Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper transferi olmadan yine +35 gol yeriz. Belki Selçuk'un yanına Kante gelirse şampiyonluk olur çünkü ancak dengeleriz.

Dursun Özbek ve yönetimi iyi transfer falan yapamaz. Boşuna beklemeyin, haberlere bile bakmıyorum. Dzeko'ymuş Song'muş mümküntı yok alamazlar.

Favre , Flores ve Pueli getirtemeyip yurtiçinden Avcı ile de anlaşamayacıklarına göre Riekerink kalacak.

Oyuncular istiyor , yönetim istediği herşeyi yaptırır onunda işine geliyor. Biçilmiş kaftan yönetim için.

Bu sessizlik başka başkan döneminde olsa kesin derdim FT gelecek turnuvadan sonra... Şu an açıklayamıyorlar ama işte Dursun var her an herşey olabilir.

---------------Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole*
-----------Selçuk Song
Sinan ----Sneijder---- Poldi/Bruma*
----------------Dzeko

*Telles

Sadece ST ve DMC Transferi ile Şampiyon olur muyuz ?

---------------Muslera-------------
-----------B2B Song--------------
-----------Sneijder---------------
Sinan-------------------Poldi/Bruma
-------------Dzeko------------------

Dzeko kötü bir sezon geçirdi Roma'da ve maddi külfeti bizim için sıkıntı. Hadi kiraladık diyelim, yıllık 3'den aşağı oynamaz. Önümüzde Van Persie örneği de var. Song transferi daha makul ve gerçekçi duruyor.

:(

CdsKuiwWwAAYZoT.jpg

Şu TD sorunuzu çözebilsek rahatlayacağım. o gelecek bu gelecekmiş şuan umurumda değil.

Flores Mlores gelmesinde.... stres oluyorum...

Arkadaşlar beklentinizi yüksek tutmayın, kazma transferler alınacak deyin. Vasat oyuncu bile alınabilirse ne âlâ.

Fatih Hocayı bekliyolarsa turnuva bitene kadar Riekerinkle devam etmeyi deneyecekler bence.

---------------Muslera
-----------Selçuk Song
Sinan ----Sneijder---- Poldi/Bruma*
----------------Dzeko

*Telles

Sadece ST ve DMC Transferi ile Şampiyon olur muyuz ?

Kanatların ne derece iş yapıcagına baglı bide stoper şart bıtane chddjou vok vasat koray oynasım yanına saglam bi stoper caceres olabilir

basimizdaki dursun, zaten ne olacak. daha iyi gunlerimiz. bizi surum surundurecek bu sahiz

sabri ve umut defolsunda ne olursa olsun kardes. ben bunlari artik gormeye bile tahmul edemiyorum.

Arkadaşlar beklentinizi yüksek tutmayın, kazma transferler alınacak deyin. Vasat oyuncu bile alınabilirse ne âlâ.

Gidenler:

- semih kaya
- donk
- chedjou
- olcan
- umut
- sabri
- bilal
- jem karacan

gelenler:
- alt yapi

bu mantikla ancak ekonomik olarak biryere gelebiliriz. zaten sampyion olmayacagiz ozaman ne gerek var bukadar transfere?

Adana Demirsporlu orta saha oyuncusu Joseph Attamah, yarın İstanbul Başakşehir ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. (NTVSpor)

Bugün için kendimizi şartladık ama yine hayal kırıklığı olacak anlaşılan. 2 aydan fazla bir süredir teknik direktör konusu çözemeyen bu acizlerden yeniden yapılanmaya bağlı olarak başarı beklemek fazla iyimserlik olur. Aysal döneminde her fırsatta yönetim aleyhine konuşan sözde duayenlerde sus-pus olmuş durumda. Halimiz yaman.

Basaksehir:
- Joseph Attamah
- Cheikhou Dieng (oyun stili bruma'ya benziyor)
- Cengiz Under
- Eren Albayrak

Osmanlispor:
- Karcemarskas
- Cheick Diabate
- Lamine Gassama (muhtemelen, kesin degil)

Adamlar avrupa'da basarili olabilmek icin iyi kadro kuruyorlar

Bi kere Fatih Terim'i unutun derim beyler. Adam Türkiye'de futbolun patronu. Gelip niye Dursun'un başkan, Fatih İşbecer'in yönetici olduğu, Avrupa'dan ceza almış bir kulübü çalıştırsın? Fatih Terim rahatı ve başarıyı seven bir hoca. Bizim şu anda ne rahatımız yerinde, ne de başarı garantimiz var. Dolayısıyla Fatih Terim'i beklemek yanlış olur ki, zaten gelmez bence. Zaman kaybederiz. Bu kaybettiğimiz zamana kadar da piyasada ne futbolcu kalır, ne teknik adam. Sonra yine gereksiz adamlarla uğraşıp son güne kadar beklemekten kanser oluruz.

Tribun Dergi‏ @tribundergi 3 sa.3 saat önce
Trabzonspor'da Ersun Yanal, futbolcuların sakallarını kesmesini ve kılık kıyafet konusunda dikkatli olmalarını istedi. (Hürriyet)

Bize de böyle bir teknik direktör lazımdı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt