebinden beş milyon lira ver; vermez miydim? Olmadı ne yapayım. [Milliyet]

Yalancı başkan varken dzeko ve song'u bekliyoruz.BÜYÜK HAYAL

o videoda ne top oynamış la.inşallah alırız ya songu : )

Song'dan bir yol olmaz gelince anlayacaksınız. Adam bildiğin Donk'a dönüşmüş. Son 90 dakikasını bulun izleyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt